Barış Özbek Haberleri

Son dakika: 13 gündür aranıyordu... Acı haber geldi

Son dakika haberi: Denizli'nin Çameli ilçesinde 13 gündür kayıp olan 19 yaşındaki Barış Özbek'in cansız bedeni bulundu. Kayıp olan Barış Özbek'in başına kaya parçasının çarpması sonucu öldüğü bildirildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 13-02-2022 17:58

Survivor Barış Özbek diskalifiye oldu! Survivor'da Barış Özbek'in rahatsızlığı nedir?

Survivor 2021 ünlüler takımında diskalifiye şoku yaşandı. Ünlüler takımı yarışmacısı Barış Özbek, yaşadığı mide rahatsızlığı nedeniyle diskalifiye edildi. Diskalifiye kararını Acun Ilıcalı acil durum konseyinde açıkladı. Acun Ilıcalı, Doktor Metin Kuş'un raporu doğrultusunda Barış'ın Survivor hayatının bittiğini söyledi.

Magazin 12-03-2021 00:03

Survivor Barış diskalifiye oldu! Barış Özbek'in hastalığı ne?

Tv8 ekranlarının fenomen yarışması Survivor, bu akşam 45'inci bölümü ile ekranlara gelecek. Bir dönem Galatasaray'da forma giyen ünlü futbolcu Barış Özbek'in, yarışmanın yeni bölümünde olmaması dikkat çekti. İşte, Survivor Barış'ın oyunda yer almamasının nedeni ve sağlık durumu hakkında detaylar!

Trend 11-03-2021 21:31

Survivor'da acil durum konseyi! Barış Özbek diskalifiye mi edildi?

Survivor'da bu akşam acil durum konseyi yapılacak. Yarışmanın 45. bölümünde Acun Ilıcalı, Barış Özbek'in sağlık durumu hakkında açıklamada bulunuyor. Bir süredir midesinden rahatsızlığı olan Barış Özbek'in sağlık sorunun ilerlediği düşünülüyor. İşte, Acun Ilıcalı'dan Barış Özbek açıklaması!

Trend 11-03-2021 21:09

Barış Özbek

Barış Özbek Hakkındaki Haberler Mynet'te. Barış Özbek Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Herkes Çağrı Atakan'ı beklerken... Survivor'da Barış Özbek diskalifiye mi edildi?

Survivor 2021 yarışmasında diskalifiyeler hız kesmeden devam ediyor. Herkes Çağrı Atakan'ın diskalifiye olacağını konuşurken iddialara göre Barış Özbek diskalifiye edildi.

Magazin 11-03-2021 14:43

Survivor’da Barış, Doğan ve Çağrı diskalifiye mi olacak? İşte yarışmaya damga vuran kavgalar

Survivor’da kavgaların ardı arkası kesilmiyor. Barış ve Doğan’ın yarışmadan önce ettiği kavganın dışında, Çağrı’nın sunucu Murat Ceylan’la girdiği kavga, adada ortamı iyice gerdi. Acun Ilıcalı da Çağrı’ya, ‘Yarışmayı bırakıp gitsen sevinirim’ restiyle karşılık verdi.

Magazin 10-03-2021 11:07

Survivor’da Barış ve Doğan neden kavga etti? 'Diskalifiye' iddiaları gündeme geldi

Survivor’da 8 Mart Pazartesi ekrana gelen yeni bölüm fragmanında Barış ve Doğan’ın kavgası geceye damga vuruyor. İki yarışmacı arasındaki ‘Karaktersiz’ kavgası, adada ortamı bir hayli geriyor…

Magazin 08-03-2021 10:36

Survivor Barış Özbek'ten Hayrettin isyanı: Takımda yancılar var, Hayrettin elenmemeliydi

Survivor 2021'den elenen son isim ünlü oyuncu, komedyen ve sunucu Hayrettin olmuştu. Ünlüler takımında yarışan Hayrettin'in elenmesi rakip takımındaki yarışmacıları bile üzmüştü. Hayrettin'le yakın arkadaş olan eski futbolcu Barış Özbek de gözyaşlarına boğulmuştu. Hayrettin'in vedasının ardından konuşan Barış Özbek sesini yükseltti ve sezon başından beni hiç olmadığı kadar takım arkadaşlarına sitem dolu cümleler kurdu.

Magazin 18-02-2021 22:10