Aykut Erdoğdu Haberleri

Ümraniye canlı seçim sonuçları! İstanbul Ümraniye'de seçimi Aykut Erdoğdu mu İsmet Yıldırım mı kazanacak?

Türkiye nefesini tuttu, İstanbul'daki seçim sonuçlarını bekliyor. İstanbul'un Anadolu Yakası'ndaki önemli ilçelerinden Ümraniye seçim sonuçları da büyük bir heyecanla takip ediliyor. AK Parti'nin adayı mevcut belediye başkanı İsmet Yıldırım, CHP'nin adayı ise partide daha önce görevlerde bulunmuş Aykut Erdoğdu. Ümraniye'de seçimin Yıldırım ve Erdoğdu arasında geçmesi bekleniyor. İşte Ümraniye canlı seçim sonuçlarıyla ilgili tüm bilgiler...

Haber 30-03-2024 22:50

Sosyal medyaya düşen telefon kayıtlarının ardından istifa eden Aykut Erdoğdu CHP'ye geri döndü

Aykut Erdoğdu’nun ayrıldığı eşi Özge Erdoğdu'nun sosyal medyada paylaştığı telefon kayıtları gündeme oturmuş yaşananların ardından Erdoğdu CHP'den istifa etmişti. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun başkanlığında toplanan MYK'da Erdoğdu'nun yeniden üyelik talebi görüşüldü ve talep kabul edildi. Bu kararla Milletvekili Aykut Erdoğdu 7 ay sonra partisine geri döndü.

Haber 01-02-2023 21:29

Ses kayıtları CHP'den Aykut Erdoğdu ile eşi Tuba Torun'un istifasına yol açmıştı! Özge Pomen'in avukatından flaş açıklama

CHP'li Aykut Erdoğdu'nun eski eşi Özge Pomen'in sarsıcı iddialarının yer aldığı, sosyal medyada paylaşılan ve infial yaratan kayıtların ardından Erdoğdu ile eşi Tuba Torun CHP'den istifa ettiklerini duyurmuşlardı. Özge Pomen'in avukatları aracılığıyla yapılan açıklamada kayıtların paylaşımıyla ilgili yasal yollara başvurulacağı bildirildi.

Haber 30-06-2022 12:09

Bugün Türkiye ve dünyada neler yaşandı? Asgari ücret zammı, Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliği, Sarallar'a operasyon, Aykut Erdoğdu'nun istifası...

Son 24 saatte Türkiye ve dünya gündeminde, günün öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Asgari ücret zammı, Finlandiya ve İsveç'in NATO üyeliği, Sarallar'a operasyon, Aykut Erdoğdu'nun istifası... İşte tüm detaylar.

Haber 29-06-2022 17:20

SON DAKİKA | Aykut Erdoğdu ve Tuba Torun Erdoğdu CHP'den istifa etti

Son dakika: Aykut Erdoğdu'nun eşi Tuba Torun Erdoğdu hakkındaki sözleri olay olmuştu. CHP Parti Sözcüsü Faik Öztrak'ın ''Sayın Erdoğdu'nun kendisi ve partimiz açısından en doğru kararı vereceğine inanıyoruz" açıklaması sonrası yeni bir gelişme yaşandı. CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve eşi Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Üyesi Tuba Torun Erdoğdu, CHP'den istifa etti. İstifa kararlarıyla ilgili CHP'den açıklama geldi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 29-06-2022 14:30

Son dakika: CHP'den Aykut Erdoğdu ile ilgili ilk açıklama! Ses kayıtları sosyal medyayı sallamıştı

Son dakika haberi: CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eski eşinin paylaştığı ses kayıtları sosyal medyayı sallamıştı. Erdoğdu'nun eski eşi tarafından ortaya atılan, Aykut Erdoğdu'nun Tuba Torun ile ilişkisi hakkındaki iddiaları üzerine CHP'den ilk açıklama geldi.

Haber 27-06-2022 18:26

Aykut Erdoğdu-Tuba Torun olayı! Ses kayıtlarıyla ilgili AK Partili Turan'dan dikkat çeken CHP yorumu

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eski eşinin yayımladığı ses kayıtları siyaset gündemine bomba gibi düştü. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, söz konusu kayıtlarda geçen 'Dolarla vekil olunuyor' ithamına dikkat çekti. Turan, "Bu itham tüm CHP grubunu zan altında bırakır. Böyle ağır bir iddia karşısında CHP sessiz kalamaz" diye konuştu.

