Arman Bıçakçı Haberleri

Songül Öden eşi Arman Bıçakçı ile Miami'de

İş insanı Arman Bıçakçı ile mutlu bir evlilik sürdüren oyuncu Songül Öden, eşiyle birlikte Miami'ye gitti. Bıçakçı ile tatil pozlarını paylaşan Öden, fotoğraflarına "Her şey çok ciddi başlamıştı oysa..." notunu düştü.

Magazin 21-12-2021 13:16

Songül Öden'den dikkat çeken paylaşım! 'Bazı şeyler için teşekkürler hayat'

İş insanı Arman Bıçakçı ile evli olan oyuncu Songül Öden, Instagram hesabından eşinin doğum gününü kutladı. Öden, paylaşımına "Bazı şeyler için teşekkürler hayat. İyi ki doğdun..." notunu düştü.

Magazin 23-09-2020 16:00

Songül Öden: Balayı değil balayımsı

Songül Öden ve iş insanı Arman Bıçakçı, geçtiğimiz hafta evlendikten sonra Alaçatı’ya geçti.

Magazin 05-08-2020 11:05

Arman Bıçakçı ile evlenen Songül Öden nikah fotoğraflarını paylaştı!

Oyuncu Songül Öden, 4 yıldır birlikte olduğu iş insanı Arman Bıçakçı ile geçtiğimiz günlerde aile arasında gerçekleşen sade bir törenle evlendi. Songül Öden, nikah fotoğraflarını ise Instagram hesabından duygusal bir notla paylaştı.

Magazin 30-07-2020 21:51

Arman Bıçakçı

Arman Bıçakçı Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Arman Bıçakçı Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Songül Öden’in düğünün ardından Şükran Ovalı ve Esra Dermancıoğlu’ndan duygusal paylaşımlar! ‘Sanat camiasında dostluk yok’ diyenlere inat!

Güzel oyuncu Songül Öden, sanat camiasında sağlam dostluklar edinmiş ender isimlerden bir tanesi. Geçtiğimiz gün ünlü mücevher tasarımcısı Sevcan Bıçakçı’nın yeğeni Arman Bıçakçı ile evlenen Songül Öden’i ünlü dostları yalnız bırakmadı. Pandemi nedeniyle küçük bir törenle evlenme kararı alan Songül Öden’in düğünü ünlüler geçidine sahne oldu.

Magazin 29-07-2020 16:39

Songül Öden’in eşi Arman Bıçakçı kimdir? Arman Bıçakçı ne iş yapıyor? İşte Arman Bıçakçı’nın hayatı!

2016 yılında yeni bir aşka yelken açan oyuncu Songül Öden ile Arman Bıçakçı muradına erdi. Güzel yıldızın evlilik haberinin magazin gündemine düşmesinden sonra Songül Öden’in eşi Arman Bıçak en çok araştırılan konular arasında yer aldı. Pandemi nedeniyle yakın çevresinin katılımında sade bir nikah töreni ile imzaları atan Songül Öden ve eşi Arman Bıçakçı hakkında merak artıyor.

Magazin 28-07-2020 13:02

Oyuncu Songül Öden ile Arman Bıçakçı evlendi

Oyuncu Songül Öden, 4 yıldır birlikte olduğu iş insanı Arman Bıçakçı ile aile arasında gerçekleşen sade bir törenle evlendi. Songül Öden'in nikah şahitliğini Arzum Onan ve Esra Dermancıoğlu, Arman Bıçakçı’nın ise Sevan Bıçakçı ve Osanna Olgun üstlendi.

Magazin 27-07-2020 21:29

Songül Öden ile Arman Bıçakçı evleniyor

Oyuncu Songül Öden, yaklaşık üç yıldır birlikte olduğu Arman Bıçakçı ile evleniyor. Çift, 27 Temmuz Pazartesi günü nikah masasına oturacak.

Magazin 25-07-2020 14:28