Bayılmak Haberleri

Son dakika: Gülben Ergen konser verirken sahnede bayıldı!

Son dakika haberi... Düzcespor’un şampiyonluk kutlamaları sırasında elbisesine takılıp yere düşen ve bayılan şarkıcı Gülben Ergen, yeniden fenalaşınca hastaneye kaldırıldı. Gülben Ergen, tedavisinin ardından taburcu edildi. İşte son dakika haberinin detayları...

Magazin 08-05-2022 08:11

Hafife almayın! Kalp hastalığının habercisi olabilir

Bayılma pek çok nedenden ötürü kaynaklanabiliyor. Kısa süreli yaşanan bayılmalar genellikle hafife alınarak geçiştiriliyor fakat bu bayılmaların sıklıkla yaşanması altında yatan çok ciddi sağlık sorunlarından dolayı olabilir. Kalp hastalıklarının belirtileri olarak da bayılma görülüyor. Bayılmaların göz ardı edilmeyip bayılmaya yol açan nedenin araştırılması gerekiyor.

Haber 08-03-2022 14:40

Trafikte korku dolu anlar! Seyir halindeyken bayıldı, polis aracına çarparak durdu

Adana'da bir sürücü, trafikte seyir halindeyken fenalaştı. Baygınlık geçiren E.K. isimli vatandaş, o sırada devriye gezen polis aracına arkadan çarptı. Polis aracı, çarpmanın etkisiyle 50 metre kadar sürüklenirken, yapılan ilk müdahalenin ardından sürücü hastaneye kaldırıldı

Haber 25-01-2022 08:00

Bayılma neden olur? Bu 8 etkene dikkat

Bayılma nedenleri pek çok kişi tarafından merak edilir. Senkop toplumdaki ismiyle bayılma, farklı nedenlerle ortaya çıkabilir. Kalp damar hastalıklarından beyin tıkanıklıklarına, kan şekeri düşmesinden duygusal strese kadar birçok sebebi olan bayılmalara öksürük bile neden olabilir. Tekrarlayan bayılmalar ise asla göz ardı edilmemesi gerekir. Konu ile ilgili bilgi veren Nöroloji Uzmanı Dr. Elvan Cevizci Akkılıç, bayılma nedenleri ve tedavisi ile ilgili bilinmesi gerekenleri anlattı.

Haber 04-01-2022 10:03

Danimarka'da İlaç Dairesi müdürü basın toplantısı sırasında bayıldı

Oxford Üniversitesi ve AstraZeneca tarafından Kovid-19'a karşı geliştirilen aşının yan etki nedeniyle tamamen kullanımının durdurulduğuna yönelik karara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Danimarka Farmakoloji Bölüm Direktörü Erichsen basın toplantısı sırasında bayıldı.

Haber 15-04-2021 09:19

Duş alırken fenalaşan şahıs hayatını kaybetti

Samsun’da evindeki banyoda duş alırken fenalaşan bir kişi kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 31-03-2021 19:11

Akıllara durgunluk veren ölüm! Cinsel ilişki sonrası bayıldı ayılınca duşa girdi ama...

18 yaşındaki genç kadının akıllara durgunluk veren ölümü Brezilya'da meydana geldi. Kocasıyla cinsel ilişkiye girdikten sonra bayılan sonrasında ayılan ancak duşa girdikten sonra tekrar fenalaşan kadın tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kadının ölümüne neden olan şeyi ise doktorlar kısa sürede açıkladı.

Haber 24-03-2021 08:19

Yakınlarının tutuklandığını duyan 3 kadın, baygınlık geçirdi

Diyarbakır'da, yakınlarının mahkemede tutuklandığı haberini alan 3 kadın, adliye binası önünde bayıldı.

Haber 23-03-2021 15:06

Korkunç! Bayılan adam balkondan düşerken son anda kurtarıldı

Hindistan'da bir kişi balkon kenarına yaslanmış şekilde beklerken baygınlık geçirdi. Bilinci kapanınca geriye doğru düşen kişiyi yanındaki arkadaşı son anda ayağından yakaladı. Metrelerce yüksekten yere çakılmaktan son anda kurtulan kişinin yaşadıkları saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Haber 22-03-2021 09:12