Balkabağı Haberleri

Uykusuzluk çekenler dikkat! Bunu tüketmek hem uykusuzluğa birebir hem de tam bir hastalık savar!

Uykusuzluk son zamanlarda karşılaştığımız en büyük sorunlardan biri. Özellikle gençlerde görülen uyku sorunu hayatlarını olumsuz etkiliyor. Kış aylarında yaşanan uykusuzluk hastalığa da davetiye çıkartıyor. İyi ve doğru beslenme, bu sorunları çözmenin en önemli aşaması. Balkabağı bu sorunların çözümünde üst sıralarda yer alıyor.

Haber 02-02-2023 21:31

Airfryer patlamış balkabağı tohumları tarifi: Airfryer'da patlamış balkabağı tohumları nasıl yapılır?

Farklı lezzetler denemeyi tercih edenlerdenseniz Airfryer’da patlamış balkabağı tohumları pişirebilirsiniz. Birkaç dakika içinde hazırlayabileceğiniz balkabağı tohumlarını ikramlık olarak servis edebilir ya da istediğiniz şekilde tüketebilirsiniz. Airfryer ile pişireceğiniz tüm lezzetlerde olduğu gibi patlamış balkabağı tohumları da çok kısa süre içinde servise hazır olacaktır.

Yemek 31-01-2023 00:25

Hastalık savar! Kalbi korur, iltihaplanmayı önler, kan basıncını dengede tutar, libidoyu güçlendirir, vitamin ve mineral deposu: Bir kaşığı yeter de artar

Balkabağı, görkemli görüntüsünün altında sağlık için altın madeni kadar değerli bir besindir. Kabuğunun altında hem kendisi hem de çekirdeklerinin sağlığa onlarca faydası bulunur. Sonbahar tam balkabağı zamanıdır. Potasyum ve lifin güçlü bir bileşimi olan balkabağını mevsiminde tüketerek kalbinizi koruyabilirsiniz. Vitamin ve mineral deposu olan balkabağı aynı zamanda libidoyu güçlendirir, iltihaplanmayı önler, kan basıncını dengede tutar... İşte saymakla bitmeyecek balkabağının faydaları.

Haber 22-10-2022 17:03

Hiçbir ilaç yerini tutamaz! Balkabağı çekirdeği tozu libidoyu yükseltir, saç dökülmesini engeller, kalbi korur...

Vitamin, mineral, antioksidan, protein, lif ne ararsanız kabak çekirdeği tozunun içinde var. İnanılmaz olsa da kabak çekirdeği tozunun içinde vücudun ihtiyaç duyduğu birçok vitamin ve mineral bol miktarda bulunur. Üstelik kabak çekirdeği tozu aklınıza gelmeyecek kadar çok hastalığa karşı da etkili bir koruyucudur. Balkabağı çekirdeği tozu doğru kullanıldığında libidoyu yükseltir, prostatı korur, uykuyu düzenler, stresi azaltır, kalbi korur, saç dökülmesini engeller...

Haber 31-03-2022 11:24

30 kiloluk kabağına fiyat biçemiyor: 5 bin lira bile verseler satmıyorum

Amasya’da yol kıyısında manav işleten Özgür Cevizli, tezgahındaki 30 kiloluk dev balkabağına paha biçemiyor. Normal fiyatının iki, üç katına gelen teklifleri geri çevirirken 5 bin liraya bile satmayacağını belirtiyor.

Haber 08-10-2021 09:03