Avm Çalışma Saatleri Haberleri

BUGÜN AVM'LER AÇIK MI, kapalı mı? 30 Ağustos AVM'ler saat kaçta açılacak, kaçta kapanacak? Alışveriş merkezleri çalışma saatleri

30 Ağustos AVM'ler açık mı sorusunun yanıtı bugün resmi tatil kapsamında izinli olacak vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Bugün Türk milletinin şanlı tarihinin dönüm noktası olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın yıl dönümü büyük bir coşku içinde çeşitli etkinliklerle kutlanacak. Bu kapsamda 30 Ağustos AVM'ler açık mı? 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda AVM'ler saat kaçta açılacak, kaçta kapanacak? gibi soruların yanıtları araştırılmaya başlandı. İşte 30 Ağustos günü AVM'lerin çalışma saatleri....

Haber 30-08-2023 11:11

SEÇİM GÜNÜ AVM'LER AÇIK MI? Bugün AVM’ler, kafeler, sinemalar açık mı, kapalı mı? 14 Mayıs 2023 seçim günü çalışma saatleri!

Seçim günü AVM'lerin açık mı yoksa kapalı mı olduğu oy verme işlemini gerçekleştiren vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi internette kafeler, restoranlar ve sinemalar için araştırma yapıyor. Peki, seçim günüm AVM'ler açık mı? Bugün AVM’ler, kafeler, sinemalar açık mı, kapalı mı? İşte 14 Mayıs 2023 seçim günü çalışma saatleri...

Haber 14-05-2023 12:33

Bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Bugün AVM'leri açık olup olmadığı ve çalışma saatleri hakkında araştırmalar hız kazandı. Her yıl büyük bir coşku içinde karşılanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışmma günü bu yıl Pazartesi gününe denk geldi. Resmi tatil olan bu özel günde AVM'lerin durumu merak edildi. Peki, Bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İşte konu hakkında tüm merak edilenler..

Haber 01-05-2023 09:54

Cevahir AVM çalışma saatleri nedir? Cevahir AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Cevahir AVM 2005 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Cevahir Holdingle ortaklaşa olarak açılmış bir alışveriş merkezidir. İçerisinde elektronik aletten kişisel bakıma, beyaz eşyadan, giyime kadar birçok mağazayı içinde bulundurur. Ayrıca restoranları ve kafeleri ile alışveriş dışında müşteriler için buluşma noktası hâline gelir. Peki, İstanbul'da yaşayanların oldukça tercih ettiği Cevahir AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 06-01-2023 09:09

Avm Çalışma Saatleri

Avm Çalışma Saatleri Hakkındaki Haberler Mynet'te. Avm Çalışma Saatleri Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

BUGÜN AVM'ler AÇIK mı, kapalı mı? Alışveriş merkezleri saat kaça kadar açık? 1 Ocak 2023 AVM çalışma saatleri!

Bugün AVM'lerin ücretsiz hizmet verip vermediği yeni yılın ilk günü ve resmi tatil olan 1 Ocak 2023 Pazar günü vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Bugün alışveriş merkezlerine gitmek isteyen kişiler arama motorlarında konuya ilişkin araştırma yapıyor. Peki, bugün AVM'ler açık mı, kapalı mı? AVM'ler saat kaça kadar açık? 1 Ocak 2023 Pazar günü alışveriş merkezlerinin çalışma saatleri...

Haber 01-01-2023 07:41

Cepa AVM çalışma saatleri nedir? Cepa AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Alışveriş merkezleri günümüzde önemli bir yere sahiptir. Çoğu kişi gün içerisinde alışveriş yapmak ya da hoş vakit geçirebilmek için alışveriş merkezlerini tercih eder. Özellikle hafta sonları ve kış aylarında alışveriş merkezlerine gitmek çok tercih edilen keyifli bir aktivitedir. Alışveriş merkezlerini ziyaret etmek isteyen müşteriler alışveriş merkezlerinin çalışma saatlerini ve hafta sonu çalışma durumlarını merak ederler. Cepa AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 16-12-2022 16:20

Armada AVM çalışma saatleri nedir? Armada AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Son dönemlerde çok yaygın hâle gelen alışveriş merkezleri her yaş grubundan kişiye hitap eder. Kişiler hem alışveriş işlemlerini tamamlamak hem de eğlenceli vakit geçirmek için alışveriş merkezlerini ziyaret ederler. Büyük şehirlerde daha yoğun olarak yer alan alışveriş merkezlerini ziyaret edecek müşteriler gitmeden önce açılış ve kapanış saatlerini öğrenmek isterler. Sıklıkla tercih edilen ve çalışma saatleri araştırılan Armada AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 16-12-2022 16:20

