Baş Belası dizisi

Baş Belası dizisi

Yapımcı firması ARC Film olan Baş Belası dizisi romantik komedi, polisiye ve aksiyon türünde bir televizyon dizisidir. Dizinin senaryosunda Orçun Oksar, Özel Çetinel ve Ramazan Demirli’nin imzası bulunuyor ve yönetmen koltuğunda Murat Onbul yer alıyor. Dizinin başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir yer alırken onlara Dilara Aksüyek, Bülent Düzgünoğlu, Neşe Baykent, Taner Rumeli, Yılmaz Kunt, Buçe Buse Kahraman, Ali Mert Yavuzcan, Ergül Miray Şahin, Özgür Cem Tuğluk eşlik ediyor. Dizi, kendisini ailesine adamış bir kadın olan İpek Gümüşçü’nün hayatını derinden sarsan olaylar sonucu emniyette psikolog olarak çalışmaya başlamasıyla yaşadıklarını konu alıyor. İpek’in çocukluğundan beri tutkusu olan polisiye merakı onu cinayet büro baş komiseri Şahin Kara’yla sık sık karşı karşıya getirecek. Baş Belası birbirine taban tabana zıt bu iki karakterin polisiye maceralarla süslü eğlenceli hikayelerini anlatıyor.

Baş Belası Dizisi Haberleri

Baş Belası ile hüsrana uğramıştı! Seçkin Özdemir bakın hangi reyting rekortmeni dizide oynamış!

Ünlü oyuncu Seçkin Özdemir en son, İrem Helvacıoğlu ile başrolü paylaştığı Baş Belası adlı dizi ile ekranlara gelmişti. Ancak ne yazık ki Baş Belası dizisinin ekran serüveni uzun sürmedi. Kısa süre sonra final yapan dizide Şahin Kara rolüne hayat veren Seçkin Özdemir'in, yıllar önce yayınlanan reyting rekortmeni dizide oynadığı rol görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 18-11-2021 19:59

İrem Helvacıoğlu'ndan şaşırtan itiraf: Sevgilimin gittiği mekandaki herkesi Instagram'dan buluyorum

Son olarak Baş Belası dizisinde başrol olarak yer alan İrem Helvacıoğlu, geçtiğimiz günlerde tatile çıkmış ve sonbahar tatili fotoğraflarıyla gündeme gelmişti. Güzel oyuncu konuk olduğu Youtube programında şaşırtan bir itirafta bulundu.

Magazin 02-10-2021 03:02

İrem Helvacıoğlu denizden paylaştı! Yaz onun için şimdi başladı

Ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, başrolde oynadığı dizinin final yapmasının ardından tatile çıktı. Oyuncu, denizden paylaştığı pozlarla dikkat çekti.

Magazin 19-09-2021 11:36

İrem Helvacıoğlu'ndan ayrılık itirafı: Kalbim boş

Bir süredir ATV'de yayınlanan 'Baş Belası' dizisinde başrol oynayan İrem Helvacıoğlu, Ömür Sabuncuoğlu'na konuştu. Evinin kapılarını hayranları için açan güzel oyuncu, ayrılık itirafıyla şaşırttı.

Magazin 13-09-2021 14:49

Ünlü oyuncu Mert Yavuzcan’ın baba acısı! Bu sözlerle duyurdu...

ATV'de yayınlanan 'Baş Belası' adlı dizide rol alan Mert Yavuzcan, babasının vefatı ile sarsıldı. Kötü haberi takipçileriyle paylaşan 42 yaşındaki Yavuzcan, üzüntüsünü de dile getirdi.

Magazin 03-09-2021 21:12

İddialı dizi için final kararı verildi

Atv’nin büyük umutlarla ekrana getirdiği Baş Belası için final kararı verildi. Başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in paylaştığı Baş Belası, Pazar akşamları yayınlanmaya başlamış sonrasında Cuma gününe çekilmişti. Ancak dizinin reytingleri bir türlü beklentileri karşılamayınca final kararı geldi.

Magazin 30-08-2021 21:08

Baş Belası 10. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Hiç aşık oldun mu?

İrem Helvacıoğlu, Seçkin Özdemir, Dilara Aksüyek, Bülent Düzgünoğlu gibi isimlerin rol aldığı Baş Belası 10. bölüm 2. fragmanı izleyicilerin beğenisine sunuldu. Fragmana, "Hiç aşık oldun mu?" sorusu damga vurdu.

Magazin 18-08-2021 15:41

Baş Belası 10. bölüm fragmanı! Kendini ateşe atmayacaksın!

