Benan Kocadereli Haberleri

Miras kavgası sürüyor... Ece Erken kocasının eski eşi Benan Kocadereli'nin peşinde! Savcılığa koştu

Ece Erken silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'nin peşini bırakmıyor. Reddi Miras yapan Ece Erken, Kocadereli'nin kendisi hakkında mal kaçırdığı imasında bulunması sebebiyle dava açılmasını talep etti.

Magazin 01-09-2022 07:35

Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun eski eşi Benan Kocadereli'nin sözleri Ece Erken'i kızdırdı! Reddi mirasımı geri çekip...

Benan Kocadereli, eski eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu‘nun abisinin Ece Erken'i tehdit etmesi gündemdeyken "Mal kaçırma yok" yorumunda bulundu. Eski eşin bu yorumu Ece Erken'i kızdırdı. Ece Erken ise çıkan haberlerin ardından sinirlenerek açıklamalarda bulundu. Erken "Her şey abiyle anlaşmalı yürüyor. Adımı anmaya devam ederseniz reddi mirası geri çekeceğim" diyerek üstü kapalı tehditte bulundu. İşte yaşanan olayların detayları...

Magazin 01-08-2022 10:20

Seren Serengil, Ece Erken'in ölen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'ye seslendi

Ece Erken'in hesabına bloke konulmasına dair konuşan Seren Serengil Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'ye seslendi. Seren Serengil daha önce hedef aldığı eski eşe seslenerek "Ece Erken ile haklarınız İçin, avukatlarınız bir araya gelmeli…." dedi.

Magazin 11-04-2022 15:27

Benan Kocadereli kimdir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi Benan Kocadereli'nin mesleği ne? Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan neden ayrıldı? Cenazeye gitti mi?

Benan Kocadereli eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun hayatını kaybetmesinin yankıları sürerken yeniden gündem oldu. Geçtiğimiz günlerde uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitiren avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümü ve sonrasındaki gelişmeler gündemdeki yerini koruyor. Peki Benan Kocadereli kimdir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi Benan Kocadereli'nin mesleği ne? Şafak Mahmutyazıcıoğlu'ndan neden ayrıldı? Cenazeye gitti mi? Detaylar haberimizde...

Magazin 07-02-2022 15:04

Benan Kocadereli

Benan Kocadereli Hakkındaki Haberler Mynet'te. Benan Kocadereli Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Benan Kocadereli kimdir? Ne iş yapıyor? Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi Benan Kocadereli cenazeye gitti mi? Ne açıklama yaptı?

Benan Kocadereli eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun yaşamını yitirmesi sebebiyle yıkıldı. Geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ölümü gündemdeki yerini koruyor. Vatandaşlar bu kapsamda Mahmutyazıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli kimdir? Ne iş yapıyor? Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eski eşi Benan Kocadereli cenazeye gitti mi? Ne açıklama yaptı? soru ve konu başlıklarını araştırıyor. İşte ayrıntılar...

Magazin 07-02-2022 06:47

Benan Kocadereli kimdir, aslen nereli? Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli kaç yaşında ve çocukları var mı?

Geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybeden avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'nin hayatı ve memleketi gibi konular merak ediliyor. Peki Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli kimdir, aslen nereli ve kaç yaşında? Benan Kocadereli'nin çocukları var mı? İşte merak edilenler...

Magazin 05-02-2022 15:00

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli kimdir, ne iş yapıyor? Benan Kocadereli kaç yaşında ve nereli?

27 Ocak 2022'de silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Şafak Mahmutyazıcıoğlu, Ece Erken ile evlenmek için eşi Benan Kocadereli'den boşanmıştı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli hakkında detaylar merak edildi. Benan Kocadereli, Mahmutyazıcıoğlu hakkında, "Son vazifemizi yaptık. Evlatlarımın babası nurlar içinde uyusun. Bizi yalnız bırakmayan, arayan, soran dostlarım, arkadaşlarım, ayrıca buradan mesaj atan yüzlerce iyi kalp hepinize teşekkür ediyorum" paylaşımı yapmıştı.

Magazin 03-02-2022 22:38

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli'den ilk paylaşım: Evlatlarımın babası nurlar içinde uyusun

Balıkçıda uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, dün memleketi Rize'de son yolculuğuna uğurlandı. Mahmutyazıcıoğlu'nun 15 yıl evli kaldığı iki çocuğunun annesi Benan Kocadereli'den de ilk paylaşım geldi. Çocuklarının babasına son vazifesini yaptıklarını söyleyen Kocadereli, kendisini yalnız bırakmayanlara da teşekkür etti.

Magazin 29-01-2022 08:32

Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli kimdir? Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Benan Kocadereli’nin çocukları var mı?

Şafak Mahmutyazıcıoğlu iki yıl birliktelik yaşadığı ünlü sunucu Ece Erken ile geçtiğimiz yıl hayatını birleştirmişti. Beşiktaş eski yöneticisi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu gece saatlerinde Bakırköy'de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Acı olayın ardından Mahmutyazıcıoğlu'na ilişkin sorular ise peş peşe geldi. Peki Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eski eşi Benan Kocadereli kimdir?

Magazin 27-01-2022 10:29