Bbp Büyük Birlik Partisi Haberleri

Eski İYİ Partili Türker Yörükçüoğlu'nun yeni partisi belli oldu! İşte yeni görevi

Eski İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Türker Yörükçüoğlu, Büyük Birlik Partisi'ne (BBP) katıldı. Yörükçüoğlu'nun rozetini BBP lideri Mustafa Destici taktı. Yörükçüoğlu, BBP Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığına atandı.

Haber

BBP lideri Destici 'Çok net ifade etmek istiyorum' diyerek açıkladı: 'Çok saldırgan köpekleri uyutacağız'

BBP lideri Mustafa Destici, sokak köpekleriyle ilgili olarak "Saldırgan olanlarını ve zararlı olanları sokaklardan alacağız. Elbette ki bunların içerisinde çok saldırgan ve hastalığa bulaşmış olanlar varsa elbette ki onları da uyutacağız. Bunu da çok net ve açık bir şekilde buradan ifade etmek istiyorum" dedi.

Haber

Mustafa Destici'nin kaza yapan aracını taşıyan çekici yandı

BBP lideri Mustafa Destici'nin dün trafik kazası geçirdiği aracını taşıyan çekici Amasya'da yandı. Çekicinin motor bölümünde yangın çıktı. Alevler kısa sürede etrafı sardı. Araç kullanılmaz hale geldi.

Haber

BBP lideri Mustafa Destici'den sığınmacı açıklaması! İvedilikle geri gönderilmeliler

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Türkiye'deki sığınmacılarla ilgili olarak sorulan soruya "Şu anda boşta olanlar mutlaka ama mutlaka ivedilikle geri gönderilmeli" cevabını verdi. Geliri yüksek olanla düşük olandan aynı verginin alındığını ifade eden Destici, "Akaryakıt almaya giden asgari ücretli vatandaşımızla gelirli milyonlar olan vatandaşımız aynı vergiyi ödüyor. Bu kabul edilebilir bir durum değildir. Düzeltilmesi gerekiyor" dedi.

Haber

Cumhur İttifakı ortağı BBP lideri Destici'den 'emekli maaşı' çıkışı! Ocak ayını beklemeden zam yapılmalı

Emekli maaşlarına yapılan yüzde 25'lik zammın yeterli bulunmadığı yönünde devam ediyor. Seçimlere Cumhur İttifakı çatısı altında giren Yeniden Refah Partisi'nin Genel Başkanı Fatih Erbakan'ın 'seyyanen zam' çıkışının ardından BBP lideri Mustafa Destici'den de maaş artışıyla ilgili dikkat çeken açıklamalar geldi. Partisinin MKYK toplantısı öncesinde konuşan Destici, "Ocak ayını beklemeden emeklimize behemehal bir zam verilmesini, maaş artışlarının yapılmasını arzu ediyoruz." dedi.

Finans

Mustafa Destici gelen zamlara isyan etti: 'Bu adil, hakkaniyetli değildir'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, gelen zamlarla ilgili olarak "Vergi sistemimizle ilgili çok kapsamlı düzenlemeye ihtiyacımız var. Bu maliyetlerin yükü, vatandaşlarımızın tamamının sırtına yüklenmemelidir. Geliri düşük olan ile geliri yüksek olan akaryakıtta aynı Özel Tüketim Vergisi'ni ödememelidir. Bu adil, hakkaniyetli değildir" dedi.

Haber

Sinan Oğan kimi destekleyecek? Mustafa Destici canlı yayında açıkladı: 'Aldığım bilgilere göre...'

Türkiye adım adım seçimlerin ikinci turuna giderken gözler ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın açıklayacağı karara çevrildi. Canlı yayında açıklama yapan Cumhur İttifakı ortağı ve BBP lideri Mustafa Destici, Oğan'ın vereceği kararla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Sinan Bey'in kararı olumlu olacak. Kesinlikle Kılıçdaroğlu'nu desteklemeyecek. Aldığım bilgilere göre bir sürpriz olmazsa Cumhur İttifakı'na desteğini açıklayacak" dedi.

