Avva Tişört Haberleri

Trendlere uygun özgün tasarımlarıyla öne çıkan Avva'da Mega Eylül fırsatları

Her beğeniye uygun en havalı erkek giyim ürünlerini moda severlerle buluşturan Avva'da Mega Eylül fırsatları başladı. Stilinizi güçlendirecek parçaları keşfetmek ve tüm indirimlere ek çok al az öde kampanyasını kaçırmamak için acele edin. Avva'nın erkek giyim koleksiyonunun öne çıkan indirimli modellerini gelin birlikte keşfedelim.

Haber 15-09-2023 03:04

Hem rahat hem şık hissetmenizi sağlayacak! Erkeklerin tatil valizinde olması gereken parçalar

Şık ve kaliteli birkaç tişört, gün içindeki gezilerde veya akşam yemeklerinde şık bir görünüm sunan gömlekler, sıcak yaz güneşinden koruyan şapkalar, gözlükler ve dahası... Tatil valizi hazırlığında size yardımcı olacak, eksiklerinizi görmenizi sağlayacak birbirinden kaliteli ürünlerden oluşan önerilerimizi keşfetmeye hazır mısınız? İşte unutulmaz bir tatil için erkeklerin valizinde bulunması gereken parçalar!

Haber 24-07-2023 17:37

Yazın en havalısı siz olun! Avva'da sezon fırsatları devam ediyor

Her beğeniye uygun en havalı erkek giyim ürünlerini moda severlerle buluşturan Avva'da yaz sezonu fırsatları devam ediyor. Stilinizi güçlendirecek parçaları keşfetmek ve tüm indirimlere ek çok al az öde kampanyasını kaçırmamak için acele edin.

Haber 10-07-2023 09:37

Bayramda rahat ve şık olmanın yolu Avva'dan geçer! İndirimleri keşfedin

Stil sahibi, havalı parçalarla bu sezon da şıklığı zirvede yaşamaya ne dersiniz? En sevilen erkek giyim markalarından biri olan Avva'da bayrama özel indirimler başladı. Birbirinden kaliteli ürünleri moda severlerle buluşturan Avva'nın erkek giyim koleksiyonuna indirimli fiyatlarla sahip olmak için acele edin.

Haber 20-06-2023 11:09

En tarz babalara en özel hediyeler Avva'da! Marka Günü'ne özel indirimler sizi bekliyor

Yaklaşan Babalar Günü için, markalar onlarca kategorideki binlerce ürününde indirimler sunmaya başladı. Bu markalardan biri de kaliteli ve özenli erkek giyim ürünleriyle öne çıkan Avva! Marka Günü'ne ve Babalar Günü'ne özel indirimleriyle en havalı parçaları moda severlerle buluşturan Avva'nın erkek giyim koleksiyonuna göz atmaya ne dersiniz? İşte detaylar!

Haber 13-06-2023 09:05

Altınyıldız, D'S Damat, Avva... Erkek giyimin sevilen markalarında indirim rüzgârı başladı

Erkek giyim sektörünün önde gelen markalarından Altınyıldız Classics, DS Damat ve Avva'da kaçırılmayacak indirimler başladı. Kaliteli kumaşlardan üretilen, şık ve zamansız tasarımlarıyla moda severlerin beğenisini kazanan binlerce yeni sezon ürününe indirimli fiyatlarla sahip olmak isterseniz acele edin. İşte detaylar!

Haber 02-06-2023 17:35

Klasik giyimden spor giyime her tarza uygun en şık parçalarda indirim

Giydiğiniz anda kendinizi çok şık hissetmenizi sağlayacak birbirinden güzel o parçalar tam da burada! Kendinizi şımartmak ve güzelliğinize güzellik katmak istiyorsanız şimdi indirimde olan ünlü markaların ürünlerini mutlaka keşfetmelisiniz.

Haber 08-05-2023 10:52

Şıklığı ve rahatlığı buluşturan Avva ürünlerinde kaçırılmayacak fırsatlar

Şık olmak istiyor ancak rahatlıktan da vazgeçemiyor musunuz? Öyleyse doğru yerdesiniz. Şıklığı ve rahatlığı bir araya getiren, yüksek kalitesiyle öne çıkan Avva ürünlerindeki fırsatları kaçırmayın. İşte detaylar!

Haber 01-02-2023 12:15