Atv’nin sevilen yaz dizisi Baş Belası 10. Bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in paylaştığı sevilen dizinin merakla beklenen 10. bölüm fragmanına, "Kendini ateşe atmayacaksın!" sözleri damga vurdu.

Magazin 15-08-2021 01:15

Baş Belası 9. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı! İpek ve Şahin'i yakınlaştıran olay!

Atv’nin sevilen dizisi Baş Belası’nın 9. yeni bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Başrollerini İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir’in paylaştığı Baş Belası'nın yeni bölümünde İpek ve Şahin arasında yakınlaşma yaşanıyor. Diğer yandan ise Şahin ve İpel bir gencin ölümünü araştırmaya başlıyor.

Magazin 12-08-2021 00:00

Baş Belası 8. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Kim vuruldu?

Atv’nin sevilen dizisi Baş Belası’nın 8. Bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Başrollerini İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir’in paylaştığı heyecan dolu dizinin yeni bölümünde silahlar patlıyor. Merak edilen soru ise, kim vuruldu?

Magazin 05-08-2021 15:03

Baş Belası'nın İpek'i İrem Helvacıoğlu verdiği kilolarla dikkat çekiyor

Seni Çok Bekledim dizisinin ardından Baş Belası dizisiyle ekranlara dönen İrem Helvacıoğlu oyunculuğuyla adından sıkça söz ettirmeyi başarıyor. Sevilen oyuncunun son paylaşımları bir kez daha gündem oldu. Verdiği kilolar sebebiyle yorum yağmuruna tutulan İrem Helvacıoğlu, fit haliyle takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 28-07-2021 00:02

Baş Belası'nın İpek'i İrem Helvacıoğlu'nun yaşı şaşkına çevirdi!

Daha önce atv'de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisinde gösterdiği başarılı performansla adından söz ettiren güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu yine atv'de yayınlanan Baş Belası dizisi ile seyircinin karşısına çıktı. Dizide İpek karakterini canlandıran genç oyuncunun özel hayatı hayranları tarafından merak edilirken Helvacıoğlu'nun yaşını duyanlar inanmakta zorlandı.

Magazin 26-07-2021 09:28

Baş Belası dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı: Bundan sonra yokum!

ATV ekranlarında yayınlanan yeni polisiye yaz dizisi Baş Belası’nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in yer aldığı Baş Belası dizisinin yeni bölüm fragmanında başkomiser Şahin (Seçkin Özdemir), kendisini tehlikeli bir durumun içerisine sokar. Şahin’in ekibinin zor durumda olduğunu gören İpek ise yeteneklerini kullanır. Baş Belası dizisi 25 Temmuz Pazar günü ATV ekranlarında!

Magazin 25-07-2021 14:19

Baş Belası dizisinin İpek'i İrem Helvacıoğlu'ndan alkışlanan hareket! Paylaşımına beğeni yağdı

Ekranlarda daha önce Sen Anlat Karadeniz isimli dizide rol alan ve şimdilerde Baş Belası dizisinde İpek karakterine hayat veren başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu'ndan alkışlanan bir hareket geldi. Helvacıoğlu'nun çalıştıkları sette kedi beslediği ve onlara yuva yaptığı ortaya çıktı. Güzel oyuncunun konuyla ilgili yaptığı sosyal medya paylaşımına ise beğeni ve yorum yağdı. İşte o paylaşım ayrıntılar...

Magazin 22-07-2021 20:43

Baş Belası’nın 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! İpek ile Şahin Kadir’i bulacak mı?

ATV ekranlarının yeni dizisi Baş Belası, ilk bölümü ile seyircisiyle buluştu. İzleyicilerden tam not alan Baş Belası dizisinin 2. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Şahin ile İpek, aynı odayı paylaşıyor.

Magazin 21-06-2021 10:12

Kim Milyoner Olmak İster neden yok? Yayından kaldırıldı iddiası! Kim Milyoner Olmak İster bitti mi, ne zaman yayınlanacak?

ATV'de ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster isimli sevilen yarışma programı bugün 20 Haziran ATV yayın akışı listesinde bulunmuyordu. İlgiyle izlenen bilgi ve kültür yarışması Kim Milyoner Olmak İster neden yok, bitti mi soruları yarışmanın takipçileri tarafından merak ediliyor. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunuculuğunu üstlendiği Kim Milyoner Olmak İster bugün neden yok? Kim Milyoner Olmak İster yayından mı kaldırıldı, ne zaman yayınlanacak? İşte ayrıntılar...

Magazin 20-06-2021 23:29

Eyüp Mert İlkıs kimdir, nereli? Baş Belası dizisi Görkem kimdir? Eyüp Mert İlkıs kaç yaşında?