Antares AVM çalışma saatleri nedir? Antares AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Alışveriş merkezleri son dönemlerde yüksek bir talep görür. Büyük şehirlerde alışveriş merkezleri yoğun bir şekilde yer alan toplu alışveriş yerleridir. Özellikle kış mevsiminde daha çok kapalı alanlar tercih edildiği için alışveriş merkezleri yoğun ilgi görür. Bu kadar çok kalabalık olduğu için müşteriler gelmeden önce alışveriş merkezinin açılış ve kapanış saatlerini öğrenmek isteyebilirler. Peki, Antares AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 16-12-2022 16:18

ANKAmall AVM çalışma saatleri nedir? ANKAmall AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Günümüzde en çok tercih edilen mekânlardan birisi alışveriş merkezleridir. Her yaş grubuna hitap eden alışveriş merkezleri hem hoşça vakit geçirmek adına hem de aynı anda birden çok mağazaya ulaşabilmek adına önemli bir hâle gelmiştir. Özellikle kış aylarında tercih edilen alışveriş merkezleri çalışma saatleri ve hafta sonu çalışma durumları açısından merak edilebilir. Ankarada bulunan ve sıkça tercih edilen ANKAmall AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 16-12-2022 16:18

Acity Outlet AVM çalışma saatleri nedir? Acity Outlet AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Son dönemlerde büyük bir ivme ile artan alışveriş merkezleri herkes tarafından ilgi odağı olmuştur. Özellikle büyük şehirlerde çok fazla konumlanan alışveriş merkezleri her yaş grubundan bireye hitap eder. Alışveriş merkezleri hafta içi ve hafta sonu yoğun ilgi görür. Alışveriş merkezini ziyarete gidecek müşteriler çalışma saatlerini ve hafta sonu çalışma durumlarını öğrenmek isterler. Acity Outlet AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? Hafta sonu çalışma saatleri nedir?

Haber 16-12-2022 16:18

Zorlu Center AVM çalışma saatleri nedir? Zorlu Center AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Günümüzde alışveriş merkezleri çok fazla yaygın bir hâle gelmiştir. Her yaş grubuna hitap eden alışveriş merkezleri hem farklı alışveriş imkânı sunar hem de keyifli vakit geçirmeyi sağlar. Alışveriş merkezlerine gitmek isteyen kişiler öncelikle alışveriş merkezinin çalışma saatlerini ve hafta sonu çalışma durumlarını öğrenmek isterler. Bunun için internet üzerinden alışveriş merkezlerinin açılış ve kapanış saatlerini araştırırlar. Zorlu Center AVM hafta sonu kaçta açılıyor?

Haber 16-12-2022 16:15

Watergarden AVM çalışma saatleri nedir? Watergarden AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Günümüzde çok fazla tercih edilen alışveriş merkezleri her yaş grubundan bireyin tercih ettiği bir yer hâline geldi. Büyük şehirlerde daha fazla konumlanan alışveriş merkezleri hem bir eğlence kaynağı hem de toplu bir şekilde alışveriş yapılabilecek bir alandır. Genel olarak hafta içi ve hafta sonu hizmet vererek müşterilerine ulaşan alışveriş merkezleri özellikle hafta sonları çok yoğun müşteri kitlesine hizmet verir. Peki, Watergarden AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Haber 16-12-2022 16:14

Viaport Marina Outlet AVM çalışma saatleri nedir? Viaport Marina Outlet AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Günümüzde alışveriş merkezleri çok yaygınlaşmıştır. İnsanlar aynı anda farklı ihtiyaçlarını karşılayabilmek ve hoşça vakit geçirebilmek için alışveriş merkezlerini tercih etmektedir. Özellikle hafta sonları çok yoğun olan alışveriş merkezleri her yaş grubuna hitap etmektedir. Alışveriş merkezini tercih eden müşteriler, alışveriş merkezinin çalışma saatlerini ve hafta sonu çalışma durumlarını öğrenmek isterler. Peki, Viaport Marina Outlet AVM çalışma günleri nedir?

