Ayşe Kökçü Haberleri Ve Son Dakika Ayşe Kökçü Haberleri

Ayşe Kökçü Haberleri Ve Son Dakika Ayşe Kökçü Haberleri

21 Mayıs 1955 yılında İstanbul'da doğan Ayşe Kökçü,Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur.

1975 yılında İstanbul Belediye Konservatuvarı'na giren Kökçü, Melih Cevdet Anday ve Yıldız Kenter gibi usta isimlerden tiyatro eğitimi almıştır. Konservatuvar sonrasında 35 yıldır ara vermeden Şehir Tiyatrosu'nda çalışmıştır.

1985 yılında "Çıplak Vatandaş" filmiyle sinemaya adım atan oyuncuya Şener Şen eşlik etmiştir. 1989-2002 yılları arasında yayınlanan, Türk televizyonculuğunun en uzun soluklu dizisi "Bizimkiler" de Erdal Özyağcılar ve Rutkay Aziz gibi oyuncularla oynamıştır.

2014 yılında yayınlanan ''Tanıklar'' dizisinde Turgut Özal'ın eşine hayat veren oyuncu; "Yalancı Yarim" ve "Kardeş Payı" gibi sevilen dizilerde sergilediği oyunculukla dikkatleri üzerine çekmiştir.

Ayşe Kökçü Haberleri

Ayşe Kökçü'den şaşırtan Tanju Tuncel çıkışı! Çocuğunun olmadığı biliniyordu ama...

Sinema dünyası bugün usta oyuncu Tanju Tuncel'in vefatıyla yıkıldı. Sayısız film ve dizide rol alan usta oyuncu ile ilgili şaşırtan bir açıklama geldi. Tüm kaynaklarda çocuğunun olmadığı yazan Tanju Tuncel'in bir kızının olduğu ortaya çıktı.

Magazin 15-07-2023 23:40

Bizimkiler dizisinin Nazan'ıydı! Ayşe Kökçü son haliyle görenleri şaşırtıyor! Yıllar bir şey götürmemiş güzelliğinden

Ayşe Kökçü, 1989-2002 yılları arasında 15 sezon boyunca yayımlanan 'Bizimkiler' dizisinde Nazan karakterini canlandırdı. İzleyicilerin hafızalarında yer edinen oyuncu en son, Ahmet Kural ve Murat Cemcir ile Kardeş Payı dizisinde rol almıştı. Uzun süredir ortalarda görünmeyen usta oyuncu son haliyle görenleri şaşırttı.

Magazin 26-04-2023 17:23

Bizimkiler'in Nazan'ı Ayşe Kökçü'den Kenan Işık itirafı! “O gitti biz gene devam ettik”

Bir döneme damga vuran Bizimkiler dizisi oyuncuları arasında yer alan Ayşe Kökçü yıllara meydan okuyor. Sevilen sanatçı 14 yıl boyunca ekrana gelen dizide Nazan karakterine hayat veriyordu. Armağan Çağlayan’a konuk olan Ayşe Kökçü, Kim Milyoner Olmak İster yarışması ile hafızalara kazınan ünlü isim Kenan Işık ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Magazin 22-02-2023 15:07

Ayşe Kökçü: Bu kareden yalnız ben hayattayım

Ünlü oyuncu Ayşe Kökçü, paylaşımlarıyla takipçilerine adeta nostaljik bir yolculuk yaptırdı. Kökçü, yıllar önce arkadaşlarıyla birlikte çekilen fotoğrafını, "Bu kareden yalnız ben hayattayım" notuyla yayınladı.

Magazin 05-02-2021 09:52

Ayşe Kökçü

Ayşe Kökçü Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ayşe Kökçü Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ayşe Kökçü gelinlikli pozuyla beğeni topladı

Ünlü oyuncu Ayşe Kökçü, ilk kez evlendiği gün çekilen bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Usta oyuncunun bu paylaşımına hem beğeni hem de yorum yağdı.

