Barkod Haberleri

İnşaat sektöründe yeni dönem başlıyor! Yılbaşından itibaren geçerli olacak

İnşaat demiri ticaretinde yeni dönem başlıyor. İnşaat Demiri İzleme Sistemi (İDİS), yeni yılda uygulamaya konulacak. Yeni yılla birlikte inşaat demirlerinde özel güvenlikli etiket de olacak.

Finans 31-12-2023 10:06

Yaptığınız işi en az iki kat azaltacak en iyi barkod okuyucular

Hızlı ve pratik veri girişi için kullanılan, siyah beyaz çizgilerden oluşan barkodları okuyarak içeriğindeki bilgilerin bilgisayar ortamına aktarılmasına yardımcı olan barkod okuyucular kablosuz ve kablolu modelleri ile piyasada yer alıyor. Ürünlerin adı, fiyatı gibi verilerin elektronik ortamda dönüştürülmesini sağlayan birçok model arasından "En iyi barkod okuyucu hangisi?" diye merak ediyorsanız gelin, en iyi modellere yer verdiğimi listemizi birlikte inceleyelim.

Haber 01-08-2023 18:06

İşinizi çok kolaylaştıracak en iyi barkod yazıcı tavsiyeleri

Genellikle büyük kapasiteli işletmelerde tercih edilen barkod sistemi, işleri karmaşıklıktan kurtararak daha kolay bir hâle getirir. Barkod yazıcıları ise etiketler elde ederek ürünlerin gruplandırılmasına ve stok kontrolü yapılmasına yardım eder. İşletmenizde ya da ofisinizde barkod sistemine geçmek istiyorsanız listemizde yer verdiğimiz en kaliteli barkod yazıcılarına göz atmadan karar vermeyin deriz!

Haber 04-04-2023 11:25

Barkodlarını değiştirip... Akıllara durgunluk veren 'internetten alışveriş' dolandırıcılığı: Tam 430 bin lira

Gaziantep’te akıllara durgunluk veren bir ‘internetten alışveriş’ dolandırıcılığı ortaya çıktı. 2 kadın şüpheli, internetten satın aldıkları ürünlerin benzerleriyle barkodlarını değiştirip iade etti. Bunun üzerine ücretini ya da hediye çekini aldı ve toplamda 430 bin liralık dolandırıcılık gerçekleşti. Dolandırıcılık iddiasıyla gözaltına alınan 2 kadın tutuklandı. Kullandıkları akılalmaz yöntem ise herkesi şaşkına uğrattı.

Haber 26-09-2022 16:22

Barkod

Barkod Hakkındaki Haberler Mynet'te. Barkod Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Sosyal medyayı salladı | Markette akılalmaz barkod oyunu: Kasiyer fark etti! Üzerine yapıştırıp...

Sosyal medyada paylaşılan bir video, marketteki akıllara durgunluk veren barkod oyununa dikkat çekti. Videoda yer alan bilgilere göre markete müşteri olarak gelen bazı kişiler marketteki bir ürünün barkodunun üstüne evde kestiği daha ucuz bir ürünün barkodunu yapıştırarak kasadan geçirmeye çalıştı. Sosyal medyada çokça paylaşılan videoda, olayı kasiyerin fark ettiği ve kasiyere sonrasında ödül verildiği belirtildi.

Haber 14-09-2022 22:53