Bakan Soylu Haberleri

SON DAKİKA | 'Asrın felaketi'nde can kaybı sayısı arttı! Bakan Soylu depremin 12. gününde hayatını kaybedenlerin sayısını duyurdu

Son dakika haberi: Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde büyük yıkımlara neden olan depremlerin arından Türkiye'yi yasa boğan tablo giderek kötüleşiyor. Bölgede 12 gündür çalışmalar aralıksız sürerken, Bakan Soylu, yaptığı açıklamada can kaybı sayısının 39 bin 672'ye yükseldiğini duyurdu. İşte Türkiye'yi kahreden depremlerde son durum...

Haber 17-02-2023 21:37

İçişleri Bakanı Soylu, Diyarbakır Silvan ve Hazro'da vatandaşlarla bir araya geldi

"Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'de başka bir şey yaptı. Bir devrim gerçekleştirdi. Zihin duvarlarını yıktı. Ve bu insanların her birine kendini ifade edebilme özgürlüğü verdi" - "Şimdi kendi yerli arabamızı üretiyoruz. Kendi insansız hava aracımızı üretiyoruz. Uçağımıza doğru adım atıyoruz. Yavaş yavaş hepsini gerçekleştiriyoruz. Kendi gemilerimizi yapıyoruz. Her bir adımı atabiliyoruz. Kendi helikopterlerimizi yapıyoruz. İlk genel maksatlı helikopteri jandarmaya alacağız. Bunu yapabilme kabiliyetine ulaşan bir Türkiye tablosu ile karşı karşıyayız"

Yurthaber 14-10-2022 13:55

İçişleri Bakanı Soylu, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in yakalanmasına ilişkin konuştu:

"Uzun zamandan beridir iyi bir istihbari çalışma vardı. İstihbari çalışma sonucunda yurt dışına çıkmak için sahte kimlik ve diğer sahte evrakların bütün bunların hazırlıklarını yapmışlar ve bizim takip ettiğimiz, Milli İstihbaratın da takip ettiği bir göçmen kaçakçısıyla irtibat kurmuşlar. Yola çıkmışlar. Gereği yerine getirildi. Dikkat ederseniz kapasitemiz gün geçtikçe güçleniyor"

Yurthaber 03-09-2022 19:18

İçişleri Bakanı Soylu'dan Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına tepki

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına tepki göstererek, "Kılıçdaroğlu’nun 'helalleşme' foyası, samimiyetsizliği, son 24 saatte tekrar zirve oldu" ifadelerini kullandı.

Haber 26-08-2022 09:30

Bakan Soylu

Bakan Soylu Hakkındaki Haberler Mynet'te. Bakan Soylu Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

İçişleri Bakanı Soylu, Silivri'de vatandaşlarla buluştu:

"Son 3 yıldır Amerikan Senatosu 2 milyar dolar PYD ve PKK’ya yardımı onayladı ve verdi. Resmen bir terör örgütüne yardım yapıyor. Bizim bir terör örgütüyle irtibatımızı bulsalar, dünya ile ilişkimizi keserler" - "Şu FETÖ belasından kurtulduktan sonra Cumhuriyet tarihimizde, Milli İstihbarat Başkanlığının, Emniyet İstihbaratın, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, Jandarmanın, Emniyetin, Sahil Güvenliğin ve devletin bütün unsurlarının bu kadar bir arada hareket ettiği, ortak operasyon yaptığı, sonuç aldığı ve dayanıştığı hiçbir dönem olmamıştır"

Yurthaber 23-08-2022 16:37

İçişleri Bakanı Soylu, Kocaeli'de 107 kilogram uyuşturucu ele geçirildiğini açıkladı

İçişleri Bakanı Soylu, Kocaeli'de 107 kilogram uyuşturucu ele geçirildiğini açıkladı

Yurthaber 13-08-2022 10:09