Magazin 10-12-2020 15:23

Bizimkiler’den nostaljik paylaşım

Türk televizyonlarının efsane dizilerinden Bizimkiler'in kadrosunda bulunan oyuncu Ayşe Kökçü sosyal medya hesabından dikkat çekici bir paylaşımda bulundu.

Magazin 09-05-2020 15:43

Ayşe Kökçü: Herkes talan etmiş!

Ayşe Kökçü bilinçsizce alışveriş yapanlara ateş püskürdü. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan usta oyuncu, ‘Bu ne bencillik, herkes korona değil’ dedi.

Magazin 17-03-2020 16:52

Ünlü oyuncu Ayşe Kökçü'nün acı günü

Bir döneme damga vuran Bizimkiler dizisinde Nazan karakterine hayat veren Ayşe Kökçü'nün annesi hayatını kaybetti. Kökçü, acı haberi sosyal medya sayfasından takipçileriyle paylaştı

Magazin 12-02-2019 17:17

Bizimkiler dizisinin anne - kızı yıllar sonra buluştu!

Efsane dizisi Bizimkiler'de anne-kızı canlandıran Ayşe Kökçü ile Bensu Orhunöz yıllar sonra bir araya geldi.

Magazin 10-01-2019 21:42

Ayşe Kökçü ile Gökhan Mete evlendi

60 yaşındaki Ayşe Kökçü'yle 71 yaşındaki oyuncu Gökhan Mete'nin evlerinde yapılan nikah törenine, yakın aile dostları katıldı.

Magazin 29-03-2016 08:28

Ne Münasebet 5. Bölüm Fragmanı

Nil, Çisil'in ısrarlarına daha fazla dayanamaz ve kendini yenilemeye karar verir. Ancak Nil'in değişimi Figen'in pek hoşuna gitmez. Salim'in hobisi evde küçük çaplı bir yangına sebep olur. Muazzez, evdeki tadilat bitene kadar Nil ve ailesini villaya davet eder. Muazzez'in davetini kabul eden Figen'in gizli bir amacı vardır. Öte yandan Nil'in doğum günü yaklaşmaktadır. Demir, Nil'e doğum günü için sürpriz bir hediye alır ancak Berkant'ın planı Demir'in sürprizini bozar… Neco ve Çisil'in lunaparkta yaşadıkları kötü bir olay büroya yeni bir müşteri getirir. Nil ve Demir, ilginç olayın sorumlusunu bulduklarında herkes şok olur. Ne Münasebet yeni bölümüyle 03 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20:30'da Show'da...

Magazin 28-07-2015 13:54

Ne Münasebet 4. Bölüm Fragmanı

Nil, Demir'in kendisini öpmesine hiç beklenmedik bir tepki verir. İkilinin arasını açan öpücük olayı Figen ve Muazzez arasında da sert rüzgarlar esmesine sebep olur. Nil, kendini izinsiz ulu orta öpen Demir'den bir özür beklemektedir. Ancak Demir özür dilememekte kararlıdır. İkilinin özür inatlaşması sonunda tehlikeli bir oyuna dönüşecektir. Büroda işlerin hiç de Muazzez'in anlattığı gibi olmadığını anlayan Hakkı, gizlice büroya girmenin bir yolunu bulur. Hakkı, Fadime'yle konuşur ve duyduklarına inanamaz. Demir ve Nil, Demir'in komşularının anlaşmazlığını çözmek için kolları sıvarlar bu kez… İki komşunun basit bir anlaşmazlığı gibi duran olayın iç yüzü herkesi şaşkına çevirir. Ne Münasebet yeni bölümüyle 27 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20:30'da Show'da...

