Atalay Demirci Haberleri Ve Son Dakika Atalay Demirci Haberleri

Atalay Demirci Haberleri Ve Son Dakika Atalay Demirci Haberleri

1976 yılında Ankara’nın Nallıhan ilçesinde dünyaya gelen Atalay Demirci, Yetenek Sizsiniz adlı yarışma sayesinde adını tüm Türkiye’ye duyurmayı başardı. Ankara Yenimahalle Ticaret Lisesi mezunu olan Demirci, ilk sahne deneyimini 1999 yılında yaşadı.

Daha sonraları da sahne almaya devam eden Demirci aynı zamanda televizyon ve radyo programı sunuculuğu da yaptı. Yarışmaya 2013 yılında katılan Demirci, stand up gösterisiyle seyircilerden oldukça beğeni topladı. Yarışmanın birincisi olarak büyük ödülü kazanan komedyen, Hop Dedik: Deli Dumrul, Güvercin Uçuverdi gibi filmlerde de oyuncu olarak performans sergiledi. Sunucu, oyuncu ve komedyen unvanlarına sahip olan Atalay Demirci, 2007 yılında Neslihan hanım ile evlendi ve bu evliliğinden iki çocuk sahibidir.

Atalay Demirci Haberleri

FETÖ sanığı Atalay Demirci'nin hapis cezasına istinaftan onama

Komedyen Atalay Demirci'nin 'FETÖ/PDY üyeliği' suçundan yargılandığı davada aldığı 5 yıl hapis cezası, Bölge Adliye Mahkemesi tarafından onandı.

Haber 29-06-2021 13:33

Atalay Demirci, 15 Temmuz'dan sonra örgütle irtibatını devam ettirmiş

Komedyen Atalay Demirci'ye, FETÖ/PDY üyeliği suçlamasıyla tutuksuz yargılandığı davada verilen 5 yıl hapis cezasının gerekçesi açıklandı. Kararda, Demirci’nin 15 Temmuz darbe girişiminden sonra da örgütle irtibatını devam ettirdiği belirtildi.

Haber 10-06-2020 12:24

Son dakika! FETÖ'den yargılanan Atalay Demirci’nin cezası belli oldu

Komedyen Atalay Demirci’nin FETÖ’den yargılandığı davada mahkeme, Demirci’yi "silahlı terör örgütüne üye olma" suçundan 5 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Haber 03-03-2020 18:41

Komedyen Atalay Demirci'nin yargılandığı davaya devam edildi

Komedyen Atalay Demirci'nin yargılandığı davaya devam edildi

Haber 09-01-2020 11:45

Atalay Demirci

Atalay Demirci Hakkındaki Haberler Mynet'te. Atalay Demirci Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Komedyen Atalay Demirci'ye hapis istemi

Fetullahçı Terör Örgütü'ne (FETÖ) yönelik davada yargılanan komedyen Atalay Demirci hakkında "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası istendi.

Haber 01-10-2019 17:35

Komedyen Atalay Demirci'ye hapis istemi

FETÖ'den yargılanan komedyen Atalay Demirci hakkında, "silahlı terör örgütüne üye olmak" suçundan 15 yıla kadar hapis cezası talep edildi

Haber 01-10-2019 17:25

ByLockçu kayınbiradere 15 yıla kadar hapis istemi

FETÖ sanığı komedyen Atalay Demirci'nin Eskişehir'de tutuklu bulunan kayınbiraderi Ömer Örs hakkında "silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan hazırlanan iddianame kabul edildi - İddianamede, Bilecik'te öğrenciyken örgüt evinde kaldığı, "ev abisi ve bölge talebe sorumlusu" olduğu öne sürülen ve telefon hattında "ByLock" yüklü olduğu tespit edilen sanığın 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapsi isteniyor

Yurthaber 30-05-2019 11:51

ByLockçu kayınbiradere 15 yıla kadar hapis istemi

FETÖ sanığı komedyen Atalay Demirci'nin Eskişehir'de tutuklu bulunan kayınbiraderi Ömer Örs hakkında "silahlı terör örgütü üyesi olmak" suçundan hazırlanan iddianame kabul edildi - İddianamede, Bilecik'te öğrenciyken örgüt evinde kaldığı, "ev abisi ve bölge talebe sorumlusu" olduğu öne sürülen ve telefon hattında "ByLock" yüklü olduğu tespit edilen sanığın 7,5 yıldan 15 yıla kadar hapsi isteniyor

Haber 30-05-2019 11:50

FETÖ'den yargılanan Komedyen Atalay Demirci hakkında flaş karar!