ATV ekranlarında bugün saat 20:00 itibariyle yayınlanmaya başlanan Baş Belası isimli dizide İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir başrolleri paylaşıyor. İlgiyle izlenen dizide Görkem Gümüşçü karakterini canlandıran Eyüp Mert İlkıs'ın biyografisi ise merak ediliyor. Peki Eyüp Mert İlkıs kimdir, nereli? Baş Belası dizisi Görkem kimdir? Eyüp Mert İlkıs kaç yaşında? İşte yanıtı...

Magazin 20-06-2021 23:12

Baş Belası dizisinin İpek'i İrem Helvacıoğlu'nun ablasıyla benzerliği şaşırttı! İşte İrem Helvacıoğlu'na ikizi kadar benzeyen ablası...

ATV ekranlarında yayınlanmaya başlanan Baş Belası dizisinde İpek karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu'nun ablası ile büyük benzerliği şaşırttı. Daha önce ATV'de yayınlanmış olan Sen Anlat Karadeniz dizisinde Nefes karakterini canlandıran ve şimdilerde Baş Belası dizisi ile ekranlarda boy gösteren güzel oyuncunun ablası ile fotoğraflarını görenler ikizi sanıyor.

Magazin 20-06-2021 22:35

Baş Belası dizisinde İpek ve Şahin'in karşılaşması olay oldu! İşte sosyal medyayı sallayan sahne...

Bugün saat 20:00 itibariyle ilk bölümüyle ATV ekranlarında yayınlanan ve yayın hayatına başlayan Baş Belası dizisi sosyal medyada gündem haline geldi. İzleyici ilk bölümüyle ekran başına kilitleyen ve İrem Helvacıoğlu ile Seçkin Özdemir'in başrolleri üstlendiği dizide İpek ve Şahin karakterlerinin karşılaşma anı adeta nefesleri kesti. İşte o sahneler ve detaylar...

Magazin 20-06-2021 22:00

Barış Yalçın kimdir, nereli? Baş Belası dizisi Kadir kimdir? Barış Yalçın kaç yaşında?

Ünlü tiyatro oyuncusu Avni Yalçın ile oyuncu Ayşegül Devrim'in oğlu olan Barış Yalçın, daha önce Servet, Deli Gönül, Yemin, Dudaktan Kalbe gibi pek çok yapımda yer almıştır. Yalçın, bugün ATV ekranlarında yayınlanmaya başlanan Baş Belası dizisinde Kadir Gümüşçü karakterini canlandıracak. Peki Barış Yalçın kimdir, nereli? Baş Belası dizisi Kadir kimdir? Barış Yalçın kaç yaşında? İşte yanıtı...

Magazin 20-06-2021 21:36

Özgür Cem Tuğluk kimdir, nereli? Baş Belası dizisi Umut kimdir? Özgür Cem Tuğluk kaç yaşında?

Çukurova Üniversitesi Bitki Koruma Bölümü mezunu olan ve tiyatroya duyduğu ilgi nedeniyle oyunculuk kariyerine yönelen Özgür Cem Tuğluk, daha önce Sıfır Bir, Sol Yanım ve Ayak İşleri gibi yapımlarda rol almıştır. Genç oyuncu, ATV ekranlarında bugün başlayan Baş Belası dizisinde Umut Ertek karakterini canlandıracak. Peki Özgür Cem Tuğluk kimdir, nereli? Baş Belası dizisi Umut kimdir? Özgür Cem Tuğluk kaç yaşında? İşte yanıtı...

Magazin 20-06-2021 21:21

Ergül Miray Şahin kimdir, nereli? Baş Belası dizisi Betül kimdir? Ergül Miray Şahin kaç yaşında?

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu olan başarılı oyuncu Ergül Miray Şahin, daha önce ekranlarda Vuslat, Arka Sıradakiler, Muhteşem Yüzyıl gibi pek çok farklı yapımla yer almıştır. Şahin, bu akşam ATV ekranlarında başlayacak olan Baş Belası isimli dizide Betül Gülmez karakterine hayat verecek. Peki Ergül Miray Şahin kimdir, nereli? Baş Belası dizisi Betül kimdir? Ergül Miray Şahin kaç yaşında? İşte yanıtı...

Magazin 20-06-2021 20:53

Mert Ali Yavuzcan kimdir, nereli? Baş Belası dizisi Birol kimdir? Mert Yavuzcan kaç yaşında?

