Aslıhan Doğan Turan Haberleri

Hırkasını fiyatı dudak uçuklatmıştı! Aslıhan Doğan Turan'dan eleştirilere yanıt: Herkes kendi önündeki tabağa baksın

Stil İkonu yarışmasında jüri koltuğunda oturan Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan’ın hırkasının fiyatı geçtiğimiz aylarda gündem olmuştu. Aslıhan Doğan Turan 93 bin TL’lik hırkasını eleştirilmesi üzerine açıklama yaptı. Ünlü ismin açıklamasında "Herkes kendi önündeki tabağa baksın" cümlesi dikkat çekti.

Magazin 10-05-2023 17:19

Arda Turan ailesiyle tatilde! Baba oğul denizde keyif yaptılar

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan, ailesiyle tatile çıktı. Bir süredir futbolu bırakacağına dair haberlerle gündemde olan Turan, soluğu Marmaris'te aldı.

Magazin 10-06-2022 16:36

Arda Turan'dan eşi Aslıhan Doğan Turan'a: Çocuklarıma veririm, sana daha ne vereceğim?

Galatasaray'da forma giyen Arda Turan, Aslıhan Turan ile 2018'de hayatını birleştirdi. İkilinin bu evlilikten Asil Aslan Turan ve Hamza Arda Turan adında iki çocuğu bulunuyor. YouTube kanalına video yükleyen Aslıhan Turan, eşi Arda Turan'la yaptığı konuşmayla dikkat çekti.

Magazin 06-05-2022 01:27

Aslıhan Doğan Turan’dan üçüncü çocuk açıklaması!

Yeniden çocuk sahibi olmak istediğini açıklayan Aslıhan Doğan Turan, “Kız istiyoruz. Sadece benim istememle olmuyor tabii, Arda da istiyor” dedi.

Magazin 01-02-2022 15:54

Aslıhan Doğan Turan

Aslıhan Doğan Turan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aslıhan Doğan Turan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Selin Ciğerci 0 derecede kısa taytla poz verdi, sosyal medya yıkıldı

Eski eşi Gökhan Çıra ile barışan Selin Ciğerci fit görüntüsüyle adından söz ettirdi. Zayıflayan ve imaj değiştiren Selin Ciğerci sıfır dereceye rağmen kısa taytıyla poz verdi. Ciğerci'nin son hali Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan'a benzetildi.

Magazin 21-01-2022 15:20

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan: Yurt dışından siyah tuvalet kağıdı getirtiyorum

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan'ın reklam paylaşımları tepki çekmişti. Aslıhan Doğan gelen tepkilerden sonra canlı yayına bağlanıp "Yurt dışından siyah tuvalet kağıdı getirtiyorum" dedi.

Magazin 24-12-2021 10:43

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan paylaşımıyla tepki topladı! Para içinde yüzüyorsun

Galatasaraylı futbolcu Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan, sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimlerin başında geliyor. Sık sık paylaşım yapan Aslıhan Doğan Turan, aynı zamanda YouTube’dan yaptığı programıyla da gündemden düşmüyor. Aslıhan Doğan Turan’ın Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşım ise tepki çekti. Yaptığı birçok şeyle adından söz ettirmeyi başaran Aslıhan Doğan, takipçilerinden ‘para içinde yüzüyorsun’ gibi yorumlar aldı.

Magazin 23-12-2021 07:34

Berrak Tüzünataç'ın hayatında biri var mı?

Rafael Cemo Çetin ile flört ettiğine dair haberle çıkan ünlü oyuncu Berrak Tüzünataç, Aslıhan Doğan'ın Youtube kanalına konuk olarak bu iddialara yanıt verdi.

Magazin 18-11-2021 16:47

Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan'dan makyaj itirafı!

Magazin gündeminin renkli figürlerinden olan Aslıhan Doğan Turan, kendi YouTube kanalında, makyaja dair şaşırtan bir itirafta bulundu.