Haber 27-06-2022 15:24

Aykut Erdoğdu’nun eski eşinden bir paylaşım daha! Tuba Torun’la olan konuşmasını yayınladı…

CHP'li Aykut Erdoğdu'nun eski eşinden yeni bir paylaşım daha geldi. Bu kez Tuba Torun'la yaptığı konuşmayı yayınlayan eski eş Özge Erdoğdu’nun bu paylaşımı da sosyal medyada gündem oldu. Tuba Torun ile Özge Erdoğdu arasında geçtiği öne sürülen ses kaydında, Torun'un "Dolarla milletvekili oluyorlar, ben burada sabahtan akşama kadar kadın hakları diye yırtınıyorum" dediği duyuluyor.

Haber 27-06-2022 08:00

Aykut Erdoğdu'dan yeni eşi Tuba Torun için olay sözler! Eski eşi ifşa etti... '50 kişi ile yatmış'

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun yaklaşık üç ay önce ayrıldığı eşi, sosyal medyada bir konuşma kaydı paylaştı. Paylaşımda, “Bu kaydı 3,5 ay önce aldım. Eski eşim Aykut Erdoğdu’nun Tuba Torun ile ilişkisini öğrendikten hemen sonra… Aykut Erdoğdu beni Tuba ile ilişkisi olmadığına ikna etmeye çalışırken, ‘50 kişi ile yatmış’ dedi. Daha sonra 50 kişi ile yattı dediği Tuba Torun ile evlendi!” ifadeleri yer aldı. Paylaşım sonrası Torun hastaneye kaldırıldı, Erdoğdu ise eşinden özür diledi.

Haber 26-06-2022 10:54

Aykut Erdoğdu kimdir? Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu kaç yaşında, eşi Tuba Torun kimdir?

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Avukat Tuba Torun dünyaevine girdi. Aykut Erdoğdu düğün haberlerinin basında yer almasının ardından merak konusu oldu. Peki Aykut Erdoğdu kimdir? İşte Aykut Erdoğdu ile eşi Tuba Torun'un hayatı ve biyografisi...

Haber 14-06-2022 08:56

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eşi Tuba Torun kimdir? Tuba Torun nereli ve kaç yaşında?

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eşi Tuba Torun, düğün haberlerinin basında yer alması sonrası vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Çiftin düğününe birçok üst düzey yönetici ve çok sayıda davetli katıldı. Peki CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun eşi Tuba Torun kimdir? Nereli ve kaç yaşında? İşte Tuba Torun'un hayatı ve biyografisi...

Haber 14-06-2022 08:56

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, CHP'li Aykut Erdoğdu'dan özür beklediğini açıkladı

Azerbaycan Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Leyla Abdullayeva, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun Türkiye ile Azerbaycan arasındaki enerji alanındaki iş birlikleri ve iki ülke liderine yönelik iddialarının asılsız olduğunu belirterek Erdoğdu'dan özür beklediklerini açıkladı.

Haber 03-02-2022 19:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li Özkoç ve Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'li Özkoç ve Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu

Yurthaber 24-01-2022 19:47

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Özkoç ve Erdoğdu hakkında suç duyurusu

Son dakika haberi! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç ve CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu.

Haber 24-01-2022 18:47

AK Partililerden gazeteci Kabaş ile CHP'li Özkoç ve Erdoğdu hakkında suç duyurusu

AK Parti İstanbul İl Başkanı Kabaktepe: - "Bu kirli ve seviyesiz sözleri söyleyenler ve bu sözlere sessiz kalanlar bilsinler ki bu artık hukuk ve vicdan meselesidir. Cumhurbaşkanımızı hedef alan bu çirkinliği, antidemokratik ve faşizan sözleri şiddetle kınıyoruz"

Yurthaber 24-01-2022 13:29

AK Parti'den Sedef Kabaş ile CHP'li Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusu

AK Parti İstanbul İl Başkanlığı ve Ankara İl Başkanlığı başta olmak üzere 81 ilde AK Parti teşkilatları, katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanan gazeteci Sedef Kabaş ile aynı programda bulunan CHP'li Engin Özkoç ve Aykut Erdoğdu hakkında suç duyurusunda bulundu.

Haber 24-01-2022 12:52

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'li Aykut Erdoğdu hakkında dava

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan CHP milletvekili Aykut Erdoğdu hakkında 250 bin TL'lik tazminat davası açtı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı da Erdoğdu hakkında 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan soruşturma başlatıldığını açıkladı.