Haber

SON DAKİKA: BBP lideri Mustafa Destici'den 'İmamoğlu' ve 'Erzurum' yorumu! 'PKK işaretleriyle kışkırttılar, dadaşlar size meydanı boş bırakır mı?'

Ekrem İmamoğlu'nun olaylı Erzurum mitingi sonrası son dakika haberleri gelmeye devam ediyor! Cumhur İttifakı içerisinde yer alan Mustafa Destici'den İmamoğlu'na sert sözler! Ekrem İmamoğlu'nun PKK'lılara zafer işareti yaptığını, Erzurum'da da PKK'lılarla birlikte hareket ettiğini iddia eden Destici, 'Dadaşlar size meydanı boş bırakır mı?' dedi.

Haber

'Tito artığı' atışmasında son perde! Erkan Baş'ı hedef alan Destici'nin sözlerine BBP'den yeni açıklama: TİP’in genel başkanı olduğu söylenen arkadaş...

BBP lideri Mustafa Destici'nin TİP lideri Erkan Baş için kullandığı "Tito artığı" sözlerinin yankısı sürüyor. Siyasetin gündemine damga vuran sözlerin ardından BBP'den yeni açıklama geldi. Erkan Baş, Destici'ye "Bu şahsı ciddiye almam ama burada mesele ben değilim" diyerek yanıt vermiş, "İşte ırkçılık budur" demişti. BBP'den gelen son açıklamada ise yine Erkan Baş hedef alınırken "Biz Balkan Türklüğünü kastetmedik" dendi.

Haber

Bahçeli son kararını açıklamıştı, Destici 'Onlar avantajlı oluyor' diyerek kapıyı açık bıraktı! BBP'den seçim öncesi 'isim' hamlesi... Hala zaman var

Cumhurbaşkanı adaylarının netleşmesinin ardından gözler milletvekili listelerine çevrildi. Cumhur İttifakı'ndan MHP seçimlere kendi listeleriyle gireceğini belirterek ortak listeye kapıyı kapatmıştı. İttifak ortaklarından BBP'nin lideri Mustafa Destici ise Millet İttifakı'nın ortak listeyle girmesi durumundan söz ederek "Onlar daha avantajlı duruma geliyor" dedi. Listelerin YSK'ya sunulması için hala zaman olduğunu hatırlatan Destici, ortak listeye kapıyı açık bıraktı.

Haber

SON DAKİKA | Cumhurbaşkanı Erdoğan, Destici'yi ziyaret edecek! Seçimde izlenecek yol haritası masada

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, BBP Genel Merkezi'nde Mustafa Destici'yi ziyaret edecek. Bugün saat 14.00'te gerçekleşecek kritik görüşmede seçimlerde izlenecek yol haritasıyla ilgili bir değerlendirmenin masada olması bekleniyor.

Haber

'Yüzde 30' açıklaması gündem yaratmıştı! Mustafa Destici'den BBP'nin oy oranıyla ilgili yeni açıklama

Cumhur İttifakı ortağı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici çok konuşulan 'Yüzde 30'luk oy potansiyelimiz var' sözlerine açıklık getirdi. Katıldığı canlı yayında elindeki anket sonuçlarını gösteren Destici, anket şirketlerinin yaptığı çalışmalar sonucu bu rakamın ortaya çıktığını belirterek "Biz bu oyu alacağız demiyoruz. Hedefimiz var ama gerçekçi de olmak lazım" diye konuştu. Destici, 14 Mayıs'taki hedefledikleri oy oranını da açıkladı.

Haber

Cumhur İttifakı ortağından ilk HDP yorumu! İYİ Parti'ye çağrı

Türkiye adım adım seçime giderken HDP kararını verdi. HDP'nin 14 Mayıs'ta aday çıkarmayacaklarını ifade etmesi sonrasında Cumhur İttifakı'ndan ilk yorum BBP lideri Mustafa Destici'den geldi. Destici yaptığı açıklamada "Sayın Kılıçdaroğlu ve Altılı Masa’daki İYİ Parti dışındaki 5 parti ve Genel Başkanları, HDP'yi, İYİ Parti'ye tercih etmiş oldular. Burada durumunu yeniden gözden geçirmesi gereken İYİ Parti'dir" dedi.