Magazin 21-07-2015 14:19

Ne Münasebet 3. Bölüm Fragmanı

Berkant, aradığı fırsatı yakalamış ve Demir'i nezarete attırmıştır. Nil'in çabaları sonucu Berkant şikayetini geri alır. Bu 'iyiliğini' fırsata dönüştürmek isteyen Berkant, istemeden Demir'in, Nil'e olan duygularının açığa çıkmasına sebep olur. Öte yandan Hakkı komadan çıkmıştır. Ancak Hakkı'nın komadan çıkması Nil'in işi bırakması demektir. Hakkı ve Muazzez bu duruma kendilerince bir çözüm bulurlar. Demir nezarette tanıştığı delikanlının babasıyla olan sorunlarından etkilenir ve gence yardım sözü verir. Nil ve Demir olayı araştırmaya başladıklarında işin hiç de göründüğü gibi olmadığını anlarlar. Ne Münasebet yeni bölümüyle 20 Temmuz Pazartesi akşamı saat 20:30'da Show'da...

Magazin 14-07-2015 11:25

Ne Münasebet 2. Bölüm Fragmanı

Hakkı Bey'in vurulmasının üzerinden 6 ay geçmiştir. Hakkı Bey'in komaya girmesiyle Bilir Hukuk Bürosu kapanmanın eşiğine gelmiştir. Demir ise tüm bu yaşananlardan kendini sorumlu tutmaktadır. Demir ve Nil büroyu ayakta tutabilmek için işe daha sıkı sarılırlar. Ancak büroyu kimin yöneteceği aralarındaki en büyük tartışma konusudur. Demir, büroya nihayet bir arabuluculuk işi bağlamayı başarır. Demir, bir yandan gerçeğin peşinde koşarken diğer yandan Nil'in güzelliğinin farkına varmaya başlar. Diğer yandan Demir'in ezeli düşmanı Berkant yan ofise taşınır. Berkant, Bilir Hukuk'un batışını hızlandırmak için Nil'e iş teklif eder. Bu teklif karşısında Demir, herkesi şaşkına çevirecek bir hamle yapar. Ne Münasebet yeni bölümüyle 13 Temmuz Pazartesi akşamı saat 21:00'da Show'da...

Magazin 07-07-2015 11:47

Ne Münasebet 1. Bölüm Fragmanı

Başrollerinde Sarp Levendoğlu, Pelin Akil, İnan Ulaş Torun, Bengi İdil Uras, Cihat Tamer, Ayşe Kökçü, Hakan Altıner, Ayşen Sezerel, Mert Yavuzcan, Pınar Şenol, Gizem Güven ve Bahar Akça'nın oynadıkları dizinin yapımını ARC Film, yapımcılığını ise Fatih Enes Ömeroğlu üstleniyor. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın yaptığı, senaryosunu da Hakan Haksun, Barış Başar ve Fatih Enes Ömeroğlu yazdığı Ne Münasebet, birbirlerinden farklı iki insanın, zorunlu iş arkadaşı olmalarıyla başlayan ayakta kalma mücadelelerini ve tabii ki nihayetinde birbirlerine aşık olmalarını, komedi ve aksiyonla harmanlayarak ekrana getirecek. Demir (Sarp Levendoğlu), kendine çok güvenli, zeki ve eğlenceli bir zengin çocuğudur. Bununla birlikte özellikle kadınlarla sağlıklı ilişkiler kuramayan, onları anlamaya çalışmayan, sorumluluk nedir pek bilmeyen, gününü gün etmeye çalışan karakterdir. Hukuk fakültesini babasının zoruyla bitirmiştir. Doğayla iç içe bir hayat sürmekte, seyahatler yapıp doğa belgeselleri çekmektedir. Nil (Pelin Akil) ise, adaletin ve gerçeklerin peşinden koşan, idealist bir avukattır. Bununla birlikte kendine güven sorunları vardır ve kadın olarak kendini pek beğenmez. Kötü talih, bu iki zıt karakterin yollarını birleştirir ve her şey de bu anda başlar. Ne Münasebet ilk bölümüyle 06 Temmuz Pazartesi akşamı saat 21:00'da Show'da...

Magazin 02-07-2015 14:49

Ne Münasebet Yakında Show'da...

