Avni Özgürel Haberleri

En büyük problemimiz gençlerin siyasete uzak durması

Gazeteci yazar Avni Özgürel: - "Gönlüm çok ister ki buradaki genç arkadaşlarımızın hepsi bir şekilde siyasete girsinler. Bugün en büyük problemimiz gençlerin siyasete uzak durmasıdır" - "Hangi siyasetçiyi istiyorsanız sevebilirsiniz ama kritik edebilme hakkınızı saklı tutun"

Haber 21-11-2018 20:15

Yerli ve Milli Bir Aydın: Ömer Lütfi Mete anma gecesi

Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte 2009 yılında vefat eden gazeteci, yazar, senarist ve şair Ömer Lütfi Mete yad edildi - Yapımcı ve oyuncu Hasan Kaçan: - "Karşımdaki adamın bir kahraman olduğunu anladım, bir masal kahramanından da öte bir kahraman olduğunu. Elinde kılıcı, kalkanı yoktu ama günümüzün bir kahramanıydı" - Oyuncu ve yazar Ahmet Yenilmez: - "Yeni bir sezona başladığımızda 'Nasıl olsa Ömer abi bir dizi, bir sinema yazar oradan denkleriz' derdik. Yazmasa da emin olun zengin bir arkadaşı vardır ve onun vasıtasıyla arefe gününü aşmadan bir memur maaşına denk paramız zarfın içinde evimize gelirdi" - Ömer Lütfi Mete'nin oğlu oyuncu Ali Buhara Mete: - "O bir faniye güvenmiyordu. Bir tek şeye, Allah'a güveniyordu. Lafta bir güvenmek değildi, gerçek anlamda bir teslimiyeti vardı"

Haber 16-11-2018 00:06

Filmimizi hitap ettiği gençlere ulaştıramadığımız için üzgünüm

Yapımcı Ayfer Özgürel: - "Birbirini hiç tanımayan ama kendilerince büyük problemleri olan 3 genç. Sosyal farklılıkları da var çocukların. Tek ortak noktaları bilgisayarda oyun oynamak ve bu oyunda hayatta yaşadıkları sıkıntıları alt edebilmek için insan öldürmek. Makineyle kavga eden 3 çocuk. Film, bu 3 çocuğun bir anda bu oyunla Çanakkale Savaşı'na düşmesini anlatıyor. Bir zaman yolculuğu" - "Bizi, gençlere pek hitap etmeyen salonlara koydular ve bunu son gün haber verdi dağıtımcı" "Film gençlere hitap ediyor. Onlara ulaşamadığım için çok üzgünüm" - "Evimizde seyredelim diye film yapılmaz ama Türkiye'de bir dağıtım problemi olduğu gerçeği var" - Filmin proje danışmanı, gazeteci ve senaryo yazarı Avni Özgürel: - "Çağımız gencine ve onların yeni diline uygun bir Çanakkale Savaşı filmi yapabilir miyiz diye düşünmüştük. Ortaya Keşif çıktı"

Haber 07-11-2018 14:04

İzleme Heyeti'nde 4 isim belli oldu mu?

Çözüm Süreci İzleme Heyetin’de yer alacak isimlerden dördünün belli olduğu ileri sürüldü. Bu isimler, Kadir İnanır, Deniz Ülke Arıboğan, Avni Özgürel ve Ahmet Taşgetiren oluşuyor.

Haber 19-03-2015 19:52

Avni Özgürel

Avni Özgürel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Avni Özgürel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Akil İnsanlar Dolmabahçe'de

Akil İnsanlar Heyeti'nde yer alan 12 isim, Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay'la toplantı gerçekleştirmek üzere Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'ne geldi.

Haber 18-01-2014 16:24

MİT-Emniyet çatışmasında flaş iddia

Gazeteci-yazar Avni Özgürel, "Başbakan, Nisan 2012’de Oslo sürecini yeniden başlatacaktı. Dağdan iniş için balkon konuşması yapacaktı, Emniyet bu çözüme karşıydı" dedi.

Haber 13-02-2012 14:02