Haber 09-12-2022 16:45

Tepe Nautilus AVM çalışma saatleri nedir? Tepe Nautilus AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Son yıllarda AVM’ler çok fazla ilgi odağı olmuştur. Hem tek bir alanda tüm ihtiyaçlarını tamamlayabilmek hem de gezerek keyifli vakit geçirmek adına kişiler AVM’leri tercih etmektedir. Özellikle hafta sonları daha geniş bir kapasite ile hizmet veren alışveriş merkezleri önemli bir ticaret alanıdır. Bu kadar yoğun ilgi gören AVM’lerin çalışma saatleri merak konusu olmaktadır. Peki, Tepe Nautilus AVM hafta sonu açık mı?

Haber 09-12-2022 16:44

Torium AVM çalışma saatleri nedir? Torium AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Alışveriş merkezleri son zamanlarda çok fazla tercih edilir. Alışveriş merkezleri hem alışveriş imkânı hem de bir bireyin gün içinde güzel vakit geçirebileceği bir ortamdır. Özellikle hafta sonları alışveriş merkezlerinin en yoğun olduğu zamanlardır. Her alışveriş merkezinin kendine göre açılış ve kapanış saatleri olabilmektedir. Peki, Torium AVM saat kaçta açılıyor?

Haber 09-12-2022 16:43

Trump AVM çalışma saatleri nedir? Trump AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Alışveriş merkezleri son dönemlerde yaygın olarak birçok yerde bulunur. Bireyler alışverişlerini tamamlamak ve eğlenceli zaman geçirebilmek adına alışveriş merkezlerini tercih ederler. Her yaş grubuna hitap eden alışveriş merkezleri, çoğu kişi için eğlenceli bir hafta sonu aktivitesi olmaktadır. Trump AVM de yaygın olarak tercih edilen ve uzun zamandır varlığını sürdüren bir alışveriş merkezidir. Trump AVM saat kaçta kapanıyor?

Haber 09-12-2022 16:43

Vadi İstanbul AVM çalışma saatleri nedir? Vadi İstanbul AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Alışveriş merkezleri günümüzde çok fazla ön plana çıkmıştır. İnsanlar vaktini daha planlı kullanabilmek, kısa zamanda daha fazla işi aynı anda yapabilmek için genellikle alışveriş merkezlerini tercih eder. Alışveriş merkezleri hem aynı anda birçok mağazayı inceleyebilmek hem de keyifli vakit geçirebilmek adına müşterilerine hizmet verir. Vadi İstanbul AVM de İstanbul’da yaşayan kişilerin tercih ettiği bir alışveriş merkezidir. Peki, Vadi İstanbul AVM kaça kadar açık?

Haber 09-12-2022 16:42

Viaport Asia Outlet AVM çalışma saatleri nedir? Viaport Asia Outlet AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Alışveriş merkezleri son zamanlarda çok sık tercih edilmekte ve çok geniş bir kitleye hitap etmektedir. Genel olarak hafta içi ve hafta sonu açık olan alışveriş merkezleri yoğun ilgi görmektedir. İnsanlar gün içinde alışverişlerini tamamlamak ve hoş vakit geçirebilmek için alışveriş merkezlerini tercih ederler. Son dönemlerde alışveriş merkezleri özellikle büyük şehirlerde oldukça yaygınlaşmıştır. Viaport Asia Outlet AVM hafta sonu açık mı?

Haber 09-12-2022 16:41

Ataköy APlus AVM çalışma saatleri nedir, hafta sonu açık mı? Ataköy APlus AVM saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

2010 senesinde İstanbul’da kurulan Ataköy APlus AVM, Bakırköy ilçesine bağlı Ataköy semtinde yer alır. Alışveriş Merkezi içerisinde aksesuardan ayakkabı ve çantaya, beyaz eşyadan dekorasyona, hazır giyimden kozmetiğe, süper marketten yiyecek içecek restoranlarına kadar birçok farklı hizmet sunan mağaza mevcuttur. Birbirinden seçkin markaları müşterileri ile buluşturan Ataköy APlus AVM açılış ve kapanış saatleri nedir, hangi günler çalışıyor?

Haber 28-11-2022 17:42

29 Ekim'de AVM'ler açık mı, saat kaça kadar açık? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda AVM'lerin açık olduğu saatler!

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda AVM'lerin açık olduğu saatler, o gün alışveriş yapmak yada ailece Alışveriş Merkezleri'nde vakit geçirmek isteyen kişiler tarafından merak konusu oldu. Bilindiği üzere, Resmi Gazete'ye göre resmi tatillerde devlet kurumlarının yanı sıra bankalar ve okullar kapalı oluyor. Peki, 29 Ekim'de AVM'ler açık mı, saat kaça kadar açık? İşte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda AVM'lerin açık olduğu saatler...

Haber 28-10-2022 13:44