Magazin 04-11-2021 16:14

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Bayrampaşa sokaklarında insanları yoldan çevirdi! Aldığı yanıt olay oldu

Galatasaray'da oynayan futbolcu Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan YouTube kanalı için, eşinin doğup büyüdüğü İstanbul'un Bayrampaşa ilçesine çekim yapmaya gitti. Doğan sorduğu soruya istediği yanıtı vatandaştan alamadı.

Magazin 14-10-2021 10:56

Aslıhan-Arda Turan çiftinin lüks evi! İçinde yok yok...

Futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, YouTube kanalından paylaştığı yeni videoda evinin kapılarını takipçilerine açtı.

Magazin 14-07-2021 15:17

Aslıhan Doğan Turan'dan 'üçüncü çocuk' açıklaması

Üç yıl önce futbolcu Arda Turan ile nikah masasına oturan ve iki çocuk annesi olan Aslıhan Doğan Turan'ın katıldığı bir davette karnındaki şişlik dikkat çekti. Turan, "Üçüncü çocuk yolda" iddialarının ardından konuyla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 05-07-2021 17:54

Giray Altınok’un Prens dizisi tarih yazacak: Başrollerde Ceyda Düvenci ve Aslı Tandoğan!

Birçok komedi dizisinden tanıdığımız ünlü oyuncu Giray Altınok'un sosyal medyada yarattığı sanal karakterler dizi oluyor. Dünyada bir ilk olarak denenen yapımlardan biri olan, Krallık 101’den uyarlanan Prens dizisinin başrollerinde yer alacak oyuncular belli oldu.

Magazin 02-06-2021 17:45

Arda Turan eşinin kanalına konuk oldu! Maddi ve manevi hep verdim

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Arda Turan, eşi Aslıhan Doğan Turan'ın Youtube kanalına özel açıklamalarda bulundu. Deneyimli oyuncu, "Galatasaray'a karşı eksik davranışta bulunmadım. Sevgi, saygı, maddiyat ve maneviyat olarak hep verdim. Kimseyle tartışmam; çok iyi bir Galatasaraylıyım" dedi.

Magazin 12-05-2021 15:10

Arda Turan: 28 defa Aşk-ı Memnu izlemektense bisiklet sporu izlerim

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan, geçtiğimiz günlerde kendi ismiyle bir Youtube kanalı açtı. Makyajdan spora, beslenmeden modaya kadar birçok içerik yayınlayacağını söyleyen Turan, kanalı için yayınladığı ilk videoda takipçilerine teşekkür etmişti. Aslıhan Doğan Turan’ın ikinci videosu ise ünlü futbolcu Arda Turan’la oldu.

Magazin 12-05-2021 14:26

Aslıhan Doğan Turan: Alışverişte midem bulanır, başım döner

YouTube kanalı açan Aslıhan Doğan Turan, Bayrampaşa’yı çok sevdiğini söyledi ve hayranlarının sorularını yanıtladı. Çok fazla alışveriş yapmayı sevmediğini söylen Turan ilginç takıntısından da bahsetti.

Magazin 06-05-2021 11:39

Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan Turan’ın garip takıntısı

Ünlü futbolcu Arda Turan’ın eşi Aslıhan Doğan, bir Youtube kanalı açarak, çeşitli videolar yayınlamaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda Bayrampaşa’yı çok sevdiğini ve haftada bir kez Bayrampaşa’ya gittiğini dile getiren Doğan, bu açıklamasıyla dikkat çekmişti. Mahalle kültürünü çok samimi bulduğunu ifade eden Aslıhan Doğan, Beykoz’da bir villada oturuyor.

Magazin 06-05-2021 10:15

Aslıhan Doğan Turan: Haftada bir Bayrampaşa'ya giderim

YouTube'da yayınlanan bir programa konuk olan futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, hakkında merak edilenleri anlattı.

Magazin 22-04-2021 16:54