Ayşe Tolga Haberleri Ve Son Dakika Ayşe Tolga Haberleri

Ayşe Tolga Haberleri Ve Son Dakika Ayşe Tolga Haberleri

Ayşe Tolga, 1973 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Harbiye İlk Okulu ve Emirgan Orta Okulu'nu bitirdikten sonra eğitimine Bakırköy Kız Meslek Lisesi'nde devam etti. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik Bölümünü okudu ve mezun oldu. Daha sonra Studio Oyuncuları’ndan Şahika Tekand'dan oyunculuk eğitimi aldı.

Ayşe Tolga 1992'de Şahika Tekand'ın kurucusu olduğu Studio Oyuncuları oyunculuk stüdyosuna kaydolarak oyunculuk eğitimine başladı. 1994'te Semih Kaplanoğlu tarafından keşfedilerek o sezon başlayacak Şehnaz Tango için Nurşen karakterine seçildi. 1994-2005 yılları arasında pek çok reklam filminde oyuncu ve seslendirme sanatçısı olarak rol aldı.

"Life-style" alanında moda ve diyet konulu reklam çalışmalarında yaratıcı yönetmen ve oyuncu olarak görev alıyor; çeşitli reklam ajanslarına danışmanlık yapıyor. 1994-1996 yılları arasında rol aldığı Şehnaz Tango dizisiyle tanınır. Ayrıca Ezel Akay'ın yönettiği Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü? filminde Nilüfer Hatun'u canlandırmıştır.

Ayşe Tolga, 24 Temmuz 2013 tarihinde eşi Marsel Eskinaziden boşanmıştır.Bir kız çocuk annesidir.

Rol aldığı bazı dizi ve filmler; Şehnaz Tango, Aşkın Dağlarda Gezer, Ah Bir Zengin Olsam, Çarli İş Başında, Ayrılsak da Beraberiz, Çifte Bela, Beşik Kertmesi, Efsane, Hacivat Karagöz Neden Öldürüldü?, 80'ler

Ayşe Tolga Haberleri

Parkta ölü bulunan Seda Fettahoğlu, Ayşe Tolga'nın kuzeni çıktı! Veda mesajı yürekleri sızlattı

Yayınlandığı dönemde fırtınalar estiren Seksenler dizisinde hayat verdiği Gülden karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Ayşe Tolga, dün bir parkta şakağından vurulmuş şekilde ölü bulunan kuzeni Seda Fettahoğlu'na veda etti. Ünlü oyuncunun veda mesajı adeta yürekleri sızlattı.

Magazin 28-09-2023 16:56

Marsel Eskinazi kimdir? Ayşe Tolga'nın eski eşi Marsel Eskinazi ne iş yapıyor?

Marsel Eskinazi eski eşi Ayşe Tolga'ya ev hediye etti. Basında yer alan haberlerin ardından Marsel Eskinazi kimdir? Ayşe Tolga'nın eski eşi Marsel Eskinazi ne iş yapıyor? soru ve konu başlıkları vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. Çift, 5 senelik evliliklerini yıllar önce noktalamıştı. İşte ayrıntılar...

Magazin 24-03-2022 12:38

Seksenler'in yıldızı Ayşe Tolga'nın eski kocası 7 günde ev bulup hediye etti

Seksenler'in yıldızı Ayşe Tolga eviyle ilgili sıkıntı yaşarken yardıma eski kocası koştu. Marsel Eskinazi eski karısının aradığı evi 7 günde bulup bir de hediye etti. Oyuncu Ayşe Tolga ise bu duruma dair "İçimize sindi, çok mutluyuz" dedi.

Magazin 24-03-2022 11:11

Oyuncu Ayşe Tolga'nın çalışanı kasasındaki her şeyi çaldı! Komşusu uyarınca fark etti

Son olarak Seksenler dizisinde rol alan Ayşe Tolga evine temizlik için gelen çalışanı tarafından soyulduğunu iddia etti. Kasadaki tüm mücevherlerinin ve parasının çalındığını ileri süren Ayşe Tolga, kaybının bir milyon lira olduğunu söyleyerek savcılığa koştu.

Magazin 24-12-2021 08:51

Ayşe Tolga

Ayşe Tolga Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ayşe Tolga Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Seksenler dizisinin hedefi yok olan değerleri kayıt altına almak

TRT ekranlarında ilk kez 2012'de yayınlanan "Seksenler" dizisi, yeni bölümleriyle hafta içi her gün haber bülteni öncesi ilgiyle izleniyor - Yapımcı Birol Güven: - "Büyük bir hedefimiz var. O da şu anda yok olan değerlerimizi kayıt altına almak. Seksenler önemli bir işlev görüyor" - Oyuncu Şoray Uzun: - "Biz bıraktığımız yerden devam ediyoruz. Sanki dün paydos etmişiz bugün tekrar işe başlamışız gibi" - Metin Şentürk: - "Bu projenin içinde olmaktan şeref duyuyorum. Çünkü çok sevdiğim bir proje, çok sevdiğim koskoca bir aileler"

Magazin 15-11-2019 11:09

Burnuna mandal takıp uyumuş!

Burcu Esmersoy, sunuculuğunu üstlendiği ‘Yaşamak Ne Güzel’ programına Ayşe Tolga’yı konuk etti.

Magazin 23-06-2018 12:54

Ayşe Tolga'nın şık kombini

Oyuncu Ayşe Tolga, önceki gün İstinyePark AVM'de objektiflere yansıdı.

Magazin 31-03-2018 17:22

Ayşe Tolga'nın sözleri Bülent Ersoy'u çıldırtacak

Ayşe Tolga, hakkındaki estetik iddialarına yanıt verdi. Sadece botoks yaptırdığını belirten Tolga, Diva Bülent Ersoy’u hedef aldı

Magazin 13-02-2018 15:55

Ayşe Tolga Trump Avm'de ilk kitabını imzaladı

Seksenler dizisinin yıldızı ünlü oyuncu Ayşe Tolga, Trump Avm'de sevenleriyle bir araya geldi, hem ilk kitabı 'İyilik Sende'yi imzaladı hem de ziyaretçilere iyi yaşam hakkında ipuçları verdi.

Magazin 27-03-2016 19:47

Ayşe Tolga kimdir?

Ayşe Tolga, 1973 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Haber 24-01-2014 12:01