Başrollerinde Sarp Levendoğlu, Pelin Akil, İnan Ulaş Torun, Bengi İdil Uras, Cihat Tamer, Ayşe Kökçü, Hakan Altıner, Ayşen Sezerel, Mert Yavuzcan, Pınar Şenol, Gizem Güven ve Bahar Akça'nın oynadıkları dizinin yapımını ARC Film, yapımcılığını ise Fatih Enes Ömeroğlu üstleniyor. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın yaptığı, senaryosunu da Hakan Haksun, Barış Başar ve Fatih Enes Ömeroğlu yazdığı Ne Münasebet, birbirlerinden farklı iki insanın, zorunlu iş arkadaşı olmalarıyla başlayan ayakta kalma mücadelelerini ve tabii ki nihayetinde birbirlerine aşık olmalarını, komedi ve aksiyonla harmanlayarak ekrana getirecek. Demir (Sarp Levendoğlu), kendine çok güvenli, zeki ve eğlenceli bir zengin çocuğudur. Bununla birlikte özellikle kadınlarla sağlıklı ilişkiler kuramayan, onları anlamaya çalışmayan, sorumluluk nedir pek bilmeyen, gününü gün etmeye çalışan karakterdir. Hukuk fakültesini babasının zoruyla bitirmiştir. Doğayla iç içe bir hayat sürmekte, seyahatler yapıp doğa belgeselleri çekmektedir. Nil (Pelin Akil) ise, adaletin ve gerçeklerin peşinden koşan, idealist bir avukattır. Bununla birlikte kendine güven sorunları vardır ve kadın olarak kendini pek beğenmez. Kötü talih, bu iki zıt karakterin yollarını birleştirir ve her şey de bu anda başlar. Ne Münasebet yakında Show'da...

Magazin 23-06-2015 14:49

Sarp Levendoğlu'ndan cesur sahneler

Ne Münasebet dizisiyle ekranlara dönecek olan Sarp Levendoğlu'ndan cesur sahneler...

Magazin 11-06-2015 10:32

Ne Münasebet Yakında Show'da...

Başrollerinde Sarp Levendoğlu, Pelin Akil, İnan Ulaş Torun, Bengi İdil Uras, Cihat Tamer, Ayşe Kökçü, Hakan Altıner, Ayşen Sezerel, Mert Yavuzcan, Pınar Şenol, Gizem Güven ve Bahar Akça'nın oynadıkları dizinin yapımını ARC Film, yapımcılığını ise Fatih Enes Ömeroğlu üstleniyor. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın yaptığı, senaryosunu da Hakan Haksun, Barış Başar ve Fatih Enes Ömeroğlu yazdığı Ne Münasebet, birbirlerinden farklı iki insanın, zorunlu iş arkadaşı olmalarıyla başlayan ayakta kalma mücadelelerini ve tabii ki nihayetinde birbirlerine aşık olmalarını, komedi ve aksiyonla harmanlayarak ekrana getirecek. Demir (Sarp Levendoğlu), kendine çok güvenli, zeki ve eğlenceli bir zengin çocuğudur. Bununla birlikte özellikle kadınlarla sağlıklı ilişkiler kuramayan, onları anlamaya çalışmayan, sorumluluk nedir pek bilmeyen, gününü gün etmeye çalışan karakterdir. Hukuk fakültesini babasının zoruyla bitirmiştir. Doğayla iç içe bir hayat sürmekte, seyahatler yapıp doğa belgeselleri çekmektedir. Nil (Pelin Akil) ise, adaletin ve gerçeklerin peşinden koşan, idealist bir avukattır. Bununla birlikte kendine güven sorunları vardır ve kadın olarak kendini pek beğenmez. Kötü talih, bu iki zıt karakterin yollarını birleştirir ve her şey de bu anda başlar. Ne Münasebet yakında Show'da...

Magazin 09-06-2015 14:08

Ne Münasebet Yakında Show'da...