Haber 05-05-2021 12:28

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten CHP'li Erdoğdu'ya sert tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'nun açıklamalarına sert tepki gösterdi. Çelik, "Yine Yassıada zihniyeti hortlamış. Cumhurbaşkanımızı “vatana ihanetten yargılamak”tan bahseden seviyesizlik aynı Yassıada zihniyeti gibi kendini ifade etmiş. Şehit Başbakanımız Menderes’in katillerinin diliyle konuşmaya devam ediyorlar" ifadelerini kullandı.

Haber 04-05-2021 23:09

CHP'li Erdoğdu'dan Can Akın Çağlar açıklaması

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, İBB Genel Sekreterliği'ne atanan Can Akın Çağlar ile ilgili zamanında yaptığı açıklamalara açıklık getirdi.

Haber 10-07-2020 14:36

Albayrak çiftine yönelik ahlaksız paylaşım! Gözaltına alındı

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, dördüncü kez baba olma sevinci yaşarken, sosyal medyada Albayrak çiftine yönelik ahlaksız bir paylaşım yapan E.B., Mersin'de gözaltına alındı. Albayrak ve ailesine yönelik çirkin paylaşımlara siyasilerden de sert tepkiler geldi. Twitter hesaplarından açıklama yapan çok sayıda siyasi isim, Bakan Albayrak ve ailesine destek mesajı verdi.

Haber 30-06-2020 19:28

CHP'li Erdoğdu: Pandemi sonrası büyük bir işsizlik tsunamisi geliyor

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, "Yeni açıklanan sayısal veriler, ekonomide alarm zillerinin daha güçlü çaldığını gösteriyor. Ekonomideki bu gidişat nedeniyle pandemi sonrası büyük bir işsizlik tsunamisi de üzerimize geliyor." değerlendirmesinde bulundu.

Finans 26-04-2020 13:18

CHP Genel Başkanı Yardımcısı Erdoğdu'dan enflasyon rakamı açıklaması:

"Hayat pahalılığının doludizgin gittiği, maaşların kira ve faturaları ödedikten sonra tükendiği bir dönemde, enflasyonun yüzde 11,84 olduğuna kimse inanmaz"

Haber 03-01-2020 14:39

CHP'li Erdoğdu'dan hazine nakit dengesi değerlendirmesi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu: - "Hükümetin faiz ödemelerinin yılın ilk 8 ayı esas alındığında, bir önceki yılın aynı dönemine göre 1,4 puan kadar artmış. Dolarla ifade etmek gerekirse 5,66'lık kurdan yılın ilk sekiz ayı 12 milyar dolar faiz ödemişiz. Bu, günlük olarak 50 milyon dolara denk geliyor"

Finans 13-09-2019 10:51

CHP'den memur ve emekli maaşı zammı açıklaması

Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu: - "Enflasyonla mücadele hayat pahalılığını önlemek için yapılır ama AKP yönetimindeki Türkiye'de ise ücretlere düşük zam vermek için ayarlanır oldu"

Haber 03-07-2019 16:05

CHP'den büyüme verileri değerlendirmesi

Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu: - "Borca ve faiz ödemelerine çalışan sanayici yeni yatırım yapamıyor"

Finans 31-05-2019 14:15

Bayram ikramiyesine enflasyon oranı kadar zam yapılmalı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu: - "Tüm ücretler gibi bayram ikramiyeleri de enflasyona yenildi. O nedenle emeklilere ödenen bayram ikramiyelerine en az enflasyon oranı kadar zam yapılmalı"

Haber 17-05-2019 12:07

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu:

"Demokrasi, hukuk ve insan haklarının olmadığı bir ülkede yatırım olmaz. Yatırım olmayınca da işsizliğin artması ve ekonomik göstergelerin baş aşağı gitmesi kaçınılmaz"

Finans 15-03-2019 14:12

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak Twitter'dan duyurdu: Davayı kazandık

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu'ya karşı açtıkları tazminat davasını kazandıklarını duyurdu.

Haber 27-12-2018 11:50

CHP'de yerel seçim için adaylar belirleniyor! İzmir'de Özgür Özel ve İlhan Kesici sürprizi

CHP'de yerel seçim için aday belirleme süreci devam ederken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Özgür Özel ve İlhan Kesici isimleri konuşulmaya başlandı. Öte yandan Mersin’de Serdal Kuyucuoğlu ismi öne çıkarkan İstanbul'un ilçeleri Üsküdar'da Mehmet Bekaroğlu, Beşiktaş'ta Aykut Erdoğdu, Adalar'da Erdem Gül, Zeytinburnu'nda Adil Emecan ve Esenyurt’ta Tonguç Çoban isimlerinin gündeme geldiği belirtildi. Mustafa Sarıgül'e ise Eyüpsultan için son teklif yapıldığı öğrenildi.

