Berksan Haberleri

Fransız askısı estetiği yaptırmıştı! Berksan son haliyle ağızları açık bıraktı

Çilek şarkısı ile büyük çıkış yakalayan ve başarılı birçok parçaya imza atan Berksan geçtiğimiz yıl yaptırdığı Fransız askısı estetiği ile gündem olmuştu. Ünlü şarkıcı Berksan'ın son halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 03-05-2023 12:22

Berksan aylar sonra ortaya çıktı! Fransız askısı yaptırmıştı

Fransız askısı yöntemiyle yüzünü gerdiren Berksan aylar sonra ortaya çıktı. Berksan kendisine yapılan yorumların gereksiz olduğunu söyleyerek "Çok sıradan bir operasyon. Gördüğünüz gibi yüzüm aynı" dedi.

Magazin 18-04-2022 10:30

Estetik yaptıran Berksan: Seda Sayan’ın kardeşi olmayı...

Fransız askısıyla gündeme gelen Berksan "Seda Sayan'a benzemiş" yorumlarına sessiz kalmadı. Berksan "Seda Sayan’ın kardeşi olmayı öper başıma koyarım, herhalde cesaretimi benzettiler" diyerek yapılan yorumlara yanıt verdi.

Magazin 18-01-2022 15:12

Ünlü şarkıcı Berksan modaya uydu! Fransız askısı yaptırdı

Ünlü şarkıcı Berksan, yakın dostu Hande Yener'in ardından estetik işlem için ameliyat masasına yattı. Ünlü isimler arasında son dönemde moda olan Fransız askısını yaptıran Berksan, o anları paylaşmayı ihmal etmedi.

Magazin 15-01-2022 09:16

Diğer Haber Etiketleri

Berksan

Berksan Hakkındaki Haberler Mynet'te. Berksan Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Berksan kimdir, kaç yaşında ve aslen nerelidir? Berksan’ın gerçek adı nedir?

Çocukluk yaşlarında babası tarafından keşfedilen Berksan, Ankara Radyo Evi’nin açtığı bir sınavla Türk Sanat Müziği Çocuk Korosu’na girdi. 5 yıl boyunca çocuk korosunda çalışmalarını sürdüren Berksan, ilk sahne deneyimini Ankara’daki bir kulüpte yaşadı.

Magazin 16-07-2021 17:10