Haber

HÜDA-PAR ve YRP adımlarından sonra Cumhur İttifakında kritik zirve! Cumhurbaşkanı Erdoğan, BBP lideri Destici ile görüşecek

Seçimler yaklaşırken ittifak görüşmelerinde trafik hızlandı. Geçtiğimiz hafta HÜDA-PAR ve Yeniden Refah Partisini Cumhur İttifakı bünyesine katmak için AK Parti görüşmeler gerçekleştirirken bugün ise Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ittifak ortağı BBP lideri Mustafa Destici'yi kabul edeceği öğrenildi.

Haber

HÜDA PAR seçim kararını açıklamıştı! Cumhur İttifakı'ndan ilk açıklama geldi

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde HÜDA PAR, Cumhur İttifakı'na katılacağını açıklamıştı. Konuyla ilgili olarak Cumhur İttifakı ortağı BBP lideri Mustafa Destici'den de bir açıklama geldi. HÜDA PAR'ın Erdoğan'ı destekleme açıklaması ile Yeniden Refah Partisi ve Anavatan Partisi'nin Cumhur İttifakına katılımı konusundaki değerlendirmesi sorulan Destici, "Cumhur İttifakının ilkelerini benimseyen, özümseyen her parti Cumhur İttifakına katılabilir, güç verecektir" dedi.

Haber

Erdoğan'la görüştü, kapıyı açık bıraktı! HÜDA-Par, DSP ve ANAP iddiaları sonrası Cumhur İttifakı'ndan ilk yorum

AK Parti, MHP ve BBP'den oluşan Cumhur İttifakı'nın genişleyeceği iddiaları Ankara gündemini hareketlendirildi. Kulislerde HÜDA-Par, DSP ve ANAP'ın ittifaka katılacağı iddiaları konuşulurken, açıklamalar da peş peşe geldi. DSP tarafından 'tabiki değerlendiririz' yorumu yapılırken; Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen BBP lideri Mustafa Destici de kapıyı açık bıraktı. Görüşme sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Destici, "Elbette ki Cumhur İttifakı'na dahil olabilirler" diye konuştu.

Haber

BBP Genel Başkanı Destici: Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Bizim Büyük Birlik Partisi ve Alperenler olarak safımız da duruşumuz da çok net. Cumhur İttifakı ile ilgili görüşlerimiz de çok net. Safımız Cumhur İttifakı, cumhurbaşkanı adayımız da Recep Tayyip Erdoğan'dır." dedi.

Haber

Mustafa Destici'nin canlı yayındaki sözleri gündem oldu! Oy oranını açıkladı, sunucu şaşırdı

Türkiye adım adım seçime yaklaşırken partiler ve siyasilere ilişkin haberler yakından takip ediliyor. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, katıldığı programda dikkat çeken açıklamalarda bulundu. "Bizim bu seçimlerdeki oy hedefimiz yüzde 4-5 arası bir oydur" diyen Destici, "Büyük Birlik Partisi'nin genel partilerin potansiyelleri içerisinde baktığımızda yüzde 30'un üzerinde bir oy potansiyeli vardır" dedi. Destici'nin açıklaması karşısında program sunucusunun şaşırdığı gözlendi.

Haber

Seçimlerin öne çekilmesiyle ilgili en net açıklama! Cumhur İttifakı ortağı Destici tarih verdi: 14 Mayıs gibi görünüyor

Seçim tarihinin öne çekilmesi iddialarıyla ilgili Cumhur İttifakı'ndan bugüne kadarki en net açıklama geldi. Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarına işaret ederek "Benim çıkardığım sonuç, 14 Mayıs gibi görünüyor" diye konuştu. Destici, 7 Mayıs ve 21 Mayıs tarihleri için ise açık kapı bıraktı.