Başrollerinde Sarp Levendoğlu, Pelin Akil, İnan Ulaş Torun, Bengi İdil Uras, Cihat Tamer, Ayşe Kökçü, Hakan Altıner, Ayşen Sezerel, Mert Yavuzcan, Pınar Şenol, Gizem Güven ve Bahar Akça'nın oynadıkları dizinin yapımını ARC Film, yapımcılığını ise Fatih Enes Ömeroğlu üstleniyor. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın yaptığı, senaryosunu da Hakan Haksun, Barış Başar ve Fatih Enes Ömeroğlu yazdığı Ne Münasebet, birbirlerinden farklı iki insanın, zorunlu iş arkadaşı olmalarıyla başlayan ayakta kalma mücadelelerini ve tabii ki nihayetinde birbirlerine aşık olmalarını, komedi ve aksiyonla harmanlayarak ekrana getirecek. Demir (Sarp Levendoğlu), kendine çok güvenli, zeki ve eğlenceli bir zengin çocuğudur. Bununla birlikte özellikle kadınlarla sağlıklı ilişkiler kuramayan, onları anlamaya çalışmayan, sorumluluk nedir pek bilmeyen, gününü gün etmeye çalışan karakterdir. Hukuk fakültesini babasının zoruyla bitirmiştir. Doğayla iç içe bir hayat sürmekte, seyahatler yapıp doğa belgeselleri çekmektedir. Nil (Pelin Akil) ise, adaletin ve gerçeklerin peşinden koşan, idealist bir avukattır. Bununla birlikte kendine güven sorunları vardır ve kadın olarak kendini pek beğenmez. Kötü talih, bu iki zıt karakterin yollarını birleştirir ve her şey de bu anda başlar. Ne Münasebet yakında Show'da...

Magazin 04-06-2015 15:06

Ne Münasebet Yakında Show'da...

Başrollerinde Sarp Levendoğlu, Pelin Akil, İnan Ulaş Torun, Bengi İdil Uras, Cihat Tamer, Ayşe Kökçü, Hakan Altıner, Ayşen Sezerel, Mert Yavuzcan, Pınar Şenol, Gizem Güven ve Bahar Akça'nın oynadıkları dizinin yapımını ARC Film, yapımcılığını ise Fatih Enes Ömeroğlu üstleniyor. Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın yaptığı, senaryosunu da Hakan Haksun, Barış Başar ve Fatih Enes Ömeroğlu yazdığı Ne Münasebet, birbirlerinden farklı iki insanın, zorunlu iş arkadaşı olmalarıyla başlayan ayakta kalma mücadelelerini ve tabii ki nihayetinde birbirlerine aşık olmalarını, komedi ve aksiyonla harmanlayarak ekrana getirecek. Demir (Sarp Levendoğlu), kendine çok güvenli, zeki ve eğlenceli bir zengin çocuğudur. Bununla birlikte özellikle kadınlarla sağlıklı ilişkiler kuramayan, onları anlamaya çalışmayan, sorumluluk nedir pek bilmeyen, gününü gün etmeye çalışan karakterdir. Hukuk fakültesini babasının zoruyla bitirmiştir. Doğayla iç içe bir hayat sürmekte, seyahatler yapıp doğa belgeselleri çekmektedir. Nil (Pelin Akil) ise, adaletin ve gerçeklerin peşinden koşan, idealist bir avukattır. Bununla birlikte kendine güven sorunları vardır ve kadın olarak kendini pek beğenmez. Kötü talih, bu iki zıt karakterin yollarını birleştirir ve her şey de bu anda başlar. Ne Münasebet yakında Show'da...

Magazin 25-05-2015 14:12

Kardeş Payı neden bitti: İlk defa açıkladılar

Kardeş Payı dizisinin neden bittiğini başrol oyuncuları Murat Cemcir ve Ahmet Kural açıkladı.

Magazin 10-05-2015 14:25

Kardeş Payı Final Bölümü Fragmanı

Ve final... Herşey bitiyor, bütün hikaye son buluyor. Ali, Metin, Feyyza ve diğerleri son kez seyirciyle buluşup veda edecekler. Kardeş Payı final bölümüyle 30 Nisan Perşembe akşamı saat 20:30'da Star'da...

