Atilla Peker Haberleri

Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker'in savcılık ifadesi ortaya çıktı

Kıbrıslı Gazeteci Kutlu Adalı'nın öldürülmesine ilişkin savcılığa ifade veren ve adli kontrol tedbiriyle serbest bırakılan Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker'in savcılık ifadesi ortaya çıktı. Atilla Peker'in ifadesinde, Kıbrıs'tan döndükten sonra Korkut Eken'in yanına gelerek kendisine "Bak seninle gittiğimiz o olayı hallettik" dediği öğrenildi.

Haber 03-06-2021 17:23

Atilla Peker adli kontrolle serbest bırakıldı

Atilla Peker, adli kontrol tedbiri uygulanarak serbest bırakıldı.

Haber 02-06-2021 16:17

Kutlu Adalı cinayeti soruşturmasında yeni gelişme! Atilla Peker ifade için adliyeye geldi

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, gazeteci Kutlu Adalı'nın Kıbrıs'ta öldürülmesine ilişkin iddialara yönelik başlatılan soruşturma kapsamında, "şüpheli" sıfatıyla ifade veren organize suç örgütü elebaşı Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker, adli kontrol tedbiri uygulanması talebiyle nöbetçi hakimliğe sevk edildi.

Haber 02-06-2021 13:44

Son Dakika: Atilla Peker'in iddiaları üzerine Kutlu Adalı cinayetine soruşturma

Son dakika haberine göre Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker'in gazeteci Kutlu Adalı cinayetine ilişkin iddiaları üzerine soruşturma başlatıldı. Atilla Peker, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) öldürülen gazeteci-yazar Kutlu Adalı olayı ile ilgili olarak Korkut Eken'i suçlamıştı. Korkut Eken ise bu suikastın içinde olmadığını açıklamıştı.

Haber 01-06-2021 14:29

Atilla Peker

Atilla Peker Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Atilla Peker Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Korkut Eken'den 'Atilla Peker' sorusuna dikkat çeken yanıt

KKTC'de gazeteci Kutlu Adalı cinayetiyle ilgili iddialarda adı geçen emekli yarbay Korkut Eken görev nedeniyle Ada'ya gittiğini söylemiş ve suç örgütü lideri Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker'in de yanında olduğunu kabul etmişti. Eken, konuyla ilgili yeni bir açıklama daha yaptı.

Haber 28-05-2021 08:15

Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker serbest bırakıldı

Muğla Fethiye'de, ruhsatsız silah bulundurmak suçundan gözaltına alınan organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in kardeşi Atilla Peker ve yanındaki Yunus Olcay, çıkarıldığı mahkemece yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Atilla Peker'in emniyetteki sorgusunda, Sedat Peker'in gazeteci-yazar Kutlu Adalı’nın ölümüne ilişkin yaptığı açıklamalarla ilgili bilgisine başvurulduğu bildirildi.

Haber 25-05-2021 15:15