Bahtiyar Engin Haberleri

Menajerimi Ara 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Menajerimi Ara'da Bahtiyar Engin, Gürgen Öz ve Sinem Uslu sürprizi

Star TV'de ekrana gelen Menajerimi Ara'nın 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Menajerimi Ara'ya bu hafta Bahtiyar Engin, Gürgen Öz ve Sinem Uslu konuk oluyor. Yayınlanan fragmanda Barış (Deniz Can Aktaş), Ceyda'nın (Özge Borak) yaptığı teklifi kabul etmenin mahcupluğunu yaşarken Dicle'ye (Ahsen Eroğlu) bunu nasıl söyleyeceğini bilemiyor. Gürgen Öz'ün köpeğinin kaybolması Kıraç (Barış Falay), Çınar (Fatih Artman) ve Peride (Ayşenil Şamlıoğlu) cephesini harekete geçirirken Ceyda da boş durmuyor

Magazin 17-06-2021 23:26

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 189. son bölümde Hızır, Tuncay'ı öldürdü! EDHO'nun Tuncay'ı Bahtiyar Engin diziden ayrıldı!

Atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 189. son bölümüyle ekrana geldi. EDHO son bölümde Hızır Çakırbeyli, eşi Ceylan Çakırbeyli'nin sonunu hazırlayan Tuncay'ı ele geçirdi. Hızır eşinin intikamı için Tuncay'ı kafasından vurarak öldürdü. EDHO'da Tuncay karakterini canlandıran usta oyuncu Bahtiyar Engin ise son bölümle birlikte diziye veda etti.

Magazin 07-04-2021 01:17

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 188. son bölüm final sahnesi! EDHO'da Tuncay ölecek mi? Bahtiyar Engin diziden ayrılıyor mu?

Atv'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 188. son bölümüyle ekrana geldi. EDHO son bölümde Ceylan'ın öldürülmesinin ardından Hızır Çakırbeyli intikam saldırılarına başladı. Gözünü karartan Hızır Çakırbeyli, eşinin attığı her adımı izleyerek sorumluları bulmak için yola çıktı. Final sahnesine ise Hızır'ın Tuncay'a büyük pususu damga vurdu. Hızır, Tuncay'ın aracının içinde ele geçirdi. Peki Tuncay ölecek mi? Ünlü oyuncu Bahtiyar Engin, Eşkıya Dünyaya Hükümdar'dan ayrılacak mı?

Magazin 31-03-2021 02:21

Kuruluş Osman dizisinde iki flaş ayrılık! Bahtiyar Engin ve Zeynep Tuğçe Bayat diziye veda etti!

atv'nin çarşamba akşamları ekrana gelen reyting rekortmeni fenomen dizisi Kuruluş Osman'ın 46. son bölümünde, iki flaş ayrılık birden yaşandı. Kuruluş Osman'da Çömlekçi İdris'i canlandıran Bahtiyar Engin ile Targun Hatun karakterine hayat veren Zeynep Tuğçe Bayat diziden ayrıldı.

Magazin 18-02-2021 20:42

Bahtiyar Engin

Bahtiyar Engin Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bahtiyar Engin Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a iki bomba transfer! Caner Kurtaran ve Bahtiyar Engin EDHO'ya katıldı

atv'nin salı akşamları yayınlanan, başrolünde Oktay Kaynarca'nın olduğu ekranların fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz iki bomba transfer birden gerçekleştirdi. Ünlü oyuncular Caner Kurtaran ve Bahtiyar Engin, diziye damga vuracak karakterleri canlandıracak.

Magazin 16-02-2021 20:21

Kuruluş Osman yeni sezon transferlerine devam ediyor! Seray Kaya ve Bahtiyar Engin de Kuruluş Osman'da

ATV ekranında yayınlanacak ikinci sezonu öncesinde kadrosuna kattığı isimlerle adından söz ettiren Kuruluş Osman'ın kadrosuna iki yeni oyuncu daha katıldı. Son olarak Kadın dizisinde rol alan Seray Kaya ile usta oyuncu Bahtiyar Engin de Kuruluş Osman'da rol alacak.

Magazin 07-09-2020 21:39

Türk tiyatro kültürünü Almanya'dan dünyaya tanıtmayı amaçlıyorlar

Türk tiyatro sanatçıları Köln'de kurdukları "KomediaTürk" ile Türk tiyatro kültürünü dünyaya tanıtmayı hedefliyor - Grubun en büyük isteği, Türkçe tiyatro eserlerini Türkçenin yanı sıra Almanca ve İngilizce sahnelemek - Tiyatro sanatçısı Bahtiyar Engin: - "Batı'nın ya da bilindik anlamda modern tiyatronun oluştuğu toprakların ötesinde bizim de yüzlerce yıllık temaşa kültürümüz var"

Haber 09-07-2018 11:08