Azize dizisi nedir?

Azize dizisi nedir?

Azize, 2019 yılı Süreç Film yapımı bir Türk dram dizisidir. Yönetmenliğini Volkan Kocatürk'ün yapımcılığını ise Ali Gündoğdu'nun üstlendiği dizi Kanal D ekranlarında sevenlerinin karşısına çıkmıştır.

Başrollerini Buğra Gülsoy ve Hande Erçel'in paylaştığı intikam merkezli bir aşk çıkmazını anlatan dizinin konusu şöyledir;

Melek'in(Hande Erçel) babası mafya olan Alpanlar ailesi tarafından öldürülmüştür. Azize adıyla hemşire olan Melek intikam peşindedir. Azize, hapishaneye aşı için gittiği sırada Alpanların büyük oğluna düzenlenen suikastte küçük oğlu (Kartal-Buğra Gülsoy) vurulunca ilk müdahaleyi yapar. Kartal'ın bakımını üstlenen Azize Kartal'a aşık olmuş İntikam ve aşkı arasında kalmıştır.

Dizi, istediği başarıyı yakalayamamış 6. Bölümü ile ekranlara veda etmiştir.

Azize Dizisi Haberleri

Azize dizisi 6. yeni bölümden romantik fragman! Azize ve Kartal'ın aşk dolu sahneleri

Kanal D'nin sevilen dizisi Azize'nin 6. yeni bölümünden romantik bir fragman yayınlandı. Hande Erçel ve Buğra Gülsoy'un başrollerde oynadığı Azize'nin yeni bölümünde, Azize ve Kartal'ın içinde bulunduğu imkansızlıklar aşka dönüşüyor. Yeni bölüme Azize ve Kartal'ın öpüşme sahnesi damga vuracak. İşte Azize 6. yeni bölüm fragmanı ve özeti.

Magazin 28-12-2019 02:49

Kanal D'den Azize dizisi için flaş karar! Azize yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Hande Erçel ile Buğra Gülsoy'un başrollerini paylaştığı Azize dizisiyle ilgili flaş bir karar alındı. Kanal D'nin Süreç Film imzalı dizisi Azize'nin yayın günü değişti. Peki Azize dizisi 4. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Magazin 05-12-2019 21:01

Azize dizisi 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Kartal, Azize'nin sırrını öğreniyor mu? Azize 3. son bölüm izle

Kanal D'de yayınlanan, Hande Erçel ile Buğra Gülsoy'un başrollerde oynadığı Azize dizisinin 4. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Azize dizisi yeni bölümde, Alpanlar karışıyor, Kartal ailesiyle karşı karşıya geliyor. Kartal Azize'nin sakladığı büyük sırrı öğrenmeye çalışıyor. İşte Azize 4. yeni bölüm fragmanı ve 3. son bölümde yaşananlar.

Magazin 04-12-2019 03:17

Azize dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Azize nerede çekiliyor? Hande Erçel ve Buğra Gülsoy hangi rolde?

Hande Erçel ve Buğra Gülsoy'un yeni dizisi Azize 1. bölümüyle ekrana geldi. Çarpıcı konusuyla dikkat çeken Azize'de Hande Erçel intikam peşinde olan bir hemşireyi canlandırıyor. Peki Azize dizisi nerede çekildi? İşte Azize 1. bölüm fragmanı, konusu ve oyunc kadrosu. İmkânsızlıklarla dolu tutkulu bir aşk hikâyesini konu alan Azize, bir intikam ve aşk hikâyesi. Güçlü bir mafya ailesi olan Alpanlar tarafından ailesi dağıtılmış, hayatı paramparça olmuş bir kız çocuğu; Melek. Şimdiki adıyla Azize...

Magazin 19-11-2019 20:15

Diğer Haber Etiketleri

Buğra Gülsoy'dan Azize dizisi açıklaması! Azize ne zaman başlıyor?

Kanal D’nin yeni dizisi Azize’nin ekrana gelmesine sayılı günler kala Hande Erçel ile başrolü paylaşan Buğra Gülsoy, rolü ve Azize ile ilgili konuştu.

