Armani Haberleri

Kokunuzla büyüleyin! Armani'nin efsanevi parfümlerinde ve daha birçok markada indirim

Yves Rocher'den Armani'ye dünyaca ünlü kişisel bakım ve kozmetik markalarında yaz indirimleri başladı. Parfümden şampuana, maskaradan ruja her ihtiyaca uygun ürünlere %50'ye varan indirimlerle sahip olmak için acele edin, işte detaylar!

Haber 24-07-2023 10:09

Armani, Kiko, Lancome, YSL... Parfümden maskaraya %40'a varan indirim

Lancome'dan Yves Saint Laurent'e, Armani'den Kiko'ya dünyaca ünlü kişisel bakım ve kozmetik markalarında yaz indirimleri başladı. Parfümden şampuana, maskaradan ruja her ihtiyaca uygun ürünlere %40'a varan indirimlerle sahip olmak için acele edin, işte detaylar!

Haber 13-07-2023 00:53

Farkım kokum diyorsanız işte sizin için en iyi Armani parfüm çeşitleri ve yorumları

Armani, kaliteli ve lüks ürünleriyle tanınan bir İtalyan moda markası. Armani'nin yarattığı parfüm koleksiyonu da zarif kokularıyla kullanıcılarını büyülüyor. Erkekler için ferah ve maskülen kokular sunan marka, kadınlara ise daha çiçeksi ve tatlı kokularla hitap ediyor. Armani erkek parfümleri ve Armani kadın parfümleri kalıcılığı ve yoğunluğu ile öne çıkarken her beğeniye ve ortama uygun şekilde tasarlanıyor. Sizin için Armani'nin en iyi parfümlerini seçtik. İşte detaylar!

Haber 20-03-2023 09:03

En sevilen markaların ürünlerini en uygun fiyata alın! Modadan kişisel bakıma indirimler burada

Her zaman stil sahibi olmak, havalı görünmek isteyenlerdenseniz ve güzellik rutininize de özen gösteriyorsanız tam da olmanız gereken yerdesiniz. Armani, Yves Saint Laurent, Derimod, Levi's ve daha birçok tanınmış markanın ürünlerine indirimli fiyatlarla sahip olabilirsiniz. İşte sizin için seçtiğimiz en iyi fırsatlar!

Haber 15-03-2023 11:58

Dilan Çiçek Deniz'in Armani lansmanı için giydiği elbiseye alternatif öneriler

Sonbahar başlasa da davetler ve lansmanlar kaldığı yerden devam ediyor. Objektiflere yansıyan birbirinden özel tasarımlar, gideceğimiz davetler için bizlere de ilham oluyor. Güzelliğiyle dillerden düşmeyen Dilan Çiçek Deniz de Armani lansmanında giydiği elbiseyle gündemden düşmüyor. Dilan Çiçek Deniz'in elbisesi sizin de gözlerinizi kamaştırdıysa doğru yerdesiniz. Gittiğiniz davetlerde bakışlarını üzerinizde toplamanızı sağlayacak alternatif parçaları seçtik. İşte detaylar!

Magazin 23-09-2022 14:00