Bay Yanlış Dizisi Haberleri

Ece İrtem denize 'gece' girmeyi seviyor

Son olarak 'Yeni Gelin', 'Payitaht Abdülhamit' ve 'Bay Yanlış' dizileriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Ece İrtem, denize gece girmeyi sevdiğini söyledi. ,

Magazin 14-08-2021 08:33

İtalyan basını Özge Gürel'e övgüler yağdırdı: Oyuncuyu Audrey Hepburn'e benzettiler!

Geçtiğimiz yıl Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan 'Bay Yanlış' dizisi İtalya'da yayınlanmaya hazırlanıyor. Başrollerinde İtalya'nın hayran olduğu Can Yaman ve ünlü oyuncu Özge Gürel'in yer aldığı dizi büyük bir heyecanla bekleniyor. Öyle ki İtalyan basını dizinin oyuncusu özge gürel için yer ayırdığı sayfada “Saflık ve sadelik mucizesinin adı Özge Gürel” sözlerini kullandı.

Magazin 02-06-2021 13:05

Bay Yanlış oyuncuları kimler? Bay Yanlış dizisi ne zaman başlıyor?

Fox TV'nin beklenen dizisi Bay Yanlış izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Gold Film'in yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini ise Deniz Yorulmazer'in yaptığı Bay Yanlış, oyuncu kadrosuyla merak konusu... Romantik komedi türündeki Bay Yanlış dizisinin oyuncuları, başlangıç tarihi, konusu ve diğer detaylar haberimizde...

Magazin 26-06-2020 16:40

Bay Yanlış 1. bölüm fragmanı yayınlandı! Bay Yanlış ne zaman başlıyor? Yayın tarihi açıklandı

Fox TV'nin yapımcılığını Gold Film'in yaptığı ve başrollerinde Özge Gürel ve Can Yaman'ın rol aldığı yeni romantik komedi dizisi 'Bay Yanlış'ın yayın günü belli oldu. Yeni yaz dizisi Bay Yanlış'ın 1. bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki Bay Yanlış dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bay Yanlış'ın 1. bölüm fragmanına ise Can Yaman ve Özge Gürel'in öpüşme sahnesi damga vurdu.

Magazin 08-06-2020 22:23

Diğer Haber Etiketleri

Can Yaman ve Özge Gürel'den Bay Yanlış dizisi için teşekkür videosu! Bay Yanlış ne zaman başlıyor? İşte konusu

Bay Yanlış dizisinin başrol oyuncuları Can Yaman ve Özge Gürel, hayranlarına teşekkür videosu paylaştı. Romantik komedi dizisi Bay Yanlış'ın setinde çekilen videoda Can Yaman "Sizlerden harika geri dönüşler aldık" derken, Özge Gürel ise "Heyecanımıza ortak olduğunuz için çok teşekkür ederiz" sözleriyle hayranlarına mesaj yolladı. Çekimleri devam eden Bay Yanlış'tan ilk fotoğraflar da yayınlandı. Peki Bay Yanlış ne zaman başlıyor? İşte Bay Yanlış dizisi konusu ve oyuncu kadrosu.

Magazin 05-06-2020 03:00

Can Yaman'ın dizisi Bay Yanlış'ın çekimleri başlıyor! İşte Bay Yanlış konusu ve oyuncu kadrosu

Can Yaman ve Özge Gürel'in başrollerde oynayacağı Fox TV'nin yeni romantik komedi dizisi Bay Yanlış sete çıkmak için gün sayıyor. İstanbul, Bodrum ve Köyceğiz'de çekilecek olan Bay Yanlış dizisinin konusu ve oyuncu kadrosu da açıklandı. İşte Can Yaman'ın yeni dizisi Bay Yanlış hakkında bilgiler.

Magazin 08-05-2020 00:12