Ayça Tilki Haberleri Ve Son Dakika Ayça Tilki Haberleri

Ayça Tilki Haberleri Ve Son Dakika Ayça Tilki Haberleri

22 Ağustos 2005 İstanbul doğumlu Ayça Tilki, ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’nin kardeşidir. 1.68 cm boyunda olan Ayça Tilki aslan burcudur. Ablasının bazı müzik videolarında boy gösteren ve şarkı da söyleyen Ayça Tilki için ablasının izinden gideceği yorumları yapılmıştır. Bunun yanında Berk Coşkun ve Ecrin Su Çoban‘ın başrolü paylaştığı Masal Şatosu: Sihirli Davet adlı sinema filminin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. 2021 yılında Mekin Yıldırım ile Sen Gibi isimli şarkının klibinde yer almıştır.

Ayça Tilki Haberleri

Aleyna Tilki'nin kardeşi Ayça Tilki'nin klibi tepki çekti! Sorun benim klibim değil...

Popçu Aleyna Tilki'nin annesinden sonra kardeşi Ayça Tilki de şarkıcılığa soyundu. 17 yaşındaki genç kızın "Gönlüme göre ver" şarkısı ve klibi tepki çekti. Aleyna Tilki'nin kardeşi Ayça Tilki ise sosyal medyadan tepkilere isyan etti. Genç isme anne Havva Öztel destek oldu.

Magazin 03-07-2023 14:13

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel isyan etti! Herkes profesör olmuş ahkam kesiyor

Genç popçu Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel sosyal medyadan isyan etti. Instagram hesabından, "Herkes profesör olmuş ahkam kesiyor" diye yazan Öztel ardından, "İyi hissedene kadar hiçbir şey hissetmek istemiyorum" yazısını paylaştı. İşte tüm detaylar...

Magazin 23-02-2023 12:09

Kızına rakip oldu! Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel'e Yıldız Tilbe şarkısı! Gelinlik giyip...

Havva Öztel, Unutamazsın Beni'yi yeniden yorumladı. Öztel, klipte gelinlik giydi. Klipteki gelinliği ise kızı Ayça Tilki annesi için özel olarak Amerika’dan getirdi.

Magazin 24-12-2022 11:18

Aleyna Tilki'den olay sokak dansı videosu! Annesi Havval Öztel paylaştı: Ben ne yaşıyorum?

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelmeye devam ediyor. Yayınladığı İngilizce şarkılarla çokça konuşulan Tilki'den bu kez sokak dansı videosu geldi.

Magazin 29-09-2022 10:22

Ayça Tilki

Ayça Tilki Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Ayça Tilki Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

Aleyna Tilki'nin 17 yaşına giren kardeşi Ayça Tilki Playboy tavşanı oldu! Tepki yağdı

Piyasaya çıktığı günden bu yana gündemden düşmeyen Aleyna Tilki'nin ailesi de en az kendisi kadar dikkat çekiyor. Annesi Havva Öztel, sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olurken, kız kardeşi de ablasının izinden gitmesiyle dikkat çekiyor. 17 yaşına giren Ayça Tilki'nin doğum gününden yapılan paylaşımlar sosyal medyada gündem oldu. Ayça Tilki'nin doğum gününde Playboy tavşanı gibi giyinmesi tepkilere neden oldu.

Magazin 24-08-2022 09:47

Aleyna Tilki'nin şarkıcı kardeşi Ayça Tilki, Instagram paylaşımlarıyla gündemde!

21 yaşındaki ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, yalnızca müzik kariyeriyle değil, annesiyle ve kız kardeşiyle de sık sık gündeme geliyor. Aleyna Tilki'nin kendisi gibi şarkıcılık yapan kız kardeşi Ayça Tilki, Instagram paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine topluyor.

Magazin 19-11-2021 08:35

Aleyna Tilki’nin kardeşi Ayça Tilki kimdir? Ayça Tilki kaç yaşında?

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, kardeşi Ayça Tilki hakkında yapılan yorumlara sinirlendi ve tepkisini gösterdi. Aleyna Tilki’nin kardeşi Ayça Tilki hakkında bir köşe yazısında, Ayça Tilki’nin popülerlik uğruna ailesi tarafından yönlendirildiği ifade edildi ve “Bu kızımızdan da şöhreti saklamayalım” ifadeleri kullanıldı. Bu sözleri duyan Aleyna Tilki demediğini bırakmadı.

Magazin 25-08-2021 23:40