Atakan Işıktutan Haberleri

Survivor Atakan Işıktutan ile büyük aşk yaşamıştı! İrem Derici yeni sevgilisiyle el ele poz verdi

Bir dönem Survivor'da mücadele eden Atakan Işıktutan ile büyük aşk yaşayan ünlü şarkıcı İrem Derici yoğun iş temposundan dolayı ayrılık kararı aldıklarını açıklamıştı. Geçtiğimiz aylarda Işıktutan ile olan birlikteliğini sonlandıran Derici aradığı aşkı kısa sürede buldu. İrem Derici yeni sevgilisiyle el ele poz verdi.

Magazin 07-11-2023 16:43

Akıllarda soru işareti bırakan iddia! İrem Derici'nin yeni sevgilisi bakın kim çıktı

Atakan Işıktutan’dan ayrıldıktan sonra kendini işlerine adayan ünlü şarkıcı İrem Derici sosyal medyada yer alan iddialar nedeniyle gündem oldu. Ünlü şarkıcının yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü. Bu durum nedeniyle birçok kişi "İrem hızlı çıktı!" yorumunda bulundu.

Magazin 30-10-2023 11:29

“At gibi aşığım” demişti! İrem Derici ve Survivor Atakan Işıktutan'ın büyük aşkı bitti! Ayrılık nedenini açıkladı

Özel hayatı ile sıkça magazin gündemine gelen İrem Derici, geçtiğimiz aylarda gönlünü kendisinden 7 yaş küçük sporcu ve eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan'a kaptırmıştı. “At gibi aşığım” diyen İrem Derici'nin büyük aşkı bitti. Sosyal medya hesaplarından sevgilisi ile pozlarını kaldıran ünlü şarkıcı ayrılık açıklamasını da yaptı.

Magazin 09-09-2023 12:11

İrem Derici sevgilisiyle deniz kenarından paylaştı! Çatlaklarına laf söylenince sevgilisi kızdı

Ünlü şarkıcı İrem Derici sevgilisi Atakan Işıktutan ile tatilden pozlarını paylaştı. Aradığı aşkı eski Survivor yarışmacısında bulan güzel şarkıcının bikinili pozuna gelen yoruma ise Atakan Işıktutan'dan yanıt geldi.

Magazin 20-07-2023 15:41

İrem Derici ve Atakan Işıktutan plajda aşka geldi! Ballı kızım

Ünlü şarkıcı İrem Derici ile eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan arasındaki aşk tam gaz devam ediyor. Ünlü çift plajda aşka geldi. Sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda İrem Derici'yi "Ballı kızım" notunu düşerek etiketleyen Atakan Işıktutan'a sevgilisinden yanıt gecikmedi.

Magazin 16-07-2023 10:14

Atakan Işıktutan ile plajda aşka gelen İrem Derici'den o fotoğrafa olay yorum: Galiba yeni sünnet olmuşum!

İrem Derici ile eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan'ın aşkı doludizgin sürüyor. Aşk tatiline çıkan ünlü çift geçtiğimiz günlerde magazin basını tarafından görüntülendi. Sosyal medyada olay olan fotoğraflara ilişkin değerlendirmede bulunan ünlü şarkıcının "Galiba yeni sünnet olmuşum!" sözleri takipçilerini gülümsetti.

Magazin 18-06-2023 11:04

İrem Derici plajda aşka geldi! Sevgilisi Atakan Işıktutan'ın kulağını ısırdı

Bir süredir eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile doludizgin aşk yaşayan İrem Derici kız arkadaşları ile gittiği İspanya Barcelona’dan döner dönmez sevgilisinin yanına koştu. Ünlü çift aşk tatiline çıktı. Çift, plajda güneşlenirken hem romantik anlar yaşadı, hem de şakalaştı.

Magazin 17-06-2023 10:18

İrem Derici bikinili pozlarını peş peşe paylaştı! Beğeni butonu çöktü

Bir süredir eski Survivor yarışmacısı Atakan Işıktutan ile doludizgin aşk yaşayan İrem Derici kız arkadaşlarıyla çıktığı tatilden fotoğraflar paylaştı. İspanya'nın Barselona şehrine giden ünlü şarkıcı bikinili pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 08-06-2023 23:40

İrem Derici aşka geldi! Sevgilisiyle dudak dudağa pozlar verdi

Ünlü şarkıcı İrem Derici, Survivor’ın eski sezon yarışmacılarından olan Atakan Işıktutan ile mutlu bir beraberlik yaşıyor. Londra'ya seyahat eden ikili sosyal medya hesaplarında paylaşım yapmayı ihmal etmiyor. Kameralar karşısına geçen çift dudak dudağa pozlar verdi.