Haber

SON DAKİKA | Asgari ücret zammında son viraj; tarih belli oldu! Milyonları heyecanlandıran rakam BBP'den geldi: 8 bin 250 TL...

Son dakika haberi: Asgari ücret zammında son viraja girildi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin milyonların beklediği zam kararı için tarih verirken, Cumhur İttifakı ortağı BBP lideri Mustafa Destici'den rakam tahmini geldi. "Hükümet de gördüğüm kadarıyla bunların da üstüne bir rakamı düşünüyor" diyen Destici, asgari ücret zam oranı tahminini duyurdu.

Finans

Son dakika: Cumhur İttifakı'ndan milyonları heyecanlandıran EYT açıklaması: Tamamı emekli edilecek

Son dakika... EYT ile ilgili dikkat çeken açıklama Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici'den geldi. Partisinin Adana Çukurova İlçe Başkanlığı toplantısında EYT'liler ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Destici, "Emeklilikte yaşa takılanların (EYT) hak mağduriyeti ortadan kaldırılacak ve emeklilikte yaşa takılanların hakkı verilecek" ifadelerini kullandı. İşte EYT haberinin detayları...

Finans

Asgari ücret oyununa dikkat çekti! Çok konuşulacak sözler Banka hesabına yatırıyor, sonra da...

Asgari ücretin 5500 TL olmasının yankıları sürerken BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’den asgari ücretle işçi çalıştıran bazı işletmelerle ilgili çarpıcı bir açıklama geldi. Bir tür asgari ücret oyununa dikkat çeken Destici, asgari ücretle çalışması gereken bazı işçilere asgari ücretin altında maaş ödendiğini duyduklarını söyledi. Uygulamanın detaylarını da veren Destici, işletmelerin çalışanlarının banka hesabına 5500 TL’yi yatırdığını, sonra çalışandan bin lirayı geri aldığını aktardı.

Haber

Fiyat artışlarından Destici de yakındı! Canlı yayında kendi giderlerini açıkladı... Dikkat çeken 'enflasyon' sözleri

Pek çok kalemde sık sık yaşanan fiyat artışları tüm vatandaşları etkilerken konu iktidar kanadından siyasetçilerin de gündemine taşındı. Muhalefetin sert eleştirilerinin yanı sıra Cumhur İttifakı'nın ortaklarından Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici de akaryakıt fiyatlarından yakındı. Katıldığı bir canlı yayın programında kendi mazot giderlerini açıklayarak artışa dikkat çeken Destici, enflasyon ile ilgili de bir mesaj verdi.

Haber

Dikkat çeken asgari ücret açıklaması! Yüzde 20 fark...

Asgari ücretle alakalı yaşanan gelişmeler ve yapılan açıklamalar gündemin merak edilen konularından bir tanesi. BBP lideri Mustafa Destici de asgari ücret konusunda önemli açıklamalar yaptı. Destici, "Yılbaşında enflasyon yüzde 30 açıklandı, asgari ücrete yüzde 50 verildi. Bugün enflasyon yüzde 70. Aradaki bu yüzde 20 fark verilmelidir ve inşallah verilecektir” dedi. Düşük maaş alan emekliler için bir iyileştirme daha yapılması ve enflasyon farkının artı olarak verilmesi gerektiğini belirtti.

Finans

Cumhur İttifakı'na zarar vermek istemiyorum diyerek partisinden istifa etti

Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya, yayınladığı dilekçeyle istifasını sundu. Kaya, yaptığı açıklamada Konya Tanıtım Günleri’nde yapmış olduğu sosyal medya paylaşımının Cumhur İttifakı’nın aleyhinde kullanılmasından dolayı üzüntü duyduğunu belirtti. Söz konusu paylaşımın Cumhur İttifakı karşısında konumlanan bazı medya organlarınca istismar edildiğini söyleyen Kaya, görevden affını istediğini ve alınacak her karara uyacağını ifade etti.

