Berna Canbeldek Haberleri

Survivor Aleyna ve Berna birbirine girdi! 'Taşıyıcı şeytan' sözleri olay oldu

Survivor All Star 2024 tüm hızıyla devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran fenomen yarışma programında bu defa Berna Canbeldek ve Aleyna Kalaycıoğlu'nun diyalogları damga vurdu. Survivor'a gelmeden önce sosyal medyada birlikte videolar paylaşan ünlü isimlerin o anları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 16-01-2024 15:49

Survivor Berna Canbeldek bikinili videosunu paylaştı! Yorum yağdı... 'Ne gerek var?'

Survivor yarışmasıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran Berna Canbeldek, şimdilerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çekiyor. Son olarak tatilden paylaşımlar yapan Canbeldek bikinili videosuyla sosyal medyayı salladı. Ünlü ismin gönderisinin altına yorum yağdı.

Magazin 22-08-2023 17:33

Survivor Berna Canbeldek twerk yaptığı anları paylaştı!

Survivor yarışmasıyla adını tüm Türkiye'ye duyuran Berna Canbeldek, şimdilerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken isimler arasında yer alıyor. Cüretkar pozlarıyla gündeme gelen güzel isim, son olarak katıldığı bir partide twerk yaptı. Canbeldek'in o anları olay yarattı.

Magazin 09-08-2022 11:20

Eski Survivor yarışmacısı Berna Canbeldek süper mini elbisesiyle Instagram'ı salladı!

Survivor yarışmasının unutulmaz yarışmacılarından biri olan Berna Canbeldek son zamanlarda sosyal medya pozlarıyla oldukça popüler... İddialı pozlarıyla adından söz ettiren isim, süper mini elbisesiyle kamera karşısına geçti.

Magazin 28-06-2022 09:29

Eski Survivor yarışmacısı Berna Canbeldek mini şortlu poz verdi!

Berna Canbeldek Survivor' un akıllara kazınan kadın yarışmacılarından biri. Survivor'da iki sezon yer alan Canbeldek, son zamanlarda cesur pozlarıyla hem sosyal medyada hem de magazin gündeminde adından söz ettiriyor.

Magazin 14-06-2022 11:42

Eski Survivor Berna Canbeldek'ten süper minisiyle olay yaratan poz! Frikik vermemek için eğildi ve...

Eski Survivor yarışmacısı Berna Canbeldek, olay paylaşımlara imza atmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla ön plana çıkan fenomen isim, takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Kırmızı süper mini elbisesiyle frikik vermemek için uğraşan Canbeldek, herkesi mest etti.

Magazin 12-05-2022 12:03

Survivor'dan diskalifiye olmuştu! Berna Canbeldek kırmızı mini elbiseli pozuyla nefes kesti

Eski Survivor yarışmacısı Berna Canbeldek geçtiğimiz günlerde değişimiyle gündem olmuştu. Eski halinden eser kalmayan Berna Canbeldek yıllar içerisinde adeta başka biri oldu. Canbeldek, cesur pozlarına tam gaz devam ediyor.

Magazin 10-05-2022 22:12

Eski Survivor yarışmacısını bir de Instagram'da görün! İşte cesur pozlarını paylaşan Berna Canbeldek'in son hali...

Survivor 2014 ve 2015 sezonlarında yer alan eski yarışmacı Berna Canbeldek, performansı ve ada yaşantısıyla gündemden düşmeyen isimlerden biriydi. Yarıştığı dönemde takım arkadaşı Sahra Işık'a, tartışma sonucunda bir anda tokat atan ve bu hareketiyle diskalifiye edilen Berna Canbeldek, Instagram pozlarıyla nefes kesti.

Magazin 03-05-2022 17:25

Acun Ilıcalı diskalifiye etmişti! Survivor Berna'nın değişimi ağızları açık bıraktı

Survivor'ın 2014-2015 sezonunda, yarışmacılardan Sahra Işık'a uyguladığı şiddet nedeniyle diskalifiye edilen Berna Canbeldek, son görüntüsüyle görenleri şaşkına çevirdi.

Magazin 18-09-2021 09:55