Baran Tınaz kimdir?

Baran Tınaz kimdir?

İşletme sektöründe çalıştığı bilinen Baran Tınaz pek tanınmamaktadır. Oldukça zengin bir işletme çalışanı olarak adından söz ettiren Tınaz, Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu(25) ile aşk yaşamaktadır.

1996 yılında doğan Deren Talu, Defne Samyeli'nin Eren Talu ile yapmış olduğu evliliğinden dünyaya gelmiştir. 1995 yılında nikah masasına oturan çift 2011 yılında boşanmıştır. Haber sunucusu olan Samyeli aynı zamanda dizi oyuncusudur.

Oyuncu Tuba Büyüküstün'ün eski sevgilisi olan Umut Evirgen ile yakın dost olduğu bilinen Tınaz, Talu ile birlikteliklerini sosyal medyadan paylaştıkları fotoğrafla duyurmuştu.

Talu ve Tınaz çifti, birlikteliklerini belgeleyen paylaşım ile sosyal medyadan beğeni topladı. Çiftin yaklaşık 7 aydır beraber oldukları biliniyor.

Baran Tınaz Haberleri

Deren Talu ile Baran Tınaz’ın üç yıllık aşkını şiddet mi bitirdi? Tınaz'dan ilk açıklama

İşletmeci Baran Tınaz ve Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu'nun üç yıllık birlikteliği sürpriz şekilde son buldu. Ayrılık sonrası 'kıskançlık' ve 'darp' iddiaları ise gündeme geldi. Baran Tınaz çıkan haberlerle ilgili ilk açıklamayı yaptı.

Magazin 27-04-2023 11:58

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu'dan kar üstünde mayolu pozlar! 'Hiç anlamaz üşütürsün'

Defne Samyeli'nin Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Deren Talu sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Deren Talu'nun uzun süredir birlikte olduğu Baran Tınaz'la ayrılığının yankıları devam ederken kar üstünde mayolu pozları sosyal medyayı salladı. Talu'nun iddialı paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Magazin 31-03-2023 12:50

Deren Talu sevgilisinin kucağında poz verdi

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu, sevgilisi Baran Tınaz ile tatiline devam ediyor. Talu sevgilisinin kucağında verdiği pozları paylaştı.

Magazin 10-05-2021 13:35

Deren Talu ve Baran Tınaz aynı yerde tatil yapıyor

Sunucu ve oyuncu Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, Mıhlı Şelalesi'ni ziyaret etti ve buradaki gölde serinlemeyi de ihmal etmedi. Talu, sosyal medya hesabından gölün tadını çıkartırken çekilmiş karelerini paylaştı.

Magazin 14-08-2020 16:02

Diğer Haber Etiketleri

Deren Talu'nun sevgilisi Baran Tınaz gitmek isteyince... 'Dur lütfen...'

Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu, bir buçuk aydır ilişki yaşadığı Baran Tınaz ile Emirgan'da bir kafede görüntülendi. Kameraları fark eden Baran Tınaz, paniğe kapılıp sevgilisi Deren Talu'yu masada bırakıp içeri kaçtı!

Magazin 23-06-2020 09:50

Defne Samyeli'den sürpriz hamle! Onay çıktı...

Sunucu Defne Samyeli, işletmeci Baran Tınaz ile sürpriz bir aşka yelken açan büyük kızı Deren Talu'ya destek verdi. İşte o paylaşım...

Magazin 05-06-2020 15:02

Defne Samyeli'nin kızı Deren Talu'dan yeni sevgilisiyle ilk fotoğraf

Defne Samyeli'nin büyük kızı Deren Talu yeni bir aşka yelken açtı.

Magazin 29-05-2020 22:04