Asmin Haberleri

Keten eteklerden pamuklu elbiselere yaz aylarında sizi serin tutacak parçalar

Sıcak yaz günlerinde giymeye uygun, rahat ve şık kıyafetler arayanlara şahane bir haberimiz var. Birbirinden güzel parçalara yer verdiğimiz listemizdeki ürünleri giyerek serinliğin keyfini çıkarabilirsiniz! Modelleri bir arada kullanarak şık kombinler hazırlayabilir ya da parçaları tekli biçimde değerlendirebilirsiniz. Haydi gelin, sizi serin tutacak o tiril tiril parçalara beraber bakalım.

Kadin 31-07-2023 17:27

Dekolteli üstleri sütyensiz giyebilmek için bulduğu yöntemi gösterdi

Dekolteli kıyafetlerde doğru sütyeni bulmak kıyafetin kaliteli durması ve frikik vermemek için önem taşıyor. Dekolteli kıyafetlerden görünen sütyen sorunundan kurtulmak isteyenler için kendi uyguladığı yöntemi paylaşan bir kadın, sütyen giymeden büyük göğüslerini dik gösteren stil tüyosunu gösterdi.

Kadin 18-06-2023 12:07

Kuaför müşterisinin saçlarını kestirdikten 30 yaş genç görünmesini sağladı! Olgun kadınlar için en uygun saç kesimi

Saç kesimi görünüşümüzü değiştirerek çok daha genç veya yaşlı gözükmemize neden olabiliyor. Kuaförler her yaşa ve yüz şekline uygun olan saç kesimlerinin farklı olduğunu belirtiyor. Ünlü bir kuaför müşterisini saçlarını keserek 30 yaş genç gözükmesini sağladı.

Kadin 01-05-2023 09:04

Kayınvalidesini TikTok'ta ifşaladı! Düğün gününde beyaz giyince...

Düğün kadınlar için oldukça önem taşıyan anlar arasın bulunuyor. Düğünde gelinliğin ne kadar dikkat çektiği herkes tarafından biliniyor. Bu nedenle düğünde beyaz giyilmez kuralı bulunuyor. Bir kayınvalide bu kuralı umursamayarak oğlunun düğününde beyaz giymeyi tercih edince gelini tarafından sosyal medyaya düştü.

Kadin 22-02-2023 18:07

Asmin

Asmin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Asmin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Emzirirken yaşadığı olay dehşete düşürdü... Meme ucu bir anda koptu! Milyonlarca izlendi

TikTok'ta yaşadığı korkunç olayları paylaşan birçok kişi bulunuyor. Bu paylaşımlar kan dondurucu olsa da aynı problemleri yaşayan kişilerin birbirine destek olmasını sağlayabiliyor. Emzirirken meme ucunun koptuğunu söyleyen bir kadının yaşadıklarını anlattığı video milyonlarca kişiyi şok etti.

Kadin 11-01-2023 10:14