Bağırsak Temizliği Haberleri

Bağırsakları bir gecede temizliyor! Karnı dümdüz yapan kür tarifi

Bağırsak sağlığı, genel sağlığımızın temel taşlarından biridir. Bağırsakların düzenli olarak temizlenmesi, sindirim sisteminin düzgün çalışmasına yardımcı olabilir ve dolayısıyla genel sağlığı da olumlu yönde etkileyebilir. Bu tarif bir gecede bağırsak temizliği yaparak karnı dümdüz yapmayı sağlıyor.

Kadin 15-12-2023 10:25

Mucizevi besin: Bağırsakları temizliyor, kolesterolü dengeliyor! İşte saymakla bitmeyen faydaları

Adeta şifa niyetinde olan bamya tohumu diyabetten kabızlığa birçok hastalığın önüne geçebilme özelliğine sahip. Velinimet değeri taşıyan bamya tohumunun içinde demir, kalsiyum, magnezyum ve çinko gibi önemli besin maddeleri yer alır. Bamya tohumunu haftada bir kez tüketmek, yorgunluğu alıp götürüyor. Sabah yorgun uyananları yataktan zımba gibi uyandıran mucize besin bamya tohumunun faydaları haberimizde.

Haber 05-11-2023 08:51

Bunu yiyen doktor yüzü görmüyor: Kanserli hücreleri yok ediyor, bağırsakları temizliyor! Halsizliğe son

Ülkemiz topraklarında yetişen bazı besinler velinimet değeri taşıyor. Bamya tohumu, bamyanın kendisinden daha fazla fayda taşıyor ancak bilinmiyor. Son yılların mucize besini olarak bilinen bamya tohumunun, içerdiği vitaminler ve besin değerleri sayesinde insan vücuduna birçok faydası bulunuyor. Başta kanserli hücreleri yok etmesi, bağırsakları temizlemesi ve enerji verici özelliği ile halsizliğe son vermesi en bilinen faydaları arasında.

Haber 20-08-2023 08:55

Bağırsak Temizliği

Bağırsak Temizliği Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bağırsak Temizliği Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.