Aslı Orcan Haberleri

Darmaduman dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Darmaduman ne zaman başlıyor? Yerli Beverly Hills!

Darmaduman dizisi Fox Tv'nin yeni sezon dizi yapımlarından biri olarak karşımıza çıkacak. Darmaduman, Amerikan yapımı Beverly Hills, 90210 dizisinden uyarlama gençlik dizisidir. Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu gibi birçok ünlü oyuncunun yer aldığı Darmaduman dizisi hakkında detaylar dizi severler tarafından merak konusu oldu. Peki, Darmaduman dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman başlıyor? İşte detaylar...

Magazin 27-10-2022 22:54

Darmaduman hangi diziden uyarlama? Darmaduman oyuncuları kimler? İşte merak edilenler

Darmaduman dizisinin hangi diziden uyarlama olduğu seyirciler tarafından araştırma konusu oldu. Fox Tv'nin yeni dizisi Darmaduman ile beraber dizi hakkında birçok detay merak konusu oldu. Her perşembe akşamı seyirciyle buluşacak olan Darmaduman dizisinin başrollerinde Hafsanur Sancaktutan, Mert Yazıcıoğlu gibi isimler yer alıyor. Peki, Darmaduman hangi diziden uyarlama? Darmaduman oyuncuları kimler? İşte merak edilenler...

Magazin 27-10-2022 22:51

Yerli Beverly Hills Gelecek Uzun Sürer dizisine yeni bir oyuncu daha! Bakın o sarışın güzel kimmiş?

Beverly Hills, 90210 adlı Amerikan yapımından uyarlama olan Gelecek Uzun Sürer dizisi yakında FOX Tv ekranlarında seyirciyle buluşacak. Başrollerinde Mert Yazıcıoğlu ve Hafsanur Sancaktutan gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna yeni isimler de dahil olmaya devam ediyor. Son olarak okulun en havalı kızı olan Derin'in annesi karakteri ile yeni bir isim dahil oldu.

Magazin 16-08-2022 13:52

Sadakatsiz'in Leyla'sı Aslı Orcan'ın eşi kendisinden daha ünlü çıktı! Başarılı oyuncu Yetkin Dikinciler ile evli

Kanal D ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Sadakatsiz'in bu sezonki transferlerinden biri Aslı Orcan. Berkay Ateş'in canlandırdığı Aras karakterinin eşi Leyla'ya hayat veren Aslı Orcan, ilerleyen bölümlerde daha çok ortalık karıştıracağa benziyor. Dizideki rolüyle dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu, özel hayatıyla da merak konusu oldu.

Magazin 24-11-2021 13:43

Aslı Orcan

Aslı Orcan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aslı Orcan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sadakatsiz 37. son bölüm final sahnesinde, Asya ve Aras'a Leyla şoku! Aslı Orcan, Sadakatsiz'e damga vurdu

Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 37. son bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Cansu Dere, Melis Sezen, Berkay Ateş, Caner Cindoruk'un başrollerde oynadığı Sadakatsiz'e yeni katılan ünlü oyuncu Aslı Orcan, Leyla karakterini canlandırmaya başladı. son bölümünde Derin, Aras'ın sırrını çözmek için Leyla ile iletişime geçti. Aras'ın geçmişinde önemli bir yere sahip olan Leyla, Tekirdağ'a geldi. Final sahnesinde ise Asya ve Aras karşılarında Leyla'yı görünce büyük şok yaşadı.

Magazin 04-11-2021 01:54