Banka Çalışma Saatleri Haberleri

Bugün bankalar açık mı, kapalı mı? 10 Kasım 2023 Cuma bankalar yarım gün mü, saat kaça kadar açık?

10 Kasım’ın bankaların açık olup olmadığı merak konusu olurken birçok kişi de arama motorlarında konuya dair yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının yıl dönümü için tüm Türkiye'de anma törenleri düzenlenecek. Peki, bugün bankalar açık mı? 10 Kasım 2023 Cuma bankalar yarım gün mü, saat kaça kadar açık?

Finans 10-11-2023 08:28

19 Mayıs bankalar çalışıyor mu? Yarın bankalar açık mı, kapalı mı? EFT ve havale işlemi...

19 Mayıs bankalar açık mı, çalışıyor mu, sorularına internette yanıt aranıyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıktığı ve Kurtuluş Savaşı’nı başlattığı bu anlamlı gün için geri sayım sürerken konuya ilişkin detaylar da vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, 19 Mayıs kargolar çalışıyor mu? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda kargolar açık mı? İşte detaylar...

Haber 18-05-2023 08:12

Akbank çalışma saatleri nedir? Akbank şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Akbank günümüzde oldukça geniş bir kitleye hitap eden bankalardan birisidir. Akbank çalışma saatleri müşterileri tarafından en sık sorulan sorulardan bir tanesidir. Günümüzde mobil bankacılık veya internet bankacılı işimizi çok daha hızlı halletmemize olanak sağlasa da bazı işlemler için şubeye gitmek gerekebilir. Peki, Akbank şubeleri hafta sonları açık mı, saat kaça kadar çalışıyor?

Haber 03-03-2023 17:24

Burgan Bank çalışma saatleri nedir? Burgan Bank şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Günümüzde bankacılıkla alakalı pek çok işlem internet üzerinden sanal ortamda yapılmaktadır. Burgan Bank müşterilerine internet üzerinden hizmet sunan bankalar arasında yer alır. Bu şekilde işlemleri gerçekleştirmek genel olarak vatandaşa kolay gelse de bazı işlemler için şubeye gidilmesi mecburidir. Şubeye gidecek bu müşteriler için banka çalışma saatlerini bilmek önemlidir. Ülkemizde şubeleri yer alan Burgan Bank'ın çalışma saatleri nedir, Burgan Bank şubeleri saat kaça kadar çalışıyor?

Haber 02-02-2023 16:17

Alternatifbank çalışma saatleri nedir? Alternatifbank şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Günümüzde bankalar müşterilerine internet bankacılığı ve mobil bankacılık gibi farklı platformlardan hizmet sunuyor olsa da işerini yüz yüze halletmeyi seçen müşteriler oldukça fazladır. Bu müşteriler için banka çalışma saatleri merak konusudur. Ülkemizde pek çok şubesi yer alan Alternatifbank çalışma saatleri de kullanıcıları tarafından sık sorulan sorulardan birisidir. Peki, Alternatifbank saat kaçta açılıyor, hafta sonu da hizmet veriyor mu?

Haber 02-02-2023 10:47

Garanti BBVA çalışma saatleri nedir? Garanti BBVA şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Günümüzde vatandaşların sıklıkla baktığı şeylerden biriside bankaların çalışma saatleridir. Son zamanlarda internet bankacılığı ve mobil bankacılık ön planda olsa da bazı işlemler için şubelere gitmek gerekir. Şubeye gitmeden önce mesai saatlerini öğrenmek işi kolaylaştırır. Ülkemizde pek çok şubesi yer alan Garanti BBVA'nın çalışma saatleri nedir, Garanti BBVA şubeleri saat kaça kadar açık?

Haber 27-01-2023 16:50

Halkbank çalışma saatleri nedir? Halkbank şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Devlet bankaları arasında yer alan Halkbank günümüzde oldukça fazla tercih edilen bankalar arasında yer alır. Halkbank mesai saatleri müşterileri tarafından en sık araştırılan şeylerden birisidir. Günümüzde genellikle mobil bankacılık yada internet bankacılığı tercih ediliyor olsa da bazı işlemler içim şubeye gidilmesi gerekir. Peki, Halkbank şubeleri hafta sonları açık mı, Halkbank şube çalışma saatleri nedir?

Haber 27-01-2023 16:34

Citibank çalışma saatleri nedir? Citibank şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Citibank ülkemizde yer alan özel bankalar arasında yer almaktadır. Citibank'ın mesaisine kaçta başladığı müşteriler tarafından sıkça sorulan sorulardan birisidir. Son dönemlerde ağırlıklı olarak mobil bankacılık ve internet bankacılığını öne çıkıyor olsa da hâlâ pek çok insan işlemlerini şubeden gerçekleştirmeyi tercih etmektedir. Bu gibi durumlarda bankanın çalışma saatlerini bilmek önemlidir. Peki, Citibank şubeleri hafta sonları açık mı?

Haber 27-01-2023 16:20

Ziraat Bankası çalışma saatleri nedir? Ziraat Bankası şubeleri saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Ziraat Bankası günümüzde en sık tercih edilen ve geniş bir müşteri portföyüne sahip olan devlet bankalarından birisidir. Son dönemlerde dijital bankacılık ön plana çıkmış olsa bile bazı işlemler internet üzerinden halledilmeye uygun olmayabilir veya müşteri bazı işlemler için şubeye gitmeyi tercih edebilir. Bu gibi durumlarda bankanın çalışma saatlerini önceden öğrenmek önemlidir. Peki, Ziraat Bankası mesai saatleri nedir?

Haber 27-01-2023 16:20

Banka çalışma saatleri nedir? Bankalar saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor?

Bankalara her gün yüzlerce insan gidiyor. Para yatırma, para çekme, vergi ödemeleri, kredi başvuruları ve daha pek çok işlem için insanlar müşterisi olduğu bankalara ziyaretler gerçekleştiriyor. Teknolojinin ilerlemesi ile mobil bankacılık işlemleri ile bankaya gidilmeden bazı işlemler yapılsa da çeşitli işlemler için şubeye gitmek gerekli oluyor. Bankaya gidecek kişilerin banka çalışma saatlerini bilmesi ve mesai saatleri içinde şubelere gitmesi gerekiyor. Peki, Bankalar saat kaça kadar açık?

Haber 06-12-2022 17:16

28 Ekim Cuma günü bankalar açık mı, bugün bankalar öğleden sonra çalışmıyor mu? 28 Ekim 2022 bankaların çalışma saatleri!

28 Ekim Cuma günü bankaların açık olup olmadığı ya da öğleden sonra işlem yapılıp yapılamayacağı, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı yaklaşırken merak konusu oldu. Cuma günü EFT ve havale gibi bankacılık işlemi yapmak isteyen vatandaşlar arama motorlarında yaptıkları araştırmalara hız verdi. Peki, 28 Ekim Cuma günü bankalar açık mı, çalışıyor mu? Merak edilen soruların yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. İşte 28 Ekim 2022 Cuma günü bankaların çalışma saatleri ve detaylar...

Haber 28-10-2022 06:59