Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Haberleri

Danıştay'dan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ihalesine iptal kararı

Danıştay, İBB’nin temyiz isteği üzerine Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ihalesiyle ilgili kararını verdi. Danıştay 13. Daire, İBB’nin açtığı davada hukuka aykırılık bulunmadığını hükmeden Ankara 16. İdare Mahkemesi’nin kararını bozdu. İhalenin iptaline oybirliği ile karar verildi. Kararda “Davaya konu ihale işleminde hukuka uygunluk bulunmadığı sonucuna varılmıştır’ denildi.

Haber 12-02-2024 16:02

Sosyal medya bu kareleri konuşuyor! Atatürk Havalimanı'nın son hali havadan görüntülendi: Pistlerin üzerine kuruluyor

Türk sivil havacılık tarihinin önemli köşe taşlarından biri olan Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin son hali havadan görüntülendi. İnşaat sürecinin devam ettiği millet bahçesinde vatandaşların girişine izin verilmiyor. Dev led ekranlar ve spor sahaları da dikkat çekti.

Haber 13-12-2023 14:03

AK Parti Büyük İstanbul Mitingi için Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ne nasıl gidilir, nerede? Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi konumu!

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ile ilgili araştırmalar 7 Mayıs 2023 Pazar günü hız kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşma yaptığı AK Parti Büyük İstanbul Mitingi, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde gerçekleştirildi. Detaylar merak konusu oldu. Peki, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi nerede? Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ne nasıl gidilir?

Haber 08-05-2023 00:06

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan önemli mesajlar! Teröristlerin kökünü kazımaya devam edeceğiz

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’un fethinin 569. yılı kutlamaları ve Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan konuşmasında "Teröristlerin kökünü kazımaya devam edeceğiz." dedi. Öte yandan ortaya atılan iddialarla ilgili ise Erdoğan, "Biz son nefesimize kadar buradayız. Bugüne kadar "kaçacak" diyenlerin hepsi zoru görünce kaçtılar." ifadelerini kullandı. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 29-05-2022 18:34

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi

İstanbul'un Fethinin 569. Yılı Kutlamaları ve Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi İlk Fidan Dikim Töreni

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum: - "Bugün ektiğimiz her bir çiçekle, diktiğimiz her bir fidanla, çocuklarımıza yemyeşil, rengarenk bir dünya bırakmanın mutluluğunu yaşıyoruz" - "Fetih, doğal alanlarımızı, canlı-cansız tüm varlıklarımızı korumaktır. Cennet vatanımızı, 500 millet bahçesiyle, şehir ormanlarıyla bezemektir"

Yurthaber 29-05-2022 18:19

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin temeli atılıyor! İstanbul Valiliği'nden uyarı geldi, toplu ulaşım...

Yarın Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin temel atma töreni yapılacak. Tören öncesi İstanbul Valiliği'nden vatandaşlara alternatif güzergah ve toplu ulaşım araçlarının kullanılması yönünde öneri yapıldı.

Haber 28-05-2022 19:24

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'ne 145 bin 300 ağaç dikilecek

Millet bahçesine yapılacak 2 bin kişilik seyirci kapasitesine sahip spor alanında aynı anda 300 kişi spor yapabilecek - Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi; Rusya'daki Bitsevsky Park, Portekiz'deki Monsanto Forest Park, ABD'deki Fairmount Park ve İrlanda'daki Phoenix Park'ın ardından dünyanın en büyük 5'inci şehir parkı olacak - Atatürk Havalimanı'ndaki tüm peronlar, hangarlar, binalar kalacak ve restore edilecek

Yurthaber 28-05-2022 14:27

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ne zaman açılacak? Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılış tarihi belli oldu mu?

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ne zaman açılacak? sorusunun yanıtı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tarafından yapılan son dakika açıklaması ile yanıt buldu. Vatandaşlar konuya dair bilgi edinmek ve Bakan Kurum'un açıklamasının ayrıntılarını öğrenmek için internette araştırma yapmaya başladı. Peki Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ne zaman açılacak? Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi açılış tarihi belli oldu mu? İşte detaylar...

Haber 27-05-2022 11:54