Ashton Kutcher Haberleri

Duşun sıcaklığından duşta kalma süresine kadar tamamen yanlış yapıyormuşuz!

Duş almak daha temiz ve sağlıklı olmak için en temel ihtiyaçlarımız arasında bulunuyor. Terlemek doğal bir problem olsa da kokusu rahatsız edici olabiliyor. Toplumda kokan insanlar hoş karşılanmıyor. Bu nedenle sık sık duş almak gerekiyor. Uzmanlar duşta kalma sürenizin ve duş sıcaklığın yanlış olabileceğini belirtiyor.

Haber 25-09-2022 16:09

Ashton Kutcher'dan korkutan haber! Görme ve duyma yetisini kaybetmiş

Dünyaca ünlü oyuncu Ashton Kutcher, iki yıl önce nadir görülen bir vaskülit türü teşhisin konduğunu söyledi. Ünlü oyuncu bu sendromdan dolayı uzun süre duyamadığını ve göremediğini belirtti.

Magazin 15-08-2022 13:21

Ukrayna asıllı oyuncu Mila Kunis ve Ashton Kutcher'dan Ukrayna için bağış kampanyası

Mila Kunis ve Ashton Kutcher, Ukrayna'daki savaştan etkilenenlere yardım etmek için harekete geçti. Hollywood'un ünlü çifti, Rusya'nın başlattığı savaşın kurbanları için bağış kampanyası başlattı. Ünlü çift kampanyaya 3 milyon dolara kadar bağışta bulunacaklarını duyurdu.

Magazin 04-03-2022 09:34

Ashton Kutcher: Eşim uzaya gitmeme izin vermedi!

Oyuncu Mila Kunis ile evli olan aktör Ashton Kutcher, uzaya gitmeyi planladığını fakat ailevi durumlar yüzünden gidemediğini ifade etti. Kutcher, konuyla ilgili, "Biletim vardı fakat daha sonra bunu satmak durumunda kaldım." dedi.

Magazin 17-07-2021 15:44

Ashton Kutcher

Ashton Kutcher Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ashton Kutcher Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ashton Kutcher'dan eşi Mila Kunis'e: Porno izliyor sandım meğer Bridgerton'mış

Netflix'in yeni dizisi Bridgerton, seks sahneleriyle gündemden düşmüyor. Ashton Kutcher da diziyle ilgili bir açıklama yaptı ve eşi Mila Kunis'e söylediği sözlerle olay oldu.

Magazin 04-02-2021 09:24