Berika Demir Haberleri

Estetikleriyle gündem olan fenomen doktor Berika Demir'den mini etekli poz!

Fenomen doktor Berika Demir, geçirdiği estetik operasyonlarla bir dönem sosyal medyada ve magazin gündeminde oldukça konuşulmuştu. Adeta başka biri olan Berika Demir, aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor.

Magazin 15-07-2022 13:43

Fenomen doktor Berika Demir gömleğinin düğmelerini açtı! Sütyeniyle poz verdi

Hem doktor hem de Instagram fenomeni olan Berika Demir, sosyal medyada gündemde olan isimlerden biri. Estetik operasyonlarıyla geçtiğimiz aylara damga vuran Berika Demir, gömleğinin düğmelerini açtığı pozunu paylaştı.

Magazin 03-06-2022 19:42

Fenomen doktor Berika Demir'in değişimini görenler şoke oluyor! İşte eski ve yeni hali...

Fenomen doktor Berika Demir sosyal medyada epey ilgi görüyor. Yaşam tarzını ve motivasyon sözlerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşan Berika Demir'in eski hali görenleri şaşırtıyor.

Magazin 18-05-2022 11:07

Estetikleriyle gündeme gelen fenomen doktor Berika Demir'den göbek dekolteli poz!

Fenomen doktor Berika Demir estetik operasyonlarla adeta başka birine dönüşmüş ve değişimiyle uzun süre konuşulmuştu. Sosyal medyada paylaşımlarına devam eden Demir, göbek dekolteli pozuyla dikkat çekti.

Magazin 15-05-2022 11:24

Fenomen doktor Berika Demir göğüs dekolteli paylaşım yaptı!

Siyah saçlarıyla tanınan fenomen doktor Berika Demir imaj değiştirmiş ve sarıya dönmüştü. Instagram'da 1,9 milyonluk takipçi kitlesine sahip olan Berika Demir motivasyon, yaşam tarzı içerikler paylaşıyor.

Magazin 07-05-2022 01:16

Estetikleriyle gündeme gelen fenomen doktor Berika Demir sütyeniyle poz verdi! Karın kaslarını gösterdi

Fenomen doktor Berika Demir estetikle adeta başka biri olmuş ve zaman içerisinde imajını da büyük ölçüde değiştirmişti. Son zamanlarda motivasyon sözleriyle takipçilerine paylaşım yapan Berika Demir, sütyenli poz verdi.

Magazin 14-04-2022 00:23

Miray Daner'in sevgilisi Oğulcan Engin için fenomen isimden olay itiraf! Aynı uğraşı göstermedim

Bir zamanlar estetikleriyle ve cesur paylaşımlarıyla adından söz ettiren fenomen Berika Demir, sosyal medya üzerinden takipçilerinin sorusunu yanıtladı. 'Oğulcan Engin' ile alakalı soruya "Aynı uğraşı göstermedim" diyen Demir itiraflarıyla şaşırttı.

Magazin 20-03-2022 21:42

Estetik harikası fenomen doktor Berika Demir'den Şükrü Özyıldız itirafı! DM'den yürüdüm

Estetikleriyle uzun süre konuşulan fenomen Berika Demir, oyuncu Şükrü Özyıldız hakkında Instagram'dan bomba itirafta bulundu. Instagram hikaye bölümünden soruları yanıtlayan fenomenin Şükrü Özyıldız hakkında söyledikleri şaşkına çevirdi.

Magazin 20-03-2022 20:08

Fenomen tıp fakültesi öğrenci Berika Demir'in sigaraya karşı farkındalık videosu sosyal medyanın gündeminde

Doktor adayı olan Berika Demir, aynı zamanda bir sosyal medya fenomeni. Çapa Tıp Fakültesi'nde okuyan Demir, 9 Şubat Dünya Sigara Bırakma Günü için bir video hazırladı. Paylaştığı video kısa zamanda sosyal medyanın gündemine düştü. Peki siz bu fenomen ismin videosu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Trend 13-02-2019 16:31

Çapa Tıp'ın yıldızı Berika Demir'den ortalığı karıştıran açıklama

Instagram'ın fenomen isimlerinden Çapa Tıp Fakültesi öğrencisi Berika Demir, yaptığı açıklamayla eleştiri oklarına maruz kaldı. İstanbul Tıp Fakültesi öğrencisi Berika Demir, Instagram paylaşımları ile adından söz ettiriyor.

Haber 30-10-2018 08:43

Doktor adayı Berika sosyal medyayı sallıyor! Sırf onu görmek için hastaneye geliyorlar

Paylaştığı fotoğraflarla sosyal medyada fenomen haline gelen ve güzelliğiyle dikkat çeken tıp fakültesi öğrencisi Berika Demir sanal alemden kazandığı paralarla öğrencilere burs veriyor. 1 yılda 50 öğrenciye burs veren Berika daha önce de Kim Milyoner Olmak İster Yarışması'na katılmış.

Haber 28-08-2018 10:19