Haber

Yazıcıoğlu'nun kazada ölen korumasının arkadaşından çarpıcı sözler! Suikast iddialarına yanıt verdi: Erol Yıldız’ın vefatı bir sıkıntılı suikast mi derseniz...

Geçmiş dönemlerde helikopter kazasında yaşamını yitiren BBP Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun yakın korumalığını yapan Erol Yıldız, geçirdiği kaza sonucu hayatını kaybetmişti. En yakın yol arkadaşı olan Eski BBP Kahramanmaraş İl Başkanı Bekir Kılıç ise Yıldız'ın şüpheli ölümüyle ilgili konuştu. “Olayın oluş şeklini kabullenemedik ve zihnimizde oturtamadık” diyen Kılıç, suikast iddialarına yönelik çok çarpıcı açıklamalar da yaptı.

Haber

Cumhur İttifakı üyesi partiden dikkat çeken karar! Kendi adı, amblemi ve adaylarıyla seçime katılacaklar

Cumhur İttifakı'nda yer alan Büyük Birlik Partisi'nden dikkat çeken bir karar geldi. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, 2023 seçimleriyle ilgili yaptığı açıklamada "BBP, Cumhur İttifakı içerisinde kendi adı, amblemi ve adaylarıyla yer alacak" dedi.

Haber

Erol Yıldız'ın ölümü! Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu'ndan açıklama

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir dönem yakın korumalığını yapan Erol Yıldız'ın ölümü gündem yaratmıştı. Davada tanık olarak dinleneceği iddia edilen Yıldız'ın ölümüyle ilgili Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu'ndan açıklama geldi. Öte yandan Yıldız'ın cenazesi memleketi Kırşehir'de toprağa verildi.

Haber

Son dakika | Cumhur ittifakı hakkındaki iddialara son noktayı koydu! 'Tereddüt yok, devam ediyoruz'

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştiren Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Cumhur İttifakı ile ilgili açıklamalarda bulundu. İki liderin görüşmesindeki bir numaralı gündem maddesi 2023 seçimleriydi. Yol haritası noktasında fikir telakkisi yapıldı. Erdoğan ile Destici arasındaki görüşme bir saat on dakika sürdü.

Haber

Yavuz Ağıralioğlu hakkında bomba BBP iddiası! Ağıralioğlu ilk kez konuştu...

İYİ Parti’deki kadro değişikliği sonrasında Ankara kulislerinde çok konuşulacak iddialar dolaşmaya başladı. Yavuz Ağıralioğlu'nun İYİ Parti'den istifa ederek Büyük Birlik Partisi'ne geçeceği ve Genel Başkan olacağı iddia edildi. Barış Yarkadaş söz konusu BBP ve Yavuz Ağıralioğlu iddiası için çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o iddianın detayları ve Ağıralioğlu'ndan görevden alındıktan sonra gelen ilk açıklama...

Haber

SON DAKİKA | Seçim yasasıyla ilgili Cumhur İttifakı'nda görüş ayrılığı: Ben evet demeyeceğim!

Son dakika haberi: AK Parti ve MHP'nin hazırladığı ve Meclis'te görüşülmeye devam eden yeni seçim kanunu yasasıyla ilgili Cumhur İttifakı içinden farklı bir ses yükseldi. İttifakın ortaklarından olan BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, söz konusu yasa teklifine 'evet' demeyeceğini açıkladı.

Haber

BBP lideri Destici’den ‘seçim barajı’ tepkisi

AK Parti ve MHP’nin ortaklaşa hazırladığı yeni seçim yasası teklifi ile ilgili BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’den açıklama geldi. Destici, "Seçim barajı olmamalı oluyorsa da yüzde 3 olur. 10'dan 7'ye inmesi bir şey midir? Evet bir şeydir; ama yeterli değildir" dedi.

Haber

SON DAKİKA | BBP lideri Mustafa Destici'den yeni 'tasarruf' açıklaması! 'Et almıyorum, kuzu kestiriyorum' sözlerine açıklık getirdi

Son dakika haberi: Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, tartışma yaratan 'tasarruf' önerisiyle ilgili konuştu. Gündem yaratan sözlerine açıklık getiren BBP lideri Mustafa Destici, sözlerinin başka yerlere maksatlı olarak çekildiğini belirterek bunun bir algı operasyonu olduğunu söyledi.

Haber

Mustafa Destici'nin 'tasarruf' önerisi gündem oldu: 100 liralık et almıyorum, kuzu kestirip yiyorum

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin katıldığı televizyon programda gelen zamlara karşı vermiş olduğu tasarruf önerisi gündem oldu. Kendisinin hayatın içinden geldiğini belirten BBP lideri Destici "Kasaba gidip 100 liraya et almıyorum. Köyüme gidip kuzu kestirip onu yiyorum" diye konuştu.

Haber

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'den dikkat çeken stokçuluk açıklaması: Meydanı boş bulmamaları lazım

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, stokçuluk yasasıyla ilgili konuştu. "Vatandaşın canını yakanların canı yanması lazım" diyen Destici, "Herkes şunu bilmeli ki stokçuluk, karaborsacılık yaptığında devlet benim ümüğüme çöker ve benim cezamı verir bunu bilmesi ve meydanı boş bulmaması lazım." ifadelerini kullandı.

Haber

Destici: 'İstanbul Sözleşmesi yaşatır' sloganı palavradır

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, kadına yönelik şiddetin İstanbul Sözleşmesi'yle ilgisi olmadığını söyleyerek, "Bir sloganları var; 'İstanbul Sözleşmesi yaşatır.' Bu palavradır. İstanbul Sözleşmesi imzalanana kadar kadın ölümleri yıllık bazda yüzlü sayıların altındayken, sözleşmeye geçildikten sonra artmaya başlamış ve sözleşmeden çıktığımız ana kadar neredeyse 500'lere yaklaşmış. Bugün bakıyoruz 300'lerin altına düştü. Demek ki bu işin İstanbul Sözleşmesi'yle falan ilgisi yok" dedi.

Haber

Milli Yol Partisi kuruluyor! Tarih kesinleşti

Ankara'da eski Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, kuruluş dilekçesini hafta içi verileceği Milli Yol Partisi'nin partileşme sürecinde hazırlanan manifestosunu kamuoyu ile paylaştı. Çayır, "Milli Yol Partisi; demokratik, hukukun üstünlüğüne inanan, insan hak ve özgürlüğünü insanlığın armağanı olarak kabul eden bir harekettir" dedi.

Haber

Asgari ücret 4 bin lira olmalı diyen Destici yeni beklentisini açıkladı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Asgari ücretin en az 4 bin lira olması gerektiği konusunda fikrimizi beyan etmiştik. Daha sonra dövizdeki dalgalanmayla birlikte bunun 4 bin 500 lira seviyesinde olması gerektiğini çok açık bir yüreklilikle ifade ediyorum" dedi.

Haber

BBP Genel Başkanı Destici: Sokağı tahrik etmeyin

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Sokağı tahrik etmeyin. Milleti birbirine düşürecek hareketlerden kaçının. Marjinal grupların peşine takılmayın. Yoksa bu millet size sandıkta da sokakta da gerekirse dersin en âlâsını verir." dedi.

Haber

BBP Genel Başkanı Destici'den idam açıklaması

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin düzenlediği toplantıda, kadın ve çocuk katilleri için idam istediklerini belirterek, "Biz bu sapık cani katillerin ve teröristlerin mutlaka işledikleri hunharca suçların cezasız kalmamasını ve cezanın da idam olması gerektiğini düşünüyoruz. Biz bir Hollanda değiliz. Biz bir İsviçre değiliz. Biz bir Müslüman Türk milletiyiz. Bizim inancımızda da bunun yeri var kültürümüzde de yeri var. Batı ne diyor ona da bakacak değiliz" dedi.

Haber

Destici: Asgari ücret 4 bin liranın üzerinde olmalı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Ocak 2021'den bugüne geldiğimizde 2 bin 825 lira olan asgari ücret, hem döviz hem de enflasyon bazında 2 bin liralar seviyesine gerilemiştir. Asgari ücret 4 bin liranın üzerinde olmalıdır" dedi.