Daha önce Çukur, Emret Komutanım, Dolunay gibi dizilerde rol alan ve son olarak Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinde Çetin karakterine hayat veren Mert Ali Yavuzcan, bu akşam ATV ekranlarında başlayacak Baş Belası dizisinde Birol Tüzün karakterine hayat verecek. Peki Mert Ali Yavuzcan kimdir, nereli? Baş Belası dizisi Birol kimdir? Mert Yavuzcan kaç yaşında? İşte yanıtı...

Magazin 20-06-2021 20:42

Buse Buçe Kahraman kimdir, nereli? Baş Belası dizisi Nermin kimdir? Buse Buçe Kahraman kaç yaşında?

Daha önce Yasak Elma, Çarpışma, Uyanış: Büyük Selçuklu gibi dizilerde rol alan Buse Buçe Kahraman, 2021 yaz sezonunda bu akşam başlayacak ve ATV ekranlarında yayınlanacak olan Baş Belası dizisinde Nermin karakterini canlandıracak. Peki Buse Buçe Kahraman kimdir, nereli? Baş Belası dizisi Nermin kimdir? Buse Buçe Kahraman kaç yaşında? İşte yanıtı...

Magazin 20-06-2021 20:28

Yılmaz Kunt kimdir, nereli ve kaç yaşında? Baş Belası dizisi Doruk kimdir? Yılmaz Kunt sevgilisi kim?

Oyunculuk deneyimini ilk kez Gülümse Yeter isimli dizi ile yaşamış olan Yılmaz Kunt bu akşam ATV ekranlarında başlayacak olan Baş Belası isimli dizide Doruk Akkaya karakterini canlandıracak. Peki Yılmaz Kunt kimdir, nereli ve kaç yaşında? Baş Belası dizisi Doruk kimdir? Yılmaz Kunt sevgilisi kim? İşte yanıtı...

Magazin 20-06-2021 20:09

Taner Rumeli kimdir, kaç yaşında? Baş Belası dizisi Yener kimdir? Taner Rumeli nereli?

Daha önce Afili Aşk, İnadına Aşk ve Asla Vazgeçmem gibi yapımlarda izlediğimiz ve oyunculuğa ilk kez Bizim Evin Halleri isimli dizi ile başlangıç yapan Taner Rumeli, bu akşam ATV ekranlarında başlayacak olan Baş Belası isimli dizide Yener karakterini canlandıracak. Peki Taner Rumeli kimdir, nereli ve kaç yaşında? Baş Belası Yener kimdir? İşte Baş Belası dizisi Yener Yılmaz karakteri ve Taner Rumeli'nin biyografisi...

Magazin 20-06-2021 19:11

Neşe Baykent kimdir? Neşe Baykent kaç yaşında ve nereli? İşte Neşe Baykent’in hayat hikayesi…

ATV ekranlarının her Pazar izleyici ile buluşa yeni dizisi Baş Belası’nın kadrosunda yer alan başarılı oyuncu Neşe Baykent, birçok kişi tarafından merak ediliyor. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in yer aldığı dizide yardımcı karakter olarak görev alan Neşe Baykent, daha önce birçok iyi projede yer aldı. Son zamanlarda oldukça merak edilen Neşe Baykent kimdir?

Magazin 20-06-2021 17:17

Bülent Düzgünoğlu kimdir? Bülent Düzgünoğlu kaç yaşında ve nereli?

20 Haziran Pazar akşamı ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Baş Belası dizisinin kadrosunda Bülent Düzgünoğlu da yer alıyor. Daha önce birçok dizi ve filmde rol almış olan Bülent Düzgünoğlu, günümüzde başrollerinde Seçkin Özdemir ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı Baş Belası dizisinde yer alıyor. Tiyatro alanındaki eğitimini tamamladıktan sonra ekranlara giriş yapan 48 yaşındaki oyuncu, birçok kişi tarafından merak ediliyor.

Magazin 20-06-2021 17:05

Baş Belası’nın Nazlı’sı Dilara Aksüyek kimdir? Dilara Aksüyek nereli ve kaç yaşında?

Dilara Aksüyek, ATV ekranlarının yeni dizisi Baş Belası’nda Nazlı karakterine hayat veriyor. Başarılı ve güzel oyuncu Dilara Aksüyek, başrolde yer alan İpek (İrem Helvacıoğlu) karakterinin yakın bir arkadaşını canlandırıyor. Her Pazar ATV ekranlarında izleyici ile buluşan dizinin ilk bölümü ise merakla beleniyor. Baş Belası dizinin fragmanın yayınlanmasının ardından ise Dilara Aksüyek, birçok kişi tarafından merak edildi.

Magazin 20-06-2021 16:21

Baş Belası dizisinin İpek’i İrem Helvacıoğlu kimdir? İrem Helvacıoğlu kaç yaşında? Evli mi?

ATV’nin yeni dizisi Baş Belası’nın kadrosunda yer alan İrem Helvacıoğlu, son zamanlarda oldukça merak ediliyor. Birçok başarılı yapımda yer alan güzel oyuncu, en son Özcan Deniz ile beraber Seni Çok Bekledim dizisinde başrol olarak yer almıştı. Şimdilerde yaz dizisi olan Baş Belası’nda bir emniyet psikoloğu olarak görev alan İpek karakterine hayat veriyor. Peki, İrem Helvacıoğlu kimdir?

Magazin 20-06-2021 15:42

Baş Belası dizisinin oyuncuları kimdir? İşte Baş Belası dizisinin karakterleri

Yaz sezonun gelmesiyle Atv'den iddialı bir dizi daha geliyor. Uzun süredir ekranlarda dönen fragman ile dikkat çeken 'Baş Belası' dizisi bu akşam izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlk bölümü ile ekranlarda yerini alacak olan yeni dizi Baş Belası dizisinin oyuncu kadrosu merak konusu oldu. İşte Baş Belası dizisinin karakterleri...

Magazin 20-06-2021 14:18

Baş Belası dizisinin Şahin’i Seçkin Özdemir kimdir? Seçkin Özdemir evli mi, kaç yaşında?

İlk bölümü ile 20 Haziran günü ekranlara gelen yeni dizi Baş Belası’nın sert ve karizmatik başkomiseri Şahin’i başarılı oyuncu Seçkin Özdemir canlandırıyor. Seçkin Özdemir’e ise dizide psikolog rolüyle İrem Helvacıoğlu eşlik ediyor. Seçkin Özdemir, daha önce birçok dizide rol almış başarılı bir oyuncu olmanın yanı sıra, son zamanların da en çok merak edilen isimlerinden biri. Peki Seçkin Özdemir kimdir?

Magazin 20-06-2021 14:07

Baş Belası bu akşam başlıyor! Baş Belası yeni bölüm fragmanı | Sıradan bir aşk cinayeti değil!

Yaz aylarının gelmesiyle beraber kış sezonunda ekranlarda yer alan birçok dizi final ya da sezon finali verdi. Bunun ardından ise bu hafta birbirinden güzel pek çok dizi de yayın hayatına başladı. ATV ekranlarında yayınlanmaya başlanan yeni dizi Baş Belası ise, fragmanı ile oldukça beğenildi. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in yer aldığı yer aldığı Baş Belası dizisi, emniyette psikolog olarak işe başlayan İpek Gümüşçü’nün hikayesini konu ediyor.

Magazin 20-06-2021 12:37

Baş Belası dizisi nerede çekiliyor? Baş Belası dizisinin oyuncuları ve karakterleri kimdir?

Yaz dizisi denildiğinde akıllara her ne kadar romantik komedi gelse de ATV ekranlarında yayınlanacak Baş Belası dizisi farklı olacak. Polisiye türünde yayınlanacak Baş Belası dizisinin oyuncularına ve karakterlerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Magazin 16-06-2021 17:09

Baş Belası dizisi ne zaman başlıyor? Baş Belası dizisi konusu ne? İşte oyuncu kadrosu…

ATV ekranlarında izleyici ile buluşmaya hazırlanan yeni dizi Baş Belası için heyecan dorukta! İlk fragmanın yayınlanmasının ardından, fragman kısa bir sürede milyonlarca kişi tarafından izlendi. Başrollerinde İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir’in yer aldığı dizi, konusu ve fragmanıyla ilgi çekmeye devam ediyor.

Magazin 03-06-2021 14:41

2021 yeni başlayacak yaz dizileri neler? Haziran ayında hangi yaz dizileri yayınlanacak?

2021 yılının Haziran ayına giriş yapılırken, televizyon izleyicileri bu yazın yayınlanacak olan yeni yaz dizilerini araştırmaya koyuldu. Geçtiğimiz kış sezonunda yayınlanan ve sevilen diziler tek tek final yaparken, çok sayıda yeni yaz dizileri ekrana gelecek. Peki 2021 yeni başlayacak yaz dizileri neler? 2021 Haziran ayında hangi yaz dizileri yayınlanacak?

Magazin 01-06-2021 23:52

Baş Belası ne zaman başlayacak? İşte oyuncu kadrosu

Yapımını ARC filmin, yönetmenliğini Murat Onbul'un üstlendiği "Baş Belası" dizisi ATV ekranlarında seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. Peki Baş Belası ne zaman başlayacak? İşte oyuncu kadrosu...

Magazin 26-05-2021 09:06