Magazin 28-04-2015 11:42

Kardeş Payı 34. Bölüm Fragmanı

Kardeş Payı'nda finale 1 kala... Kardeş Payı'nda bütün hikaye sonlanmaya doğru gidiyor. Metin ve Ali'nin borla çalışan araba macerası nasıl sonlanacak? Hayalleri gerçekleşebilecek mi? Yoksa bütün herşey boşa mıydı? Kardeş Payı yeni bölümüyle 23 Nisan Perşembe akşamı saat 22:30'da Star'da...

Magazin 21-04-2015 15:38

Ahmet Kural 'Kardeş Payı'na böyle veda etti

Star Tv ekranlarında yayınlanan Kardeş Payı dizisinin son bölümü de çekildi.

Magazin 14-04-2015 09:50

Kardeş Payı 33. Bölüm Fragmanı

Kardeş Payı yeni bölümüyle 16 Nisan Perşembe akşamı saat 22:30'da Star'da...

Magazin 14-04-2015 09:39

Kardeş Payı 32. Bölüm Fragmanı

Kardeş Payı yeni bölümüyle 09 Nisan Perşembe akşamı saat 22:30'da Star'da...

Magazin 08-04-2015 12:23

Kardeş Payı 30. Bölüm Fragmanı

Kardeş Payı yeni bölümüyle 28 Mart Cumartesi akşamı saat 21:45'te Star'da...

Magazin 25-03-2015 11:59

Kardeş Payı 29. Bölüm Fragmanı

Kardeş Payı yeni bölümüyle 21 Mart Cumartesi akşamı saat 21:45'te Star'da...

Magazin 19-03-2015 11:59

Kardeş Payı 28. Bölüm Fragmanı

Kardeş Payı yeni bölümüyle 14 Mart Cumartesi akşamı saat 21:45'te Star'da...

Magazin 12-03-2015 09:11

Kardeş Payı'nda şok ayrılık

Kardeş Payı dizisi hayranlarını üzecek ayrılık kararı...

Magazin 08-03-2015 16:08

Kardeş Payı 27. Bölüm Fragmanı

Kardeş Payı özetsiz yeni bölümüyle 28 Şubat Cumartesi akşamı saat 22:15'te Star'da...

Magazin 26-02-2015 10:25

Kardeş Payı 26. Bölüm Fragmanı

Kardeş Payı özetsiz yeni bölümüyle 19 Şubat Perşembe akşamı saat 20:00'da Star'da...

Magazin 16-02-2015 11:51

Kardeş Payı 25. Bölüm Fragmanı

Kardeş Payı yeni bölümüyle 12 Şubat Perşembe akşamı saat 20:30'da Star'da...

Magazin 11-02-2015 14:42

Kardeş Payı 24. Bölüm Fragmanı

Kardeş Payı yeni bölümüyle 05 Şubat Perşembe akşamı saat 22:00'da Star'da...

Magazin 30-01-2015 14:45

Kardeş Payı 23. Bölüm 2. Fragmanı

Kardeş Payı yeni sezonuyla 29 Ocak Perşembe akşamı saat 22:00'da Star'da...

Magazin 19-01-2015 14:35

Kardeş Payı 23. Bölüm Fragmanı

Kardeş Payı yeni sezonuyla 29 Ocak Perşembe akşamı saat 22:00'da Star'da...

Magazin 18-01-2015 16:44

Kardeş Payı 20. Bölüm Galerisi

İnsanlığa barış ve mutluluk getirmenin eşiğine gelen ekibimiz, Sezai'nin eline bakıyor.

Magazin 15-08-2014 14:06

Kardeş Payı'nda son bomba

'Kardeş Payı Görmedikleriniz' bölümüyle 14 Ağustos Perşembe akşamı Star TV'de seyircisiyle buluşuyor.

