Benzemez Kimse Bize Haberleri

Benzemez Kimse Bize yayından kaldırıldı mı? Şok karar! Benzemez Kimse Bize neden bitti?

STAR TV'de yayınlanan, Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in sunduğu Benzemez Kimse Bize programının yayından kaldırıldığı iddiaları gündeme gelmesi sonrası haberin gerçekliği merak ediliyor. Mustafa Keser'in sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada Ersoy hakkında kullandığı ifadeler iddiaları daha da güçlendirmişti. Peki Benzemez Kimse Bize yayından kaldırıldı mı? Benzemez Kimse Bize neden bitti? İşte merak edilenler...

Magazin 05-10-2021 13:14

Mustafa Keser Bülent Ersoy'u bombaladı! Seni 'Diva' değil 'Divan' yaparlar

Sanatçı Mustafa Keser, Star TV ekranlarında Bülent Ersoy'la sunduğu "Benzemez Kimse Bize" programının bitmesinin ardından gündem olacak açıklamalarda bulundu. Bülent Ersoy'un gerçek yüzünü açıklayacağını söyleyen Keser, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Magazin 05-10-2021 11:23

Seren Serengil'in iddiası Mustafa Keser'i çileden çıkardı! Lafın kötüsü eşeğe söylenir

Söylemezsem Olmaz canlı yayınına bağlanan Mustafa Keser programın sunucularına çok kızdı. Seren Serengil'in ısrarlı soruları Mustafa Keser'i sinirlendi. Mustafa Keser "Kendi düşüncelerinizi karşınızdakinin fikri gibi yansıtıyorsunuz" dedi.

Magazin 04-10-2021 15:12

Benzemez Kimse Bize’nin ekran ömrü kısa sürdü! Mustafa Keser, Bülent Ersoy’u suçladı

Bülent Ersoy ile Mustafa Keser'in Star TV ekranlarında hazırlamaya başladıkları Benzemez Kimse Bize programının yayın ömrü kısa sürdü. Programın yayından kaldırılmasının ardından sitem dolu bir paylaşımda bulunan Mustafa Keser, "Bütün aksaklıklar sayın Bülent Ersoy'un yersiz kapris ve tutumundan kaynaklanmıştır" dedi.

Magazin 01-10-2021 21:54

Kibariye yeni imajıyla şaşırttı! Benzemez Kimse Bize'ye peruk takarak çıktı

Ünlü şarkıcı Kibariye, Bülent Ersoy ve Mustafa Keser’in Star TV’de yayınlanan Benzemez Kimse Bize'ye konuk oldu. Canlı yayına peruk takarak çıkan Kibariye'yi hayranları bile tanımakta güçlük çekti. Ünlü şarkıcı Şafak Sezer'in kendisini taklit etmesinin ardından ise peruğunu çıkardı.

Magazin 27-09-2021 01:32

Bülent Ersoy'un canlı yayında mikrofonu açık kalınca...

Bülent Ersoy ile Mustafa Keser’in sunduğu program yayınlanır yayınlanmaz olay oldu. Bülent Ersoy'un Yıldız Tilbe şarkı söylerken mikrofonu açık kaldı, bakın ne dedi.

Magazin 20-09-2021 09:18

Bülent Ersoy, 'canlı yayına alkollü çıktı' iddiasına Benzemez Kimse Bize'de yanıt verdi!

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser, Star TV'de yayınlanan Benzemez Kimse Bize programıyla seyirci karşısına çıktı. Yıldız Tilbe'nin konuk olduğu ve canlı olarak yayınlanan programda Bülent Ersoy'un cümleleri toparlayamaması ve hareketleri dikkat çekti. Sosyal medyadaki 'canlı yayına alkollü çıktı' iddialarına yanıt veren ünlü sanatçı Ersoy, "Bir yudum bir şey içmedim. Olsa söylerim. Sadece heyecan" ifadelerini kullandı.

Magazin 19-09-2021 23:10

Bülent Ersoy sarhoş mu? ‘Benzemez Kimse Bize’ye alkollü çıktı’ iddiası

Star TV'de 19 Eylül 2021 Pazar günü ilk bölümü ile 20.00'da yayınlanmaya başlayan Benzemez Kimse Bize programında yaşanan anlar sosyal medyada gündem oldu. Programın sunucularından olan, "Diva" lâkabıyla bilinen Bülent Ersoy'un, programda sergilediği hareketler sonrasında sosyal medyada, Ersoy'un alkol aldığına ilişkin iddialar ortaya atıldı.

Magazin 19-09-2021 22:50

Benzemez Kimse Bize nerede çekiliyor? 19 Eylül Benzemez kimse Bize konukları kim?

Müzik ve eğlence programı olan Benzemez Kimse Bize, Bülent Ersoy ve Mustafa Keser'in sunuculuğu ile Star TV ekranlarında yayınlanacak. Yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı'nın üstlendiği Benzemez Kimse Bize programı 20.00'da ekranlarda yerini alacak. İşte merak edilenler...

Magazin 19-09-2021 22:35

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser’in programı Benzemez Kimse Bize'ye erteleme

Bülent Ersoy ve Mustafa Keser’in Star TV'de yayınlanacak ve ilk bölümünde Yıldız Tilbe'yi ağırlayacakları Benzemez Kimse Bize programı sel felaketi nedeniyle ertelendi.

Magazin 14-08-2021 14:41