Haber 24-12-2018 08:55

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu: Enflasyon düşüyorsa doğalgaz ve elektrik zamları geri alınmalı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu yaptığı yazılı açıklamada, 'Eğer enflasyon düşüyorsa hükümet, ağustos ve eylül aylarında doğalgaz ve elektriğe yaptığı fahiş zamları geri almalı, trafik cezaları ile vergilerdeki yeniden değerleme oranlarını da bu rakamları baz alarak güncellemelidir' ifadelerini kullandı.

Haber 03-12-2018 13:07

31 Mart öncesi Ankara'yı sallayacak iddia: Seçimi kazanmak için

CHP'nin ekonomiden sorumlu genel başkan yardımcılarından Aykut Erdoğdu, yerel seçim öncesi iktidara yönelik olarak çok çarpıcı bir iddiayı ortaya attı. Erdoğdu, 'Bunlar seçimi alabilmek için tekrar para pompalayacaklar' dedi.

Haber 03-12-2018 07:56

Ağustos ayı işsizlik rakamları

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu: - "Üretimi önceleyen bir planlama ve teşvik politikası yaşama geçirilmediği müddetçe işsizlik sorununun üstesinden gelinmesi mümkün değil"

Finans 15-11-2018 14:30

Fatih Altaylı açıkladı: Dün Aykut Erdoğdu beni aradı!

İGA CEO’su ile yaptığı röportaj sonrası gündem olan Fatih Altaylı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu'nuın kendisini aradığını açıkladı. Erdoğdu'ya sert ifadelerle yüklenen Altaylı, 'Sayın Aykut Erdoğdu emin olsun ki, beni kimse kullanamaz. Ne onun partisi ne de başka bir parti. Zaten o yüzden kimse beni sevmez. Umurumda mı? Emin olun hiç değil.' ifadelerini kullandı.

Haber 16-10-2018 08:04

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu: Kermes düzenleyerek enflasyon düşmez

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, Maliye ve Hazine Bakanı Berat Albayrak'ın bugün canlı yayında açıkladığı Enflasyonla Mücadele Paketi'ni süpermarketlerin ürün kataloğuna benzetti ve “Kermes düzenler gibi ‘falanca üründe şu kadar, filanca ürün de bu kadar indirim var’ diyerek enflasyon düşürülmez” diye konuştu.

Haber 09-10-2018 16:56

CHP'li Aykut Erdoğdu'nun İstanbul Yeni Havalimanı ile ilgili iddialarına bakanlıktan cevap!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca, toplam yatırım tutarı 10 milyar 247 milyon avroluk 4 etaplı İstanbul Yeni Havalimanı'nda yapılan revizyonlar neticesinde, yatırım maliyetinde yüklenici firma lehine oluşabilecek farklar için belirlenecek yöntemle ödeme yapılmasının, idare tarafından hükme bağlandığı ve kamunun bu durumda zarara uğraması ya da yüklenici firmanın kar elde etmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığı belirtildi. Açılışın ise planlandığı gibi 29 Ekim'de olacağı belirtildi.

Haber 26-09-2018 22:49

CHP'den faiz kararı için 'tiyatro' tepkisi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, Merkez Bankasının faiz artırım kararının, ekonomide ani bir durgunluk yaratmasından ve bunun sonucunda iflaslar ve işten çıkarmalar yaşanmasından endişe duyduklarını belirtti.

Haber 13-09-2018 15:50

CHP'den çalışanlarla ilgili dikkat çeken öneri: Maaşlar her ay arttırılsın

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu'dan çalışanlarla ilgili dikkat çeken öneri geldi. Erdoğdu, "Türkiye ekonomisinin sokulduğu bu kriz içerisinde, artık ücretlerin aylık olarak enflasyona uyum sağlaması gerekmektedir. Hem asgari ücretlinin hem özel sektör hem kamu çalışanlarının aylıkları her ay enflasyon oranında artırılmalıdır." dedi.

