Beşar Esad Haberleri

Putin, Moskova'da Esad'la bir araya gelecek! Türkiye detayı dikkat çekti: Suriye ve İran...

Rusya'nın Başkenti Moskova kritik bir görüşmeye ev sahipliği yapacak. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'la bir araya gelecek. Görüşmede siyasi, ticari, ekonomik ve bölgesel konular masaya yatırılacak. Öte yandan, 15-16 Mart tarihleri arasında, Suriye'deki krizin çözümüne yönelik Rusya, Türkiye, Suriye ve İran Dışişleri Bakan Yardımcılarının da Moskova'da bir araya gelmesi bekleniyor.

Haber 14-03-2023 22:38

SON DAKİKA | Esat-Erdoğan görüşmesi ne zaman olacak? Bakan Akar yanıt verdi

Son dakika: Milli Savunma Bakanı (MSB) Hulusi Akar, Pençe Kılıç Harekatı'nda 326 terörist etkisiz hale getirildiğini açıkladı. "ABD gözlem noktasını vurduğu" iddiasıyla ilgili "Bizim koalisyon güçlerine veya sivillere zarar vermemiz söz konusu bile olamaz" dedi. Bir gazetecinin "Suriye'de liderler düzeyinde bir görüşme ne zaman gerçekleşir" sorusu üzerine Akar, "Gelişmeleri yakından takip ediyoruz" yanını verdi.

Haber 25-11-2022 10:16

İsrail'den Suriye'nin başkenti Şam'a yeni hava saldırısı!

İsrail, Suriye'ye karşı hava saldırılarına devam ediyor. Suriye devlet haber ajansı SANA, başkent Şam'da bazı noktalara İsrail tarafından hava saldırısı gerçekleştirildiğini duyurdu. Haberde, hava savunma sistemlerinin füzelerin bazılarını düşürdüğü, saldırıda hasar meydana geldiğini belirtildi.

Haber 27-10-2022 02:07

Babacan'dan gündem olan olayla ilgili açıklama: Sayın Erdoğan çıksın açıklasın

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ve Ethem Sancak'ın Şam'da Esad ile görüşmeye gideceğinin açıklanmasıyla ilgili olarak, "Bahsettiğiniz birkaç kişinin Şam'a gitmesinin bana göre hiçbir anlamı yok. Eğer bunlar hükümet ortağıysa Sayın Erdoğan çıksın açıklasın" dedi.

Haber 17-08-2022 16:47

Muharrem İnce'den mülteci açıklaması: Şu anda Esad ile görüşmenin yollarını arıyorum

Türkiye'de gündem olan mültecilerle ilgili yeni bir açıklama Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'den geldi. İnce katıldığı canlı yayın programında "Ben şu anda Esad ile görüşmenin yollarını arıyorum, randevu verirse gidip görