Aslıhan Kapanşahin Haberleri Ve Son Dakika Aslıhan Kapanşahin Haberleri

Aslıhan Kapanşahin Haberleri Ve Son Dakika Aslıhan Kapanşahin Haberleri

Aslıhan Kapanşahin, 2 Kasım 2000 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Genç oyuncu, Orta öğretim eğitimini Pera Güzel Sanatlar Lisesi Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır. İlk rol aldığı’ Küçük Melek’ adlı dizide henüz 11 yaşında olan Kapanşahin, ‘Farklı Boyut’, ‘Paramparça’, ‘Göl Zamanı’, ‘Ufak Tefek Cinayetler’, ‘Not Defteri’ gibi pek çok yapımda da yer almıştır. Oyunculuk hayatına erken yaşta başlayan başarılı oyuncu, kariyerine farklı diziler ile katkı sağlamaktadır. 2020 yılında çekilmeye başlayan ve henüz devam eden ’ Kuzey Yıldızı’ adlı dizide rol almaktadır. Aslıhan Kapanşahin, 1.60 boyunda ve 49 kilo olup, 2013 yılında ’Karışık Kaset’ ve 2014 yılında ‘Aşk Ağlatır’ adlı çeşitli sinema projelerinde de yer almıştır.

Aslıhan Kapanşahin Haberleri

Sahte Balayı konusu ve oyuncuları! Sahte Balayı nerede ve ne zaman çekildi? TV'de ilk!

Sahte Balayı filmi bu akşam TV'de ilk kez FOX TV ekranlarında yayınlanacak. İzleyicilere eğlence dolu dakikalar yaşatan filmin başrollerinde Aslı Bekiroğlu ve Sinan Çalışkanoğlu yer alıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Gün Doğa Sarı oturuyor. Peki, Sahte Balayı konusu nedir, oyuncuları kimdir? Sahte Balayı filmi nerede ve ne zaman çekildi? İşte film hakkında detaylı bilgiler...

Magazin 27-07-2023 18:21

Kuzey Yıldızı İlk Aşk'ı Mine'si Aslıhan Kapanşahin'den iddialı pozlar!

Başrolleri İsmail Demirci ve Aslıhan Güner'in paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi, geçtiğimiz mayıs ayında son bölümüyle ekranlara gelmişti. Dizide evin en küçük kızı Mine'ye hayat veren genç oyuncu Aslıhan Kapanşahin, bir dergiye verdiği cesur pozlarla büyük beğeni topladı.

Magazin 15-12-2021 11:16

Ufak Tefek Cinayetler dizisine damga vuran sahne!

Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 4. bölümüne genç oyuncu Aslıhan Kapanşahin'in performansı damgasını vurdu

Magazin 15-11-2017 16:06

Aslıhan Kapanşahin

Aslıhan Kapanşahin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Aslıhan Kapanşahin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.