Komedyen Atalay Demirci'nin FETÖ'den yargılandığı davada adli kontrol şartı kapsamında haftada bir karakola attığı imza yükümlülüğü kaldırıldı.

Trend 15-01-2019 23:36

Komedyen Atalay Demirci'nin yargılandığı dava

Demirci'nin FETÖ'ye ilişkin "Silahlı terör örgütüne üye olma" ve "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçlarından yargılanmasına devam edildi

Haber 15-01-2019 15:16

Komedyen Atalay Demirci'nin yargılandığı dava

Demirci'nin FETÖ'ye ilişkin "Silahlı terör örgütüne üye olma" ve "Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs" suçlarından yargılanmasına devam edildi

Yurthaber 15-01-2019 15:16

Komedyen Demirci'nin FETÖ üyeliği davası

Atalay Demirci'nin "silahlı terör örgütü üyeliği" ve "anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme" suçlarından yargılanmasına devam edildi

Haber 26-06-2018 11:45

Atalay Demirci son dakika gözaltına alındı

İzmir merkezli 14 ilde düzenlenen operasyonda 18 zanlı yakalandı. FETÖ'den daha önce de hapis yatan komedyen Atalay Demirci'nin yeniden gözaltına alındığı iddia edildi. Ancak habere Atalay'dan yalanlama geldi. Gözaltına alınanlar arasında, örgüt elebaşına Pensilvanya'da özel tiyatro gösterisi yapan ve örgütün sözde entelektüel imamı olduğu iddia edilen Ömer Pekin de bulunuyor.

Haber 03-11-2017 13:06

Son dakika! Atalay Demirci'nin tahliyesiyle ilgili yeni gelişme

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişiminin ardından başlatılan soruşturma kapsamında, ’Terör örgütü üyeliği’ ve ’Anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme’ suçlarından ağırlaştırılmış müebbet ve 15 yıla kadar hapis cezası ile yargılanan komedyen Atalay Demirci’nin, tahliye kararına yapılan itiraz, bir üst mahkemece reddedildi.

Haber 18-08-2017 18:20

Bugün tahliye edilen ünlü tiyatrocu Atalay Demirci'yi sarsacak gelişme!

15 Temmuz darbe girişiminin ardından hakkında başlatılan FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan Komedyen Atalay Demirci bugün çıktığı mahkemede tahliye oldu. Mahkeme heyeti; delillerin toplanmış olması, tutuklu kalınan süre ve şüphelinin örgüt ilişkilerine ilişkin bilgiler vermesi gerekçeleri ile adli kontrol ve yurtdışı yasağı tedbirleri konulmak suretiyle şüphelinin tahliyesine karar verdi. Gelen son dakika bilgisine göre ise Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, tahliye kararına itiraz etti.

Haber 17-08-2017 13:21

Atalay Demirci hakkında hazırlanan iddianame kabul edildi

Komedyen Atalay Demirci hakkında yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında bir kez ağırlaştırılmış müebbet ve 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi. Atalay Demirci'nin, FETÖ ile irtibatının olduğu bilinen Hakan Şükür ve Enes Kanter ile yapmış olduğu Twitter konuşmalarının belirlendiği kaydedilen iddianamede, konuşmalara yer verildi.

Haber 17-05-2017 17:29

Atalay Demirci için istenen ceza belli oldu

Atalay Demirci ile ilgili son dakika gelişmesi... Komedyen Atalay Demirci hakkında, FETÖ soruşturması kapsamında bir kez ağırlaştırılmış müebbet ve 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, komedyen Atalay Demirci hakkında yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında hazırlanan iddianame tamamlanarak mahkemeye gönderildi. İddianamede Demirci'nin "anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs etme" ve "silahlı terör örgütüne üye olma" suçlamalarından bir kez ağırlaştırılmış müebbet ve 10 yıla kadar hapis cezasına çarptırılması istendi.

