Aşk Mantık Intikam Haberleri

Aşk Mantık İntikam oyuncuları buluştu! Burcu Özberk, İlhan Şen ve Melisa Döngel eğlencenin dibine vurdu

Burcu Özberk, İlhan Şen ve Melisa Döngel gibi isimlerin yer aldığı Aşk Mantık intikam dizisinin final yapması oyuncuların fanlarını üzmüştü. Dizide yer alan oyuncular uzun zaman sonra bir araya geldi ve felekten bir gece geçirdi.

Magazin 04-02-2023 14:29

Kraliçe dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Burcu Özberk ev halini ve dansını paylaştı

Aşk Mantık İntikam adlı dizi final yaptıktan sonra ekrana mola veren ve şimdilerde Kraliçe dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Burcu Özberk, ev halini ve köpeğiyle dansını paylaştı.

Magazin 17-01-2023 15:14

Burcu Özberk Venedik Film Festivali’ne gitti! Süper minili tarzıyla olay oldu

Aşk Mantık İntikam final yapınca dinlenme kararı alan Burcu Özberk son olarak gelen teklifleri değerlendiriyordu. Bol bol tatil yapan güzel oyuncu soluğu Venedik Uluslararası Film Festivali’nde aldı. Özberk'in süper minili tarzı dikkat çekti. Elbiseyi daha önce Emina Zahovic de giymişti.

Magazin 08-09-2022 09:37

Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk renkli mini elbisesiyle yıktı geçti! Taş bebek

Aşk Mantık İntikam dizisindeki Esra rolüyle oyunculuk kariyerini taçlandıran Burcu Özberk, bu yaz sosyal medya pozlarıyla sık sık magazin gündeminde yer aldı. İşe kısa bir mola veren Özberk, tatil pozlarıyla sevenlerini büyüledi.

Magazin 07-09-2022 19:40

Aşk Mantık Intikam

Aşk Mantık Intikam Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aşk Mantık Intikam Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Burcu Özberk dekolteli pozlarıyla mest etti! Ateş gibisin

Burcu Özberk bu yaz tatil pozlarıyla gündemden düşmedi. Ekran önü macerasına kısa bir ara veren Özberk, yurt dışı tatilindeki keyifli anları sosyal medya hesabından takipçileriyle sık sık paylaştı.

Magazin 03-09-2022 11:16

Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk'den bornozlu ayna pozu!

Aşk Mantık İntikam dizisinde canlandırdığı Esra karakteriyle herkes tarafından sevilen başarılı oyuncu Burcu Özberk, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak bornozlu ayna pozu veren Özberk, güzelliğiyle büyüledi.

Magazin 13-08-2022 12:01

Aşk Mantık İntikam'ın Çağla'sı Melisa Döngel'in derin göğüs dekolteli mayolu pozu sosyal medyayı salladı!

Geçtiğimiz sene FOX TV ekranlarında yayınlanan Aşk Mantık İntikam'ın Çağla'sı Melisa Döngel, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Ünlü oyuncu geçtiğimiz günlerde bikinili tatil pozlarıyla sosyal medyayı sallamıştı. Döngel, bu kez derin göğüs dekolteli mayolu pozuyla olay oldu.

Magazin 10-08-2022 21:53

Aşk Mantık İntikam'ın Esra'sı Burcu Özberk mini etekli pozuyla büyüledi

Aşk Mantık İntikam dizisinin final yapmasının ardından tatile çıkan Burcu Özberk son haftalarda, tatilden verdiği birbirinden cesur pozlarla magazin gündeminden düşmüyor.

Magazin 27-07-2022 23:19