Magazin 14-08-2014 11:13

Kardeş Payı Görmedikleriniz Fragmanı

Türkiye'nin ilk 60 dakikalık, büyük beğeniyle izlenen ekranların komik dizisi 'Kardeş Payı' geçen hafta sezon finali yaptı. Fenomen dizi bu hafta sürpriz yaparak 'Kardeş Payı Görmedikleriniz' bölümüyle seyirciyi eğlenceye çağırıyor. Kardeş Payı Görmedikleriniz bölümüyle 14 Ağustos Perşembe akşamı saat 22:45'te Star'da...

Magazin 14-08-2014 11:12

Kardeş Payı Sezon Finali Galerisi

Dünyaya barış ve mutluluk getirecek icadı tüm dünyaya aynı anda duyurmanın derdine düşen kardeşler başlarına geleceklerden habersiz gönül ilişkilerinin peşinde koşuyorlar.

Magazin 07-08-2014 14:43

Kardeş Payı'nda sezon finali sürprizi

Kardeş Payı sürpriz konuk oyuncularla sezon finali yapacak.

Magazin 05-08-2014 11:16

Kardeş Payı Sezon Finali Fragmanı

Dünyaya barış ve mutluluk getirecek icadı tüm dünyaya aynı anda duyurmanın derdine düşen kardeşler başlarına geleceklerden habersiz gönül ilişkilerinin peşinde koşuyorlar. Hakem maçı bitirmek üzere, kaleyi gören, gördüğü yerden şut çekiyor. Kardeş Payı olaylı ve eğlenceli sezon finaliyle 07 Ağustos Perşembe akşamı saat 22:00'da Star'da...

Magazin 05-08-2014 11:04

Kardeş Payı 21. Bölüm Fragmanı

Şükriye mahalleden ayrılmaya karar verince Ali'nin yüzük parmağında başlayan ağrı onu bilinçaltında uzun bir yolculuğa çıkarıyor. Feyyza'nın abileriyle vakit geçirme isteği uzun bir iddialaşmaya dönüşürken Şerif, cennete giden kısa yolda Deniz ve Kartal'dan yardım istiyor. Metin için varsa yoksa Eda ve bu kez bir planı var. Kardeş Payı yeni bölümüyle 31 Temmuz Perşembe akşamı 21:00'da Star'da...

Magazin 28-07-2014 15:29

Kardeş Payı 21. Bölüm Galerisi

Şükriye mahalleden ayrılmaya karar verince Ali'nin yüzük parmağında başlayan ağrı onu bilinçaltında uzun bir yolculuğa çıkarıyor.

Magazin 28-07-2014 15:28

Kardeş Payı 20. Bölüm Galerisi

İnsanlığa barış ve mutluluk getirmenin eşiğine gelen ekibimiz, Sezai'nin eline bakıyor.

Magazin 23-07-2014 17:04

Kardeş Payı 19. Bölüm Galerisi

Kardeş Payı'nda yüzleşme zamanı. Kardeş Payı'nda mevzu karışık.

Magazin 23-07-2014 10:25

Kardeş Payı hayranlarına kötü haber

Star TV'de yayınlanan Kardeş Payı'nın sezon finali tarihi belli oldu.

Magazin 21-07-2014 12:20

Kardeş Payı 20. Bölüm Fragmanı

İnsanlığa barış ve mutluluk getirmenin eşiğine gelen ekibimiz, Sezai'nin eline bakıyor. Ve bu duruma en çok da Hilmi bozuluyor. Eda'sına kavuşmanın hesaplarını yapan Metin, mahallesinden bile dışlanırken; Ali, Şükriye'yi kaybetmenin şokunu yeni yeni yaşamaya başlıyor. Feyyza ise 'Arzu Nesnesi' olmanın çok gerisinde. Kardeş Payı yeni bölümüyle 24 Temmuz Perşembe akşamı saat 21:30'da Star'da...

Magazin 21-07-2014 10:26

Kardeş Payı 19. Bölüm Galerisi

Kardeş Payı'nda yüzleşme zamanı. Kardeş Payı'nda mevzu karışık.

Magazin 17-07-2014 10:10