Magazin 03-05-2017 09:37

Atalay Demirci'den FETÖ'ye özel gösteri

FETÖ soruşturması kapsamında tutuklanan komedyen Atalay Demirci'nin Gülen için yaptığı özel gösterinin görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 08-09-2016 13:44

15 Temmuz darbe girişiminden sonra en çok onlar konuşuldu

Türkiye tarihine 'ihanet gecesi' olarak geçen 15 Temmuz darbe girişiminin ardından bir ay geçti. 250'ye yakın şehidin verildiği o gecenin ardından Türk halkı demokrasisine sahip çıkmak için günlerce sokaklarda bayraklarıyla nöbet tuttu. Sanat camiasından da birçok ünlü isim demokrasi nöbetlerinde vatandaşların arasındaydı. Peki o gecenin ardından 1 aylık süreçte ünlülerin dünyasında neler oldu, neler değişti? Sizler için analizini yaptık...

Magazin 16-08-2016 13:26

Zara'nın Twitter hesabı ele geçirildi

Komedyen Atalay Demirci'nin tutuklanmasının ardından hackerlar ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarını takibe aldı. Hesabı ele geçirilen son kurban şarkıcı Zara oldu.

Magazin 09-08-2016 14:28

Atalay Demirci tutuklandı

Atalay Demirci, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, 15 Temmuz darbe girişimine yönelik başlattığı soruşturma kapsamında tutuklandı.

Magazin 06-08-2016 16:50

Atalay Demirci'nin yüzüne tüküren Beyaz TV muhabiri Levent Kelleci o anları anlattı

Bir anda Türkiye'nin gündemine oturan Beyaz TV muhabiri Levent Kelleci, Atalay Demirci'nin yüzüne neden tükürdüğünü, o an yaşadıklarını anlattı.

Magazin 05-08-2016 18:24

Atalay Demirci'ye bir tepki de Acun Ilıcalı'dan geldi

15 Temmuz darbe girişiminin ardından FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen Hakan Şükür ve Enes Kanter'le yazışmaları ortaya çıkan Atalay Demirci'ye bir tepki de Acun Ilıcalı'dan geldi.

Magazin 05-08-2016 09:28

Atalay Demirci'nin yüzüne tüküren Beyaz TV muhabiri işten mi kovuldu?

Önceki gün Atalay Demirci ile röportaj esnasında sinirlenip konuşmayı yarıda keserek Demirci'nin yüzüne doğru tüküren muhabir Levent Kelleci'nin işten kovulduğu yönünde iddialar vardı. O muhabir olayın ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Magazin 04-08-2016 11:14

Beyaz TV muhabiri Atalay Demirci'nin yüzüne tükürdü

15 Temmuz darbe girişiminin ardından demokrasi nöbetlerinde sahneye çıkıp 'darbeye hayır' mesajı verip, daha sonra da Fethullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen Hakan Şükür ve Enes Kanter'le yazışmaları ortaya çıkan Atalay Demirci'ye tepkiler sürüyor. Beyaz TV muhabiri Levent Kelleci röportaj yapmaya gittiği Atalay Demirci'ye sinirlenerek yüzüne tükürdü. İşte o anlar...

Magazin 03-08-2016 14:57

'Bu da mı tesadüf Atalay Demirci?'

Yetenek Sizsiniz 4.sezon birincisi Atalay Demirci'nin Fethullah Gülen'e yakınlığıyla bilinen basketbolcu Enes Kanter ve Hakan Şükür'le sosyal medyada yaptığı yazışmaların ortaya çıkarılmasının yankısı sürüyor. Ünlü komedyenin 15 Temmuz darbe girişiminin ardından demokrasi nöbetlerinde de sahneye çıkması tepkilerin büyümesine neden oldu.

Magazin 02-08-2016 10:27

Atalay Demirci'nin Twitter hesabı hacklendi

Ünlü komedyen Atalay Demirci'nin resmi Twitter hesabı, Ayyıldız Team hacker grubu tarafından hacklendi. Demirci'nin Enes Kanter ve Hakan Şükür ile yazışmaları gün yüzüne çıktı. Hack grubu Demirci için, "Bu bir komedyen değil gizli FETÖ'cüdür" yazdı. Demirci ise sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Magazin 31-07-2016 09:34