Atakan Hoşgören Haberleri

Sümeyye Aydoğan'ın sevgilisiyle pozuna beğeni yağdı! Yazdığı not dikkat çekti

Dönence dizisinde rol alan Sümeyye Aydoğan güzelliği ve oyunculuğuyla son dönemin parlayan yıldızları arasında yer alıyor. Kendisi gibi ünlü olan Atakan Hoşgören ile beraber olan Aydoğan romantik pozlarını paylaştı. Güzel oyuncunun paylaşımındaki not dikkatlerden kaçmadı.

Magazin 06-10-2023 13:06

Dönence'nin setinden aşk çıktı! Sümeyye Aydoğan ile Atakan Hoşgören'in aşkı belgelendi

Kanal D ekranlarının yazlık dizisi Dönence'nin setinden aşk çıktı. Dizide Gece karakterini canlandıran Sümeyye Aydoğan ve Miro'ya hayat veren Atakan Hoşgören'in aşk yaşadığı iddiası ortaya çıkmıştı. Ünlü çiftin aşkı resmen belgelendi.

Magazin 11-08-2023 12:07

Bir set aşkı daha! Dönence'nin yıldızları Sümeyye Aydoğan ve Atakan Hoşgören aşk mı yaşıyor? 'Bunu hep yapıyor'

Yaz dizileri sezona bir hızlı giriş yaparken Kanal D'de yayınlanan Dönence dizisinden bir set aşkı haberi geldi. Yayınlandığı ilk bölümden beri sevilerek takip edilen dizide Gece ve Miro karakterini canlandıran Sümeyye Aydoğan ve Atakan Hoşgören'in aşk yaşadığı iddiası ortalığı karıştırdı.

Magazin 16-07-2023 22:46

İçimizdeki Ateş dizisi konusu nedir? İçimizdeki Ateş dizisi oyuncuları kimler?

ATV ekranlarında yayınlanacak olan İçimizdeki Ateş dizisinin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yapımını Fabrika Yapım’ın, yapımcılığını Öner Arslanel’in üstlendiği ‘İçimizdeki Ateş’ dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı. Peki İçimizdeki Ateş dizisi konusu nedir? İçimizdeki Ateş dizisi oyuncuları kimler? İşte konusu ve oyuncu kadrosu...

Magazin 30-05-2022 12:31

Atakan Hoşgören

Atakan Hoşgören Hakkındaki Haberler Mynet'te. Atakan Hoşgören Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Kardeşlerim dizisi Şengül'ün yeğeni kimdir? Atakan Hoşgören kaç yaşında, nereli?

Her cumartesi yeni bölümüyle ekrana gelen Kardeşlerim dizisi kadrosuna yeni bir oyuncu dahil oldu. Etkileyici konusu ve güçlü oyuncu kadrosu ile izleyiciyi etkilemeyi başaran fenomen diziye genç oyuncu Atakan Hoşgören katıldı. Kardeşlerime transfer olacağı duyulan Hoşgören, dizinin sıkı takipçileri tarafından merak konusu oldu. Peki Kardeşlerim dizisi Şengül'ün yeğeni kimdir? Atakan Hoşgören kaç yaşında, nereli? Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

Magazin 02-06-2021 14:39

Kardeşlerim dizisine bomba transfer! Atakan Hoşgören kadroya dahil oldu!

Atv ekranlarının iddialı dizisi 'Kardeşlerim'de bir gelişme yaşandı. Yayınlandığı günden bu yana belli bir izleyici kitlesine sahip sevilen dizinin oyuncu kadrosuna bir yeni isim daha dahil oluyor. Anne ve babasını yitiren 4 kardeşin hayatta kalma mücadelesini konu edinen diziye başarılı oyuncu Atakan Hoşgören, Şengül karakterinin yeğeni olarak katıldı.

Magazin 02-06-2021 14:21