Haber 04-09-2018 12:32

İstanbul CHP milletvekili adayları kimler? İşte 24 Haziran erken seçimleri CHP listesi

CHP, 24 Haziran erken seçim milletvekili aday listesini açıkladı. Listede İstanbul CHP milletvekili adaylarının isimleri merak konusu oldu. İşte CHP'nin seçim 2018 için YSK'ya verdiği milletvekili listesinde yer alan İstanbul adayları. İstanbul CHP milletvekili adayları kimlerden oluşuyor?

Haber 21-05-2018 21:53

Başbakan Yıldırım'ın peş peşe verdiği müjdelerin ardından CHP'den ilk yorum geldi!

Başbakan Binali Yıldırım'ın Bakanlar Kurulu Toplantısının ardından yaptığı açıklamada verdiği müjdelere CHP'den ilk tepki geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, "Geçmiş vaatlerimizi çalmış olabilirsiniz ama gelecek hayalleri hala bizim. Biz halkımızın sorunlarını biliyoruz, hepsini tek tek yerine getireceğiz. Yeni seçim bildirgemizi bekleyin" ifadesini kullandı.

Haber 30-04-2018 22:49

CHP'li Erdoğdu'dan çok tartışılacak sözler: Allah'ın oğlu gelse bizden alamaz

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, Halk TV'de katıldığı programda, erken seçimleri değerlendirirken çok tartışılacak ifadeler kullandı.

Haber 25-04-2018 22:56

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu'dan sürpriz çıkış! Canlı yayında açıkladı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, 2019'da yapılacak yerel seçimler hakkında çok önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğdu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday adayı olmak istediğini söyledi.

Haber 07-04-2018 03:34

CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğdu:

"2017'de yüzde 7,4 olduğu iddia edilen büyüme vatandaşın ne aşına ne de işine yansımadı. Çift haneli enflasyon, çift haneli işsizlik aynen sürüyor"

Haber 29-03-2018 13:35

CHP'de Atatürk krizi!

CHP, 9-10 Mart'ta gerçekleşecek kurultay ile son halini alacak yeni tüzüğünü görücüye çıkardı. Ankara'da gerçekleşecek iki günlük tüzük kurultayı için hazırlanan "tüzük taslağı" CHP'li vekilleri de birbirine düşürdü.

Haber 27-02-2018 21:16

CHP'li vekiller TIR'la Ankara'ya gitti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu ve Uşak Milletvekili Özkan Yalım, kamyoncuların yaşadıkları sorunlara dikkat çekmek için İstanbul’dan yola çıktıkları TIR'la Ankara’ya gitti.

Haber 08-01-2018 21:50

Man Adası ile ilgili çok çarpıcı iddia

CHP'li Aykut Erdoğdu, Man Adası ile Türkiye arasında imzalanan anlaşmanın 5 yıl geciktirilerek yürürlüğe konmasına ilişkin soru önergesi verdi. Önergede, “Türkiye’de birçok zenginin vergiden kurtulmak için servetlerini İngiltere açıklarındaki Man Adası’na taşıdığı iddia edildi.

Haber 29-11-2017 09:32

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sert yanıt: Tek adam rejiminin maliyeti 200 milyar TL

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, Vize krizinin maliyeti 50 milyar TL'dir ama tek adam yönetiminin, mühürsüz referandumun Türkiye'ye maliyeti 200 milyar TL'dir. Eğer AKP Genel Başkanı Sayın Erdoğan, bu hesabı da merak ediyorsa hükümetin ekonomiden sorumlu bakanlarını göndersin bu hesabı kendilerine anlatalım, onlar da sarayda anlatsınlar" dedi."

Haber 12-10-2017 16:32

CHP'li Erdoğdu'dan kritik iddia! 3 GSM şirketinin 5 milyar borcu silinecek

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Bu yasayla vergi yükü gariban vatandaşın sırtına yüklenirken bu 3 yabancı ağırlıklı Telekom Şirketinin milyarlarca lira borcu siliniyor" dedi."

Haber 10-10-2017 22:49

Aykut Erdoğdu Deniz Baykal'ı kovdu mu? Bayramda ne görüştüler?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu, medyada çıkan hakkındaki iddialara sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi. Hatırlanacağı üzere Akşam gazetesi Aykut Erdoğdu'nun Deniz Baykal'la arasında geçtiğini iddia eden bir diyalog yayınlamıştı. İddialara Twitter hesabından yanıt veren Erdoğdu, "Aşağılık havuz medyasının bu aşağılık iftirasının tek kelimesi doğru değil... Böyle bir diyalog asla olmadı... Olamaz..." dedi.

Haber 05-09-2017 15:06