Aslı Şen Haberleri

Aslı Şen ve iş insanı Metin Şen boşandı! 23 yıllık evliliğimizi noktaladık

Umrede yaptığı reklam paylaşımıyla gündeme gelen Aslı Şen özel hayatıyla adından söz ettiriyor. 23 yıldır evli olan sosyetik isim Aslı Şen ve iş insanı Metin Şen, tek celsede boşandı. Şen, evliliklerini yaşadıkları fikir ayrılıkları sebebiyle bitirdiklerini söyledi.

Magazin 13-03-2023 15:22

Ali Şen'in oğlu Metin Şen'den kötü haber! Acilen hastaneye kaldırıldı

Fenerbahçe'nin efsanevi başkanı Ali Şen'in oğlu Metin Şen, babasını ziyaret için gittiği Bodrum'da fenalaştı. Apar topar hastaneye kaldırılan Metin Şen'in beynine pıhtı attığı ortaya çıktı. Turizm ve bilişim şirketleri sahibi Metin Şen, geçen cuma günü babası Ali Şen'i ziyaret etmek için Bodrum'a gitti. Cumartesi sabahı yürüyüşe çıkan Metin Şen, eve dönünce kendini kötü hissettiğini söyledi, ardından da bayıldı. Hemen hastaneye kaldırılan işadamının beynine pıhtı attığı anlaşıldı.

Magazin 27-12-2022 08:34

Umrede krem tanıtımıyla tepki çekmişti! Aslı Şen bu sefer de başörtü linki verince gündem oldu

Umre ziyaretinde yeni çıkaracağı kremin tanıtımını yapan Aslı Şen sosyal medyada tepki çekmişti. Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Şen şimdi de yine umrede çekilmiş fotoğrafıyla başörtüsü linki paylaştı. Aslı Şen'ın bu paylaşımı da takipçilerini ikiye böldü.

Magazin 13-12-2022 10:00

Cemiyetin ünlü ismi Aslı Şen umreye gitti! Markanın reklamını yapınca tepki çekti... Bakın ne dedi

Şarkıcı Linet'i izlemeye gittiğinde sahnede kendisine 'Hoşgeldin' denmediği için sosyal medya hesabından Linet'e tepki yağdıran iş insanı Aslı Şen umreye gitti. Aslı Şen'in umreden ürün reklamı yapması tepki aldı. Aslı Şen tepkiler sonrası açıklama yaptı.

Magazin 05-12-2022 09:04

Diğer Haber Etiketleri

Aslı Şen

Aslı Şen Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aslı Şen Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Aslı Şen: Metroya binmem olay olmuş!

Trafikten dert yanarak metroyu kullanmayı tercih eden Aslı Şen, objektif karşısına geçti. Şen, takipçilerine, "Metroya binmem olay olmuş. Vallahi şahsen çok keyifle kullanıyorum, ya siz?" sorusunu yöneltti.

Magazin 05-04-2022 12:36

Linet paylaşımı ile olay olan Aslı Şen özür diledi

Aslı Şen, geçtiğimiz günlerde dinlemeye gittiği Linet hakkında sosyal medya hesabından yaptığı "Seyretmiş olduğunuz şarkıcı adabı muaşeret'ten bir haber bir sanatçı. Neden star olamadığını bu akşam anladık. Özellikle kadın kadına gidecekseniz zaten gitmeyin!" paylaşımı ile gündem oldu. Önceki gün görüntülenen Şen, özür diledi.

Magazin 29-10-2021 11:04