Finans

Destici sözde Kürdistan haritasını yırttı: Sizin rüyanızı kâbusa çeviririz

Büyük Birlik Partisi (BBP) lideri Mustafa Destici “Demirtaş, PKK ve HDP diyor ki 'Kürt sorunu statüsel bir sorundur', yani ‘Biz statü istiyoruz, özerklik, anadilde eğitim, anayasadan Türk kavramının çıkarılmasını istiyoruz’ diyorlar. Daha da ilerisi ‘Devlet kuracağız’ diyorlar. Böyle sözde paçavra haritalar yayınlıyorlar. Biz Cumhur İttifakı olarak diyoruz ki siz bunları ancak rüyalarınızda görürsünüz, biz sizin rüyalarınızı kâbusa çeviririz” diyerek elindeki sözde Kürdistan haritasını yırttı.

Haber

BBP Lideri Destici'den 'tezkere' açıklaması

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Irak ve Suriye tezkeresine 'evet' oyu verdiğini belirterek, "Rabbim, kahraman ordumuzu her daim muzaffer eylesin, oradaki mazlumların da yar ve yardımcısı olsun" dedi.

Haber

Muhsin Yazıcıoğlu davasında sanıktan şaşırtan sözler: Günlerce ağladım

BBP kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmalara FETÖ'nün talimatıyla müdahale ettikleri iddiasıyla dava açılan 19 sanığın yargılanmasına devam edildi. Helikopterden cihaz sökülmesi iddiasına ilişkin görüntülerle ilgili Özsıcak, olaydan sonra günlerce ağladığını öne sürerek, "Keşke o görüntünün 15 dakika öncesini çekselermiş, gözyaşlarına boğulurken dua ederken görülürdü. Ben ne cihaz aldım, ne götürdüm, sadece inceledim." ifadelerini kullandı.

Haber

Milli Yol Hareketi partileşiyor! Tarih belli oldu

Büyük Birlik Partisi'nden (BBP) ayrılanların oluşturduğu Milli Yol Hareketi'nin sözcüsü Remzi Çayır, kasım ayında Ankara'da yapacakları toplantıda karar çıktığında partileşeceklerini, bunun için Ankara'da 5 katlı bir bina da tuttuklarını söyledi.

Haber

BBP Lideri Destici: Bu sefer denize dökmekle kalmaz, Atina’da tepelerine bineriz

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, doğal kaynak arama çalışmaları sebebiyle gerginlikler yaşanan Yunanistan’a, "Bir kere daha onların gazına gelerek Türkiye’ye saldırmaya kalkarlarsa bu sefer denize dökmekle kalmayız, Selanik’te de, Gümülcine’de de Atina’da da tepelerine bineriz" dedi.

Haber

BBP'den ayrılanlar yeni parti kuruyor

Eski BBP Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, 81 il gezisini tamamladıktan sonra Milli Yol Hareketi'nin parti kuruluşunu yapacaklarını söyledi.

Haber

BBP'li yöneticinin ters kelepçeli gözaltına alınmasıyla ilgili Valilikten açıklama

Ordu'da iş yerindeki personelinin koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine filyasyon ekipleri tarafından izole altına alınmak istenmesine, temaslı olmadığı gerekçesiyle direnen BBP Kadın Kolları Başkanı Fatma Yümlü’nün ters kelepçelenerek gözaltına alınması olayıyla ilgili 2 polis memuru görevden uzaklaştırıldı.

Haber

BBP Genel Başkanı Destici'den, Anayasa Mahkemesinin HDP'nin kapatılması istemli iddianameyi iadesine tepki

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Anayasa Mahkemesinin HDP'nin kapatılması istemli iddianameyi Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığına iadesine ilişkin, "Terörün ve teröristin partisine dünyanın hiçbir yerinde hukuk müsaade etmez." değerlendirmesinde bulundu.

Haber