Magazin 17-05-2023 20:26

İrem Derici'den sevgilisi Atakan Işıktutan'a olay sözler: Çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını yiyeceğim

İrem Derici, sevgilisi Atakan Işıktutan ile dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Otomobil içerisinde bir video çeken ünlü şarkıcı İrem Derici, sevgilisine nereye gittiklerini sordu. İrem Derici, gelen 'Atina' cevabı üzerine "Çoluğumuzun çocuğumuzun rızkını yiyeceğim" diyerek Atakan Işıktutan'a takıldı.

Magazin 23-04-2023 12:23

İrem Derici otel odasından sevgilisinin fotoğrafını paylaştı! 'Bayram manzaram'

Bayram programı için Kıbrıs'ta olan ünlü şarkıcı İrem Derici otel odasından sevgilisi Atakan Işıktutan'ın fotoğrafını paylaştı. Derici'nin fotoğrafa eklediği bayram notunu da dikkat çekti.

Magazin 22-04-2023 10:21

İrem Derici büyük aşkı Atakan Işıktutan ile çocukluk fotoğraflarını paylaştı! 'Evlilik görüyorum hocam'

Ünlü şarkıcı İrem Derici Survivor yarışmasıyla tanınan Atakan Işıktutan ile dolu dizgin aşk yaşıyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü isim bu defa 'Aslında bu yoktu, bu yoktu, anasını satayım içimden geldi' notu ile paylaşımlar yaptı. Sevgilisinin ve kendisinin çocukluk fotoğrafını birleştiren Derici binlerce yorum aldı.

Magazin 15-03-2023 11:56

İrem Derici’den sevgilisiyle romantik poz! Survivor’ın yıldızı ile aşka geldi, yorum yağdı

Aşkları ve şarkıları ile adından sık sık söz ettiren İrem Derici’nin geçtiğimiz günlerde Survivor’ın yıldızı Atakan Işıktutan ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. Derici sosyal medya hesabından sevgilisi ile olan fotoğraflarını peş peşe paylaştı.

Magazin 28-02-2023 11:47

“At gibi aşığım” demişti! İrem Derici’nin yeni aşkı Survivor'ın yıldızı çıktı

Şarkıları ve aşkları ile gündemden düşmeyen İrem Derici geçtiğimiz günlerde aşık olduğunu açıklamıştı. Derici’nin cinsel saldırıdan en az 12 yıl hapis istemiyle dava açılan, görüştüğü genç kadınla zorla birlikte olduğu iddiasıyla yargılanan şarkıcı Kurtuluş Kuş ile beraber olduğu iddia edilmişti. Gerçek çok başka çıktı.

Magazin 02-02-2023 16:07

Survivor Atakan Işıktutan ile aşk yaşamıştı! Katerina Dalaka estetik sonrası bambaşka biri oldu!

Survivor'ın 2019 sezonu olan Türkiye-Yunanistan'da tanışan Atakan Işıktutan ile Yunan yarışmacı Katerina Dalaka'nın bir dönem aşk yaşadığı iddia edilmişti. İkilinin beraber tatil yaptıkları iddia edilmiş ve Işıktutan duygusal bir mesaj paylaşarak duygularını itiraf etmişti. Işıktutan'la beraber ismi çokça gündeme gelen Katerina Dalaka, aylar sonra estetikli haliyle şaşırttı.

Magazin 27-07-2022 14:49

Survivor Atakan diskalifiye mi oldu? Sakatlığı nedir? Acun Ilıcalı'dan Atakan Işıktutan açıklaması

Survivor 2022 All Star'ın 20 Şubat Pazar ekrana gelen son bölümünde sürpriz bir ayrılık yaşandı. Survivor'da oyun sırasında parkurda düşen ve omuzundan sakatlanan Atakan, doktor kararıyla yarışmadan diskalifiye edildi. Acun Ilıcalı, ada konseyinde yaptığı açıklamada Atakan Işıktutan'ın sakatlığı nedeniyle Survivor All Star'a veda ettiğini söyledi.

Magazin 21-02-2022 00:20

Survivor Atakan diskalifiye mi oldu? Şoke eden karar! Survivor Atakan Işıktutan elendi mi? Neden diskalifiye oldu?

Survivor All Star 2022 yarışmasına yedeklerden dahil olmuş olan Survivor Atakan, gönüllüler ile birlikte yarışmaya devam etmekteydi. Atakan Işıktutan'ın omzundan sakatlanması sonrası son oyunlarda da yer almaması dikkat çekmişti. İzleyiciler 'Survivor Atakan diskalifiye mi oldu, neden yok' sorularını sorarken bugünkü bölümde flaş bir gelişme yaşandı. Peki Survivor Atakan diskalifiye mi oldu? Survivor Atakan Işıktutan elendi mi? Neden diskalifiye oldu? İşte merak edilenler...

Magazin 20-02-2022 23:43