Belemir Temizsoy Haberleri

Cennet Mahallesi'nin küçük Ayşe'siydi! Belemir Temizsoy'u bir de şimdi görün! 'Çocukluktan belliydi güzelliği'

Cennet Mahallesi dizisindeki Ayşe rolüyle izleyicinin hafızasında yer edinen Belemir Temizsoy, yıllar sonra ortaya çıktı. Çocuk oyuncu olarak ekranda görünen Temizsoy'un genç kız olarak görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Genç oyuncuyu gören bir kesim Temizsoy'u Hadise'ye benzetti.

Magazin 30-07-2023 20:04

Cennet Mahallesi'nin Ayşe'si Belemir Temizsoy'u görenler şoke oldu! Değişimiyle Hadise'ye benzetildi

Cennet Mahallesi dizisinde hayat verdiği Ayşe karakteri ile hafızalarımıza kazınan Belemir Temizsoy'un son halini görenler şaşkınlığını gizleyemiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen genç oyuncu değişimiyle Hadise'ye benzetiliyor.

Magazin 28-02-2023 16:19

Cennet Mahallesi'nin Ayşe'si Belemir Temizsoy pozuyla büyüledi! Ne kadar da büyümüş

Başrolde Çağla Şıkel, ALişan, Melek Baykal, Müjdat Gezen gibi ünlü isimlerin yer aldığı Cennet Mahallesi dizisi, 3 sezon 119 bölüm sürdü. Dizinin çocuk oyuncularından biri de, Ayşe rolüne hayat veren Belemir Temizsoy'du. Temizsoy, son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarıyla ön plana çıkmaya başladı.

Magazin 20-08-2022 13:53

'Cennet Mahallesi'nin 'Ayşe'si Belemir Temizsoy nişanlandı!

Bir döneme damgasını vuran 'Cennet Mahallesi' adlı dizide canlandırdığı 'Ayşe' karakteriyle adını duyuran Belemir Temizsoy, evlilik yolunda ilk adımı attı.

Magazin 10-06-2022 16:53

Diğer Haber Etiketleri

Cennet Mahallesi'nin Ayşe'si Belemir Temizsoy değişimiyle şoke etti! Nişanlanarak ilk adımı attı...

Cennet Mahallesi dizisinde canlandırdığı Ayşe karakteriyle tüm Türkiye'ye adını duyurmayı başaran Belemir Temizsoy'un son halini görenler adeta gözlerine inanamadı. Büyüyüp kocaman bir kız olan Belemir Temizsoy, geçtiğimiz gün evliliğe ilk adımını attı ve bir süredir birlikte olduğu erkek arkadaşıyla nişanlandı. Nişan görüntülerini sosyal medyasında paylaşan güzel oyuncunun değişimi herkesi şoke etti.

Magazin 06-06-2022 13:26

Cennet Mahallesi'nin Ayşe'si Belemir Temizsoy koca kız oldu! Gelin olmuş gidiyor

Kadrosunda Melek Baykal, Müjdat Gezen, Özkan Uğur, Alişan, Çağla Şikel gibi isimlerin yer aldığı Cennet Mahallesi dizisi, yayınlandığı dönem seyirciyi ekrana kilitliyordu. Cennet Mahallesi'nin yönetmenliğini Serdar Akar, senaristliğini Resul Ertaş üstleniyordu. Dizide hayat verdiği 'Ayşe' karakteriyle akıllara kazınan Belemir Temizsoy, son haliyle görenleri şaşırttı. Belemir Temizsoy, evlilik yolunda ilk adımı attı.

Magazin 17-02-2022 17:33

Cennet Mahallesi’nin Ayşe’si Belemir Temizsoy’un son hali görenleri büyüledi! Sevgilisinin kucağına atladı

Bir döneme damga vuran Cennet Mahallesi dizisinin çocuk oyuncularından Belemir Temizsoy büyüdü. Tekrarlarının bile izlendiği Cennet Mahallesi dizisinde Ayşe karakteri olarak hafızalara kazınan Belemir Temizsoy, yıllar içinde çok değişti.

Magazin 23-12-2021 10:00

Cennet Mahallesi Ayşe kimdir? Yeniden o mahallede! Belemir Temizsoy kaç yaşında, nereli?

Bir dönemin ilgiyle izlenen yapımı Cennet Mahallesi dizisinde rol alan Belemir Temizsoy, eski rol arkadaşı Seyit Karabulut ile dizinin çekildiği mahallede yeniden bir araya geldi. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programında ekrana gelen bu anlardan sonra izleyiciler Cennet Mahallesi Ayşe kimdir sorusunu sormaya başladı. Peki, Belemir Temizsoy kaç yaşında, nereli? İşte detaylar…

Magazin 01-02-2021 12:02

Cennet Mahallesi'nin Ayşe'si Belemir Temizsoy büyüdü!

Bir dönem ekranlara damga vuran çocuk yıldızların yıllar sonraki halleri görenleri hayrete düşürüyor. 'Cennet Mahallesi'nin küçük Ayşe'si büyüdü! Genç oyuncu Belemir Temizsoy şu sıralar YouTube kanalıyla ilgileniyor ve sosyal medyada bol bol paylaşım yapıyor.

Magazin 28-05-2020 11:54