Asena Dere Haberleri

Oryantal Asena güneşlendiği anları paylaştı! Gören tanıyamadı

Oryantal denince akla gelen ilk isimlerden olan ünlü isim, 2017 yılında Hasan Dere ile nikah masasına oturarak gözlerden uzak bir yaşam tercih etti. Ancak Hasan Dere ile mutlu bir evlilik sürdüren Asena, son paylaşımıyla gündem olmaktan kurtulamadı. Bahçede güneşlendiği anları yayınlayan dansçı, son haliyle görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 19-04-2022 15:57

Oryantal Asena makyajsız halini paylaştı! Başka biri gibi

Oryantal Asena sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla dikkat çekti. Makyajsız halini paylaşan Asena'nın görüntüsü şaşırttı. Makyajlı haliyle bu hali arasındaki değişimi fark eden sosyal medya kullanıcıları "İki ayrı kişi gibi" yorumlarında bulundu.

Magazin 31-03-2022 10:51

Asena çekimlerde eşini görünce havalara uçtu! Asena'nın son hali

Bir dönem İbo Show'da fırtınalar estiren Asena artık gözlerden uzak bir yaşam sürüyor. Asena son olarak abiye kıyafetleri giyip çekim yaptığı sırada eşini karşısında görünce havalara uçtuğu anları paylaştı. Asena'nın son haline de yorum yağdı.

Magazin 16-03-2022 11:42

Oryantal Asena gece yarısı paylaştı! Sosyal medya ikiye bölündü

Asıl adı Onur Çakmak olan ünlü oryantal Asena, özellikle İbo Show'da sergilediği dans performanslarıyla hafızalara kazınmıştı. Türkiye'de oryantal deyince akla gelen ilk isimlerden olan Asena, danslarının yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündem oluyor. Hasan Dere ile nikah masasına oturduktan sonra gözlerden uzak bir yaşam tercih eden ünlü isim, bu süreçte sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor.

Magazin 22-02-2022 12:08

Tüp bebek tedavisi gören Asena geçmişini sildirdi

Ünlü oryantal Asena, hakkındaki eski haberlerin eşiyle arasında tartışmalara neden olduğunu, bu durumun manevi olarak kendisini yaraladığını ve tüp bebek tedavisi gördüğünü belirterek mahkemeye başvurdu.

Magazin 02-11-2021 10:10

Asena'dan yatak odası itirafı! İşte ünlülerin şoke eden cinsel ilişki açıklamaları

Ünlü isimlerin bir dönem cinsel hayatlarına dair yaptıkları itiraflara şaşıp kalacaksınız... İşte ünlülerin şoke eden cinsel ilişki itirafları..

Magazin 25-09-2021 11:33

İbo'nun gözdesiydi! Dansöz Didem bakın şimdi ne halde

İbo Show programındaki dans performansıyla bir döneme damga vuran oryantal Didem Kınalı, son haliyle kendine hayran bıraktı. Instagram hesabından sık sık hayatına dair kareler paylaşan yıldızın, yıllara meydan okuyan güzelliği dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 13-09-2021 15:22

Eski oryantal Asena'nın son halini görenler gözlerine inanamadı!

İbo Show programındaki performansıyla bir döneme damga vuran eski oryantal Asena Çakmak, son haliyle sevenlerini şaşırttı. Şimdilerde mutlu bir evliliği olan Asena'yı görenler ''aşk yaramış'' demekten kendini alamadı.

Magazin 11-09-2021 14:50

Photoshop'u abartan Asena kendini tiye aldı

Oryantal Asena'nın sosyal medya hesabından paylaştığı son fotoğrafına photoshop yapan Asena, aynı filtreyi aynadaki yansımasına uygulamayı unutunca takipçileri tarafından alay konusu olmuştu. Çıkan haberlerin ardından yeni bir paylaşım yapan Asena, paylaştığı videoyla kendini tiye aldı.

Magazin 29-05-2021 14:49

Asena'nın son hali inanılmaz! Tanıyamadılar

Evlenip Almanya'ya yerleşen eski oryantal Asena, yeni görüntüsüyle bambaşka biri oldu.

Magazin 24-02-2021 17:15