Magazin 14-11-2019 20:18

Azize dizisi 1. bölümden yeni fragman yayınlandı! Azize dizisi ne zaman başlıyor? İşte oyuncu kadrosu ve konusu

Kanal D’nin başrollerini Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in paylaştığı, merakla beklenen yeni dizisi Azize dizisinin yayın tarihi belli oldu. Peki Azize ne zaman başlayacak? Azize dizisi konusu nedir? Hande Erçel'in canlandırdığı Azize karakteri, Güçlü bir mafya ailesi olan Alpanlar'dan ailesinin intikamını almaya çalışacak. İşte İmkansızlıklarla dolu tutkulu bir aşkı izleyicilerle buluşturmaya hazırlanan Azize dizisi 1. bölüm fragmanı ve oyuncu kadrosu.

Magazin 07-11-2019 20:49

Azize dizisi ne zaman başlıyor? Yayın tarihi belli oldu! Buğra Gülsoy ve Hande Erçel Azize'de hangi rollerde oynuyor?

Kanal D’nin başrollerini Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in paylaştığı, merakla beklenen yeni dizisi Azize dizisinin yayın tarihi belli oldu. Peki Azize ne zaman başlayacak? Azize dizisi konusu nedir? Hande Erçel'in canlandırdığı Azize karakteri, Güçlü bir mafya ailesi olan Alpanlar'dan ailesinin intikamını almaya çalışacak. İşte İmkansızlıklarla dolu tutkulu bir aşkı izleyicilerle buluşturmaya hazırlanan Azize dizisi 1. bölüm fragmanı ve oyuncu kadrosu.

Magazin 04-11-2019 02:29

Azize dizisi 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Hande Erçel ve Buğra Gülsoy'un dizisi Azize ne zaman başlıyor?

Kanal D'nin iddialı dizisi Azize'nin 1. bölüm fragmanı yayınlandı. Hande Erçel ve Buğra Gülsoy'un başrollerini paylaştı, Süreç Film imzalı Azize ekrana gelmek için gün sayıyor. Peki Azize ne zaman başlayacak? Azize dizisi konusu nedir? İşte İmkansızlıklarla dolu tutkulu bir aşkı izleyicilerle buluşturmaya hazırlanan Azize dizisi 1. bölüm fragmanı ve oyuncu kadrosu.

Magazin 31-10-2019 23:06

Azize'nin yeni afişi yayınlandı! Azize dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler?

Kanal D’nin; yapımcılığını Süreç Film’in, yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün yaptığı, başrollerini Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in paylaştığı merakla beklenen dizisi Azize’nin yeni afişi yayınlandı. Peki Azize dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Azize 1. bölüm fragmanı.

Magazin 17-10-2019 22:58

Azize'nin çekimleri başladı! İşte ilk kareler! Azize dizisi oyuncuları kimler?

Kanal D'nin iddialı dizisi Azize'nin çekimleri başladı. Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in başrollerini paylaştığı Azize, imkânsızlıklara meydan okuyan tutkulu bir aşk hikayesini izleyiciyle buluşturacak. Güçlü bir mafya ailesi olan Alpanlar tarafından ailesi dağıtılmış, hayatı paramparça olmuş Azize'nin çarpıcı öyküsünün anlatıldığı diziden ilk kareler ve fragman da yayınlandı. Peki Azize dizisi ne zaman başlıyor? İşte Azize dizisi oyuncu kadrosu ve konusu.

Magazin 14-10-2019 02:21

Azize dizisine hangi oyuncu katıldı? İşte Azize'nin oyuncu kadrosu

Kanal D’nin, başrollerini Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’in paylaştıkları, merakla beklenen yeni dizisi Azize’nin kadrosuna, genç oyuncu Efekan Can dahil oldu.

Magazin 10-10-2019 20:08

Azize dizisine hangi oyuncular katıldı? İşte Hande Erçel ve Buğra Gülsoy'un dizisi Azize'nin oyuncu kadrosu

Kanal D'nin iddialı dizisi Azize'nin oyuncu kadrosu belli oluyor. Diziye yeni oyuncular da katıldı. Hande Erçel ve Buğra Gülsoy'u buluşturan dizide imkansızlıklarla dolu tutkulu bir aşk hikayesi anlatılacak. Peki Azize ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte Azize dizisi 1. bölüm fragmanı.

Magazin 08-10-2019 22:38

Hande Erçel ve Buğra Gülsoy Azize dizisinde buluştu! Azize hangi kanalda yayınlanacak?

Ünlü oyuncular Hande Erçel ile Buğra Gülsoy, Kanal D'nin yeni dizisi Azize'de buluştu. Süreç Film imzalı Azize'nin afişi de yayınlandı.

Trend 20-09-2019 02:29