Banka Promosyonları Haberleri

Bankalar onlara kapıyı kapatıyor! Promosyon krizi KDK'ya taşındı: İcra takibindeki emeklinin çilesi için nihai karar verildi

Emekli maaşlarına yapılan zammın ardından bankalar yeniden promosyon yarışına girdi. Emekliler de banka banka gezip maaşını alacağı bankayı seçiyor. Ancak icra takibindeki emekliler hiçbir bankadan promosyon alamıyor. Tartışmalara yol açan konu Kamu Denetçiliği Kurumu'na (KDK) taşındı. Bankalar o emeklilere promosyon verilmemesine ilişkin görüş bildirdi. KDK ise Sosyal Güvenlik Kurumu'na (SGK) çağrı yaptı.

Finans 19-07-2023 07:41

Promosyon sorgulama: Banka promosyonu nasıl öğrenilir?

Belirli şartlar yerine getirildiğinde bazı kişilere bankalar tarafından önemli haklar tanınır. Bu haklardan biri banka promosyonu olarak karşımıza çıkar. Bu hak sadece belirli şahıslara tanınır. Günümüzde pek çok banka promosyon olarak bazı kişilere ödeme yapar. Bu ödemeler ek ödeme olarak da tabir edilir. Bu hakkı kazanan pek çok kişi tutarın ne kadar olduğunu öğrenmek için sorgulama yapma gereksinimi duyar. Peki, promosyon sorgulama nasıl yapılır, banka promosyonu nasıl öğrenilir?

Haber 13-07-2023 19:14

Banka maaş promosyonu ile ilgili çarpıcı veri! Emekli ve çalışanların gözü orada... Şikayetler yüzde 287 arttı

Maaş promosyonları çok sayıda vatandaşın gündemindeki konulardan bir tanesi. Ancak gelen son verilere göre, şikayetlerde yüzde 287 artış kaydedildi. Maaş promosyonu ve limit artışı konularının mercek altına alındığı raporda, gerçekleşen yeni düzenlemelerle beraber emekli ve çalışanların yakından takip ettiği maaş ve promosyon konulu şikayetlerin, yüzde 287 arttığı kaydedilirken para çekme limitini konu alan şikayetlerin artış oranının ise yüzde 212 olduğu aktarıldı.

Finans 05-05-2023 15:59

O tarihten 3 gün sonra... 'Bankalar artırıyor 5 bin yerine 15 bin TL' EYT emekli promosyonu için en önemli şart! EYT'lilerin aklındaki soru yanıt buldu

EYT kararının açıklanmasıyla milyonların beklediği gelişme yaşandı. Şimdi ise gözler EYT yasasına çevrildi. Bu süreçte EYT'liler kıdem tazminatı ve emekli maaşı konularını araştırırken bir yandan da banka promosyonu detayları merak ediliyor. "EYT'liler promosyon alacak mı?" sorusu sorulurken sosyal güvenlik uzmanı Murat Bal, '3 gün' detayına dikkat çekti. Peki, promosyon ne kadar olacak? Minimum tutarların belli olduğunu söyleyen Bal, 15 bin TL’ye kadar promosyonlar da duyduklarını belirtti.

Finans 06-01-2023 13:36

Banka Promosyonları

Banka Promosyonları Hakkındaki Haberler Mynet'te. Banka Promosyonları Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ne 5 bin ne 7 bin 500 TL... EYT ile birlikte banka promosyonunda çıta yükseldi! Emekli maaşı promosyonu 20 bin TL'ye kadar çıktı

Son dönemin en çok konuşulan konularından bir tanesi EYT'ydi. EYT'liler yasanın Meclis'ten geçmesini beklerken banka promosyonları da araştırılıyor. Emekli maaşlarına gelen yüzde 30'luk zamdan sonra emekliler "Banka promosyonu ne kadar?" sorusuna yanıt arıyor. EYT ile beraber bankaların kesenin ağzını açtığı ve promosyonda çıtanın yükseltileceği ifade edildi. Daha önce emeklilerin promosyon olarak 5 bin TL, 7 bin 500 TL aldığı biliniyordu. Şimdiyse çıtanın 20 bin TL'ye çıkacağı belirtildi.

Finans 05-01-2023 09:40

Zamlı yeni promosyon tablosu için gözler bankalarda! Kasım geldi, SGK en düşük taban promosyonunu güncelledi; emeklilere 15 bin TL alma fırsatı

Zamlı yeni promosyon tablosu için geri sayım başladı. Kasım ayının gelmesiyle birlikte emeklilerin gözü kulağı promosyon zamlarındaydı. SGK, emeklilere ve hak sahiplerine ödenecek en düşük promosyon tutarlarını yükseltti. Şimdi ise gözler bankalara çevrildi. Bankaların yeni kampanyalarını bugünden itibaren duyurması beklenirken, bankaların Kasım ayı zamlı promosyon listesi merak ediliyor. Öte yandan bazı kamu kurumlarda çalışanların yeni promosyon tutarları da açıklandı. İşte tüm detaylar...

Finans 01-11-2022 11:24

SON DAKİKA | MEB banka promosyonu tutarı belli oldu! İşte ödenecek yeni maaş promosyonu rakamı

Son dakika haberi: MEB'in banka promosyonu tutarı belli oldu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in talimatıyla Vakıflar Bankası ile revize edilen banka promosyon sözleşmesine göre, Bakanlık merkez teşkilatı personelinin promosyonu 25 bin 500 liraya yükseltildi. Sözleşmeye göre, banka promosyon ücretleri 16 Kasım 2022'de personelin maaş hesaplarına yatırılacak. İşte MEB'in yeni promosyon ücreti ile ilgili tüm detaylar...

Finans 30-10-2022 11:02

Emekli maaşı promosyonu sorgulama nasıl yapılır? Bankaların emekli maaşı promosyonlarını nasıl öğrenirim?

Emekli maaşları üzerindeki banka promosyonları emeklilere bazı fırsatlar sunar. Sosyal Sigortalar Kurumundan veya Bağ-Kurdan emekli olan kişiler maaşlarının miktarına bağlı olacak şekilde promosyon alırlar. Promosyon oranları bankadan bankaya değişiklik gösterebilir. Emekli maaşlarının promosyonlarını sorgulamak için birkaç yol mevcuttur.

Haber 19-10-2022 20:56

3 yıl dolmadan emekli maaşı taşıma nasıl yapılır? 3 yıldan önce emekli maaşı taşıma cayma bedeli nedir?

Emekli olan kişiler emekli maaşlarını tercih ettikleri bankadan alma hakkına sahiptirler. Gerekli yükümlülükleri yerine getirdikten sonra emekli maaşı talebinde bulunurken banka adı verebilirler. Daha sonra maaşlarını taşımaları hâlinde üç yıl dolmadan taşıma işlemi yaparlarsa promosyona göre hesaplanan bir cayma bedeli öderler.

Haber 19-10-2022 19:18

Emekli maaşı taşıma işlemleri rehberi: Emekli maaşını başka bankaya taşıma nasıl yapılır?

Resmî yükümlülükleri yerine getiren her çalışan emekli olmaya hak kazanır. Zorunlu hizmet süresini tamamladıktan ve emeklilik yaşı sınırına ulaştıktan sonra başvuru yapılabilir. Emekli maaşı kişinin talepte bulunduğu bankaya yatırılır. Ancak daha sonra emekli maaşını başka bankaya taşımak da mümkündür. Bunun için internet üzerinden ya da şahsen banka şubelerine giderek başvuru yapılabilir.

Haber 19-10-2022 19:18

Eylül ayına damga vurmuştu... Banka promosyonunda bunu bilen çok az! Promosyon ödemeleri geri istenebilir

Emeklilerin promosyon ödemeleri için bankalar yarış halinde. 'Bankalar promosyon ödemelerinin iadesini isteyebilir mi?' sorusu gündeme gelirken, milyonlarca emekli vatandaş için uyarı yapıldı. Konuyla ilgili Tüketici Konfederasyonu Başkanvekili Av. İbrahim Güllü, emekli vatandaşları ilgilendiren çok kritik açıklamalarda bulundu. Güllü, "Promosyonları alırken tüketicilerimizin imzalamış oldukları sözleşmeleri mutlaka iyi incelemeleri gerekli." diye konuştu.

Finans 19-10-2022 07:20

İmamoğlu Tek seferde 27 bin TL yatırılacak diyerek duyurmuştu! Bir banka promosyonu açıklaması daha

Banka promosyonlarıyla ilgili gelişmeler vatandaşlar tarafından yakından takip edilirken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan belediye çalışanlarına ödenecek banka promosyonu ile ilgili flaş bir açıklama geldi. İBB ve iştirak şirketlerimizin çalışanlarına 27 bin TL banka promosyonunun yattığını duyurdu.

Finans 14-10-2022 21:34

Emekli maaşı banka promosyonu ne kadar? 2022 Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor?

Milyonlarca emekli tarafından emekli promosyonu veren bankalar sorgulanıyor. 26 Temmuz tarihinde zamlı maaşlar hesaplara yatmıştı. Maaşların yatmasının ardından bankalar da promosyon yarışına girmiş oldu. İşte Yapı Kredi, Halkbank, Garanti, Akbank, TEB, Ziraat Bankası, İş Bankası ve diğer tüm bankaların sağladığı emekli promosyonu miktarı!

Finans 16-08-2022 18:18