Atıştırmalık Haberleri

Tatlı krizini aşmana yardımcı olacak sağlıklı atıştırmalık hangisi?

Herkesin ara sırada yaşadığı tatlı krizleri olur. Peki ya senin tatlı krizini geçirmeni sağlayacak sağlıklı atıştırmalık hangisi?

Yemek 13-02-2024 17:21

Kremalı panda puf tarifi: Kremalı panda puf nasıl yapılır?

Tatlı atıştırmalıklar yediden yetmişe herkesin severek tükettiği aperatifler. Hele ki tadının yanı sıra görüntüsü ve servisi de sevimli olduğu zaman hem tat hem de görsel bir şölen hâline geliyor. Lezzet ve servis olarak bir şölen oluşturan kremalı panda puf tarifi çocuklarınızın severek yiyebileceği atıştırmalıklardan birisi.

Yemek 08-12-2022 14:31

En sağlıklı atıştırmalık: Elma cipsi tarifi! Elma cipsi nasıl yapılır?

Elma, her mevsim bulunması ve lezzetiyle evlerin vazgeçilmez meyveleri arasında bulunuyor. Elmanın tatlıyla olan uyumu onu birçok tarifte kullanmamızı sağlıyor. Elmanın faydaları saymakla bitmiyor. Sağlıklı atıştırmalık arayanlar elmalı cips tarifini mutlaka denemeliler. Hem sağlıklı hem de lezzetli 'elmalı cips nasıl yapılır?' merak ediyorsanız bu basit tarife göz atabilirsiniz.

Yemek 01-12-2022 09:42

En sağlıklı cips: Çıtır çıtır yufkadan cips tarifi

Cips farklı farklı çeşitleriyle en sevilen atıştırmalıklardan. Zararlarına rağmen her yaştan insanın severek tükettiği cipsi evde denemediyseniz mutlaka denemeniz gerekiyor. Dışarıdan alınan cipslere göre çok daha sağlıklı olan bu tarifin lezzeti yiyen herkesi kendine hayran bırakıyor. İşte yufkadan cips tarifi...

Yemek 25-10-2022 10:11

Atıştırmalık

Atıştırmalık Hakkındaki Haberler Mynet'te. Atıştırmalık Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.