Ayşecik Haberleri

Yeşilçam'ın küçük Ayşecik'ini bir de şimdi gördün! Zeynep Değirmencioğlu'nun son halini görenler şaştı kaldı

Zeynep Değirmencioğlu, Yeşilçam'ın unutulmaz karakterlerinden biri olan "Ayşecik" rolüne hayat vermiş ve bu rolle akıllara kazınmıştı. Henüz iki yaşındayken keşfedilip filmlerde oynamaya başlayan ünlü yıldız, yıllardır televizyon ekranlarından uzak bir hayat yaşıyor. Bir dönemin genç yıldızı Değirmencioğlu'nun son halini görenler ise inanamıyor.

Magazin 21-09-2023 20:27

Yeşilçam'ın Ayşecik'iydi! Zeynep Değirmencioğlu son haliyle tanınamıyor Yıllar sana ne yapmış

Zeynep Değirmencioğlu, henüz iki yaşındayken keşfedilip filmlerde oynamaya başladı. Yeşilçam'da Ayşecik rolüyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu, yıllardır televizyon ekranlarından uzak bir hayat yaşıyor. Bir dönemin genç yıldızı Değirmencioğlu'nun son halini görenler ise inanamıyor.

Magazin 04-06-2023 12:32

Bir dönemin çocuk yıldızı Can Ayşecik büyüdü! Ecem Kanun'un son hali şaşkına çevirdi

Doksanların popüler dizisi Can Ayşecik'te Ayşecik rolünü Ecem Kanun canlandırdı. Henüz 7 yaşında şöhreti yakalayan Ecem Kanun'u tüm Türkiye tanıyordu. Şimdilerde evli olan Ecem Kanun'un son halini bir de şimdi görün.

Magazin 25-04-2023 18:50

Doksanların Can Ayşecik'i Ecem Kanun'u bir de şimdi görün! Son halini gören herkes aynı şeyi söyledi

Bir zamanların unutulmaz yapımları arasında yerini koruyan Can Ayşecik filmi, samimi hikayesi ve oyuncu kadrosuyla, evlerimize konuk oluyordu. Dizide hayat verdiği 'Ayşecik' karakteriyle kendine hayran bırakan yetenekli çocuk, artık genç bir kız oldu. Sosyal medyada epey aktif olan Ecem Kanun, son haliyle görenleri şaşırttı.

Magazin 03-10-2022 19:48

Ayşecik

Ayşecik Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ayşecik Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.