Başak Parlak Haberleri Ve Son Dakika Başak Parlak Haberleri

Başak Parlak Haberleri Ve Son Dakika Başak Parlak Haberleri

Türk manken ve oyuncu Başak Parlak, 3 Kasım 1989 yılında dünyaya gözlerini açmıştır. Maltepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olan Parlak, 2003 yılında rol aldığı Zalim isimli dizisiyle oyunculuk yapmaya başlamıştır. 2007 yılında oynadığı Fikrimin İnce Gülü adlı diziyle ise kendini fark ettirmeyi başardı. Birçok reklam filminde performans sergileyen Başak Parlak, komediden drama farklı türlerdeki işlerde de rol almıştır. Ardından 2008 yılında yayınlana Serçe adlı diziyle oyunculuk serüvenine devam etti. Asıl çıkışı 2013 yılında başrol oynadığı Şevkat Yerimdar dizisiyle yakalamıştır. Dizide oynadığı esin karakteriyle dikkatleri üzerine çekmiştir. Sevdam Alabora, Bir Deniz Hikâyesi, Bugünün Saraylısı, Kış Güneşi, Bana Adımı Sor adlı dizilerde oyunculuk yapmıştır.

Başak Parlak Haberleri

Sinan Albayrak ve Başak Parlak, Kanunsuz Topraklar'da hangi rolleri canlandıracak?

Başrollerini Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Necip Memili ve Kaan Taşaner’in paylaştığı, FOX’un dizisi Kanunsuz Topraklar'da iki yeni karakter daha seyirci karşısına çıkacak. 1939 Türkiye'sinde geçen dizide Davut adlı maden işçisinin büyük mücadalesini etkileyici bir dille anlatan Kanunsuz Topraklar'a katılan Başak Parlak, Bahar Aras karakterini canlandıracak. Ünlü oyuncu Sinan Albayrak ise Göksel Yılmaz rolüyle ekranlarda olacak.

Magazin 08-12-2021 20:50

Kanunsuz Topraklar dizisinin kadrosuna Başak Parlak katılıyor!

FOX TV ekranlarında yayınlanacak olan Kanunsuz Topraklar dizisinde flaş bir transfer gerçekleşti. Güzel oyuncu Başak Parlak'ın dizinin yeni bölümlerinde rol almaya başlayacak.

Magazin 03-12-2021 00:04

Başak Parlak yeni yaşını sevgilisi Sezgin Yılmaz'la Paris'te kutladı

Sosyal medya fenomeni Sezgin Yılmaz, sevgilisi Başak Parlak'ın yeni yaşını 'La La Land' filminin afişini anımsatan bir fotoğrafla kutladı.

Magazin 11-06-2018 00:42

Başak Parlak: 'Şevkat Yerimdar benim için bitti'

'Şevkat Yerimdar' dizisinde 'Esin Uçar' karakterini canlandıran Başak Parlak, 'Şevkat Yerimdar' macerasının kendisi için bittiğini açıkladı.

Magazin 19-04-2018 20:48

Başak Parlak

Başak Parlak Hakkındaki Haberler Mynet'te. Başak Parlak Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Alp Navruz cephesinde tanıma süreci bitti!

Oyuncu Alp Navruz ile Şevkat Yerimdar'ın başrol oyuncusu Başak Parlak arasındaki aşk başlamadan bitti.

Magazin 04-01-2018 16:19

Ali Yerlikaya Başak Parlak tatilde

Ayşenur Özkan'la aşk yaşayan Ali Yerlikaya, Çeşme'de Başak Parlak'la görüntülendi.

Magazin 27-07-2015 09:42