Ayşegül Çınar Haberleri Ve Son Dakika Ayşegül Çınar Haberleri

Ayşegül Çınar Haberleri Ve Son Dakika Ayşegül Çınar Haberleri

10 Mayıs 1999 Manavgat, Antalya doğumlu Ayşegül Çınar oyuncudur. Oyunculuk eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde alan Çınar, ilk oyunculuk deneyimini Yasak Elma dizindeki Lila Argun karakterini canlandırarak yaşadı. Bunun dışında Ulan İstanbul, Masal Şatosu - Sihirli Davet yapımlarında yer almıştır. 2019’da Cengiz Semercioglu ile Sabah Sohbeti programına da konuk olmuştur.

Ayşegül Çınar Haberleri

Polislere saldırmıştı! Ayşegül Çınar'a hem hapis hem de para cezası

Polis ve bekçilere saldırdıkları iddia edilen oyuncu Ayşegül Çınar ve Furkan Çalıkoğlu'na hapis talebinde bulunulmuştu. Oyuncunun yargılandığı davada karar çıktı. Mahkeme, Çınar’ı 6 ay 22 gün hapis cezası ile 10 bin 600 lira adli para cezasına çarptırdı.

Magazin 09-03-2023 14:57

Ayşegül Çınar'ın sevgilisi Furkan Çalıkoğlu tahliye edildi

Karaköy'de bulunan bir otelin restoranında yaşanan tartışma sonrasında polislere saldıran Yasak Elma'nın Lila'sı Ayşegül Çınar'ın sevgilisi Furkan Çalıkoğlu'nun davası bugün görüldü. Furkan Çalıkoğlu tahliye edilirken Ayşegül Çınar gözyaşlarına hakim olamadı.

Magazin 24-11-2021 17:01

Polise saldırmışlardı! Oyuncu Ayşegül çıkar hakim karşısında

Karaköy'de bir otelin restoranında yüksek sesli konuştuğu için kendisini dışarı çıkarmak isteyen güvenlik görevlilerine direnen daha sonra da olay yerine gelen polis ve bekçilere saldırdığı iddia edilen Furkan Çalıkoğlu ile oyuncu sevgilisi Ayşegül Çınar hakim karşısına çıktı. Savunma yapan sanık Furkan Çalıkoğlu, "Saldırılara karşı kendimi korumaya çalıştım. Zararları karşılarım ama zarara uğrayan benim ve kız arkadaşım" dedi. Ayşegül Çınar ise "Polis bizi gözaltına alırken ben, 'Dışarıda bası

Magazin 10-08-2021 17:08

Oyuncu Ayşegül Çınar ve sevgilisi hakkında hapis istemi

Karaköy'de bir restoranda tartışma yaşayan daha sonra da polis ve bekçilere saldırdığı iddia edilen Furkan Çalıkoğlu ile oyuncu sevgilisi Ayşegül Çınar hakkındaki soruşturma tamamlandı. Bir polisin tabancasını elinden alarak tehdit ve küfürler savurduğu ileri sürülen ve 6 kişinin yaralanmasına neden olan Furkan Çalıkoğlu'nun 6 suçtan 16 yıl 1 aya kadar hapsi istenirken, polislere “Haritadan kendinize yer beğenin" dediği öne sürülen Ayşegül Çınar'ın ise 6 yıla kadar hapsi istendi.

Magazin 26-07-2021 22:28

Ayşegül Çınar

Ayşegül Çınar Hakkındaki Haberler Mynet'te. Ayşegül Çınar Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sevgilisi ile saldırı olayıyla gündeme gelen Ayşegül Çınar kimdir? Ayşegül Çınar kaç yaşında?

Sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ile Beyoğlu'nda yemek yedikleri eğlence mekanında olay çıkardıkları iddia edilen ünlü oyuncu Ayşegül Çınar, sosyal medyada gündem oldu. Yasak Elma dizisinde Lila karakterini canlandıran Ayşegül Çınar yaşanan olay sonrasında gözaltına alındı. Peki Ayşegül Çınar kimdir? İşte yaşanan olay ve ayrıntılar...

Magazin 30-06-2021 23:36

Gözaltına alınan oyuncu Ayşegül Çınar'dan sosyal medya hesabından açıklama yaptı

Beyoğlu'nda bir otelin restoranında çıkan kavganın ardından sevgilisiyle birlikte gözaltına alınan ünlü oyuncu Ayşegül Çınar serbest bırakıldı. Çınar'ın sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ise tutuklandı. Sosyal medya hesabından yaşanan olayı anlatan Ayşegül Çınar "Bilmediğiniz şeyler var. Saldırı esnasında polisler bizi ayırmaya çalışırken, bazısının eli çizildi, bazısının kolu çizildi. Devlet memuruna ve özellikle polise zarar verecek insanlar değiliz" dedi.

Magazin 30-06-2021 21:49

5'i polis 9 kişiyi yaraladılar! Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar polise kafa atıp Sedat Peker'le tehdit etmiş

Beyoğlu'nda gittikleri eğlence mekanında erkek arkadaşı Furkan Çalıkoğlu ile birlikte olay çıkarınca gözaltına alınan Oyuncu Ayşegül Çınar'ın polis memuruna kafa attığı, polisleri “Sedat Peker bile videosunda benden bahsetti. Onun adamları her yerde. Teker teker sizi vurduracağım" diye tehdit ettiği ileri sürüldü. Olayda darp ve bıçakla yaralanan 5'i polis memuru 9 kişi şikayetçi olduğu Çalıkoğlu ve Çınar ifadelerinin ardından savcılığa sevk edildi.

Haber 30-06-2021 12:52

Ayşegül Çınar'ın olaylı gecesi: Sevgilisi Furkan Çalıkoğlu adeta dehşet saçtı!

Geçtiğimiz aylarda adı uyuşturucu işlerine bulaşması ile gündeme gelen oyuncu Ayşegül Çınar dün gece Beyoğlu'nda bir otelin restoranında sevgilisi ile bir gerginlik yaşadı. Yaşanan gerginliğin kavgaya dönüşmesi üzerine ünlü oyuncunun sevgilisi Furkan Çalıkoğlu, müdahale etmek isteyen 5 otel çalışanı ve 7 polisi elindeki bıçakla yaraladı. Olayın ardından oyuncu ve sevgilisi gözaltına alındı.

Magazin 30-06-2021 10:45

7'si polis 12 kişi bıçakla yaralandı! Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar ve eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu gözaltına alındı

Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar'ın eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu, İstanbul Beyoğlu'nda bir mekanda çıkan olayda 7'si polis memuru toplam 12 kişiyi bıçakla yaraladı. Olay yerine gelen özel harekat polisleri tarafından gözaltına alınan Çalıkoğlu ve Ayşegül Çınar, Karaköy Polis Merkezi'ne götürüldü.

Haber 30-06-2021 07:42

Yasak Elma'nın Lila'sı Ayşegül Çınar tatile çıktı! Bikinili tekne pozuna beğeni topladı

Fox TV'de ekrana gelen Yasak Elma dizisinde bir dönem Lila karakterini canlandıran Ayşegül Çınar yaşadığı zor günlerin ardından yaz tatiline çıktı. Ayşegül Çınar çıktığı tatilden bikinili pozunu paylaştı.

Magazin 20-06-2021 22:27

Uyuşturucudan gözaltına alınan Ayşegül Çınar serbest bırakıldı!

Otomobilinin bagajında bir miktar uyuşturucu bulunan oyuncu Ayşegül Çınar, karakoldaki ifadesinin tamamlanmasının ardından arkadaşı Nimet Y. ve aracına uyuşturucu koymuş olabileceği iddiasında bulunduğu eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu ile birlikte adliyeye getirildi. Ünlü oyuncu nöbetçi hakimlikçe uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti suçundan adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Magazin 08-03-2021 15:29

Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar uyuşturucudan gözaltına alındı

Ünlü oyuncu Ayşegül Çınar’ın otomobilinde uyuşturucu bulundu. Çınar, uyuşturucuyu eski sevgilisinin kendisinden intikam almak için aracına bıraktığını iddia etti.Çınar, emniyetteki işlemlerinin arrdından adliyeye sevk edildi.

Magazin 07-03-2021 17:51