Baran Akbulut Haberleri Ve Son Dakika Baran Akbulut Haberleri

Baran Akbulut Haberleri Ve Son Dakika Baran Akbulut Haberleri

12 Nisan 1984 senesinde dünyaya gelen Baran Akbulut Türk oyuncudur. Eğitimini Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nde almıştır. İlk olarak 2008 senesinde Halit Ziya Uşaklıgil'in televizyon dizisine uyarlanan eseri olan Aşk-ı Memnu’nun dizisinde oynadığı şoför Beşir karakteri sayesinde tanınmıştır. Kariyerine hızlı bir şekilde devam eden Baran Akbulut, 2012 senesinde ‘’Usta’’, ‘’El yazısı’’ ve ‘’Çanakkale 1915’’ sinema filmlerinde ve Behzat Ç. Ve Son dizilerinde rol almıştır. 2014 senesinde TRT’de yayınlanarak geniş kitlelere ulaşmayı başaran ‘’Yedi Güzel Adam’’ adlı dizide ünlü şair ve yazar Cahit Zarifoğlu’nu canlandırmıştır. Son olarak 2019 senesinde ‘’Kuzgun’’ dizisinde rol alan Baran Akbulut TV ve sinema oyunculuğuna aktif olarak devam etmektedir.

Baran Akbulut Haberleri

Efsane dizi Aşk-ı Memnu 80'lerde çekilseydi nasıl olurdu? O video sosyal medyayı salladı

Halit Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eserinden televizyona uyarlanan Aşk-ı Memnu hala severek izleniyor. Efsane dizi Aşk-ı Memnu'nun 1980'lere uyarlanan versiyonu sosyal medyada paylaşıldı. Final yapmasının üzerinden 13 yıl geçmesine rağmen hala ara ara gündeme gelen dizinin o videosuna sosyal medyada beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 27-10-2023 15:05

Aşk-ı Memnu'nun Beşir'i Baran Akbulut'u görenler tanıyamıyor! Son hali gündem oldu

Bir dönemin efsane dizisi Aşk-ı Memnu'da hayat verdiği Beşir karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan Baran Akbulut'un son hali sosyal medyada gündem oldu. Yeni imajıyla şaşırtan Akbulut'u görenler tanıyamadı.

Magazin 10-07-2023 12:35

Aşk-ı Memnu'nun Beşir'i Baran Akbulut son haliyle görenleri şaşırttı! Çok değişmişsin

Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı romanından uyarlanan fenomen dizi Aşk-ı Memnu'nun unutulmaz karakterlerinden biri de evin yardımcısı Beşir'di. Beşir rolüyle seyircilerin aklına kazınan oyuncu Baran Akbulut, son haliyle görenleri şaşırtıyor.

Magazin 24-08-2022 19:50

Aşk-ı Memnu'nun Beşir'ini gören tanıyamıyor! İmaj değiştiren Baran Akbulut'un son hali ağızları açık bıraktı

2008 ve 2010 yılları arasında Kanal D ekranlarında yayınlanan Aşk-ı Memnu dizisinin karakterleri, üzerinden seneler geçmesine rağmen gündem olmayı başarıyor. İlgiyle takip edilen dizinin en popüler karakterlerinden biri olan Beşir'in son halini ise gören tanıyamıyor. Dizide Beşir'e hayat veren oyuncu Baran Akbulut, yaptığı imaj değişikliği ile ağızları açık bıraktı.

Magazin 25-07-2022 12:16

Baran Akbulut

Baran Akbulut Hakkındaki Haberler Mynet'te. Baran Akbulut Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Aşk-ı Memnu’nun Beşir’i Baran Akbulut, Aziz’le ekrana döndü: Yine imkansızın peşindi

Unutulmaz dizi Aşk-ı Memnu’da canlandırdığı Beşir karakteriyle hafızalara kazınan Baran Akbulut, uzun bir aradan sonra yeni bir diziyle ekrana döndü.

Magazin 05-11-2021 22:14

Aşk-ı Memnu dizisinin Beşir’i Baran Akbulut ekranlara dönüyor

Televizyon tarihinin unutulmaz dizilerinden biri olan Aşk-ı Memnu’da canlandırdığı Beşir karakteriyle hafızalara kazınan Baran Akbulut, 3 yıl aradan sonra yeni bir diziyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

Magazin 03-09-2021 23:01

Aşk-ı Memnu'nun Cemile'si Pelin Ermiş son haliyle gündemde

Aşk-ı Memnu dizisiyle tanınan Pelin Ermiş son haliyle dikkat çekti. Ermiş'in son görüntüsü hayranlarından tam not aldı.

Magazin 16-05-2021 08:38

Aşk-ı Memnu dizisinin Beşir'i Baran Akbulut tanınmaz halde!

Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Beşir karakteriyle hafızalara kazınan Baran Akbulut tanınmaz halde. Oyuncunun son halini görenler büyük şaşkınlık yaşadı.

Magazin 14-05-2021 22:07

Efsaneleşen dizi Aşk-ı Memnu'nun Beşir'i düğünde ortaya çıktı! O Beşir'den eser kalmamış

Aşk-ı Memnu dizisinde Beşir Elçi karakterine hayat veren başarılı oyuncu Baran Akbulut, Hazal Kaya&Ali Atay'ın düğününde ortaya çıktı.

Trend 08-02-2019 11:33