Atila Kaya Haberleri

MHP'li milletvekilinden flaş 2.tur açıklaması: Erdoğan'ın karşısındaki adayı destekleyeceğim

MHP İstanbul milletvekili Atila Kaya 24 Haziran'daki cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda Erdoğan'ın karşısındaki adayı destekleyeceğini açıkladı.

Haber 18-06-2018 09:49

Atila Kaya: Erdoğan ikinci tura kalırsa kesin kaybedecek

MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya 24 Haziran seçimleriyle ilgili gündemi sarsacak açıklamalarda bulundu. Cumhur İttifakı’na karşı olduğunu belirten Kaya, 'HDP tüzüğündeki eşit yurttaşlık, AKP’nin seçim beyannamesinde de var. Bunu kabul etmemiz mümkün değil. Erdoğan bu seçimi alamayacak. İkinci tura kalırsa kesin kaybedecek' ifadelerini kullandı.

Haber 05-06-2018 07:14

MHP’li vekil Atila Kaya'dan gündemi sarsacak açıklamalar

Seçimlere sayılı günler kala MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya'dan gündemi sarsacak bir açıklama geldi. Katıldığı televizyon programında konuşan Kaya, "Milliyetçiliği şeytani bir düşünce olarak gören Cumhur İttifakı adayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ülkücüler oy vermeyecektir" ifadesini kullandı.

Haber 22-05-2018 06:59

24 Haziran öncesi kulisler bu haberle sarsıldı! MHP'li 13 milletvekili harekete geçiyor

Hürriyet gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, bugünkü "Üç partiden liste kulisleri" başlıklı köşe yazısında, "Aday olamayan 13 MHP milletvekilinin parti içinde kalıp İstanbul milletvekili Atila Kaya’nın yaptığı açıklamalar doğrultusunda faaliyet göstereceğini de öğrendim" ifadelerini kullandı.

Haber 19-05-2018 11:22

Atila Kaya

Atila Kaya Hakkındaki Haberler Mynet'te. Atila Kaya Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya: MHP’nin üçte ikisi Erdoğan’a oy vermeyecek

MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya'dan 24 Haziran seçimleri öncesinde gündemi sarsacak yeni bir açıklama geldi. 'Erdoğan’a oy vermeyin, tabuta son çiviyi çaktırmayın' açıklaması ile gündeme gelen MHP'li Kaya, 'Milliyetçi-ülkücü camia, AK Parti ile yapılan ittifaktan rahatsız. MHP tabanının üçte ikisi Erdoğan’a oy vermeyecek. Biz parti devleti rejimine karşı çıkıyoruz, Erdoğan, tek adam rejimi kurmak istiyor' dedi.

Haber 17-05-2018 13:12

MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya: MHP’nin üçte ikisi Erdoğan’a oy vermeyecek

MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya'dan 24 Haziran seçimleri öncesinde gündemi sarsacak yeni bir açıklama geldi. 'Erdoğan’a oy vermeyin, tabuta son çiviyi çaktırmayın' açıklaması ile gündeme gelen MHP'li Kaya, 'Milliyetçi-ülkücü camia, AKP ile yapılan ittifaktan rahatsız. MHP tabanının üçte ikisi Erdoğan’a oy vermeyecek. Biz parti devleti rejimine karşı çıkıyoruz, Erdoğan, tek adam rejimi kurmak istiyor' dedi.

Finans 17-05-2018 13:10

MHP'de büyük kriz! 'Erdoğan' çıkışı partiyi karıştırdı

Eski Ülkü Ocakları Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili Atila Kaya’nın, "Erdoğan’a oy vermeyin" çağrısı parti içinde büyük tartışmaya yol açtı. Kaya'nın "Kendi partinize oy verin, AK Parti’ye ve onun cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’a oy vermeyin" çağrısına MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman "Truva kalıntılarının gücü yetmez" şeklinde yanıt verdi.

Haber 15-05-2018 07:14

MHP'li Atila Kaya: Erdoğan’a oy vermeyin, tabuta son çiviyi çaktırmayın

MHP İstanbul Milletvekili ve Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Atila Kaya, 24 Haziran seçimlerine ilişkin olarak gündem yaratacak bir açıklamada bulundu. Kaya, ‘’AK Parti’ye ve onun Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’a oy vermeyin. Ben öyle yapacağım’’ dedi.

Haber 14-05-2018 12:03

MHP'li Kaya'dan Erdoğan'a 'gazilik' tepkisi: Atatürk bedelini cephede ödedi

MHP'nin, AK Parti'li Metin Külünk'ün Erdoğan'a gazilik unvanı verilmesiyle ilgili kanun teklifine, "yeşil ışık yakmak" olarak nitelendirilen "Değerlendiririz" yanıtının ardından partinin İstanbul Milletvekili Atila Kaya ilk tepkiyi gösterdi. Bu önerinin cephedeki askerlere "saygısızlık" olduğunu söyleyen MHP'li Kaya, "Öykündüğünüz Atatürk o unvanın bedelini cephede ödedi, sarayda değil" dedi.

Haber 27-01-2018 07:51

MHP'li Kaya'dan 'Erdoğan'a gazilik unvanı' tepkisi

MHP'nin, AK Parti'li Metin Külünk'ün Erdoğan'a gazilik unvanı verilmesiyle ilgili kanun teklifine, "yeşil ışık yakmak" olarak nitelendirilen "Değerlendiririz" yanıtının ardından partinin İstanbul Milletvekili Atila Kaya ilk tepkiyi gösterdi. Bu önerinin cephedeki askerlere "saygısızlık" olduğunu söyleyen MHP'li Kaya, "Öykündüğünüz Atatürk o unvanın bedelini cephede ödedi, sarayda değil" dedi.

Haber 26-01-2018 10:19

MHP'li Atila Kaya'dan referandum açıklaması: Sonuçlar meşru değil, şaibe var

MHP İstanbul Milletvekili Atila Kaya referandumda şaibe olduğu gerekçesiyle sonuçların meşru olmadığını söyledi. Atila Kaya yaptığı açıklamada, "Kampanyanın kendisi son derece antidemokratik, adaletsiz, her türlü baskının uygulandığı bir süreç olarak yaşandı. Bunun en zirve yaptığı husus tam seçim günü sandıkların kapanmasına yakın bir saatte mühürsüz oyların geçerli sayılacağı yönünde YSK'nın aldığı karar. Başlı başına skandal" dedi.

Haber 11-05-2017 08:49

MHP'nin muhalif ismine son dakika iptal şoku

Denizli’de MHP’nin muhalif isimlerinden İstanbul Milletvekili Atilla Kaya’nın konuşmacı olarak katılacağı ’Milli İradenin Önemi’ konulu konferansın yapılacağı salon için verilen izin iptal edildi.

Haber 19-02-2017 13:41

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya’nın istifası kabul edildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya'nın istifasının kabul edildiğini açıkladı.

Haber 04-01-2017 19:36

Atila Kaya MHP Genel Başkan Yardımcılığını bıraktı

Anayasa değişikliği oylamasında 'hayır' oyu vereceğini açıklayan MHP Milletvekili Atila Kaya, genel başkan yardımcılığı görevini bıraktı.

Haber 04-01-2017 13:56

MHP'de Atilla Kaya istifa etti iddiası

MHP'li Atila Kaya'nın Genel Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ettiği iddia edildi. Kaya'nın yeni anayasa teklifine de 'hayır' diyeceği öğrenildi.

Haber 04-01-2017 09:05

MHP Genel Başkan Yardımcısı Kaya: Sınırlarımız yolgeçen hanına dönmüştür

MHP Genel Başkan Yardımcısı Atila Kaya, "Ülkemizde özellikle Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki sınırlarımız yolgeçen hanına dönmüştür" dedi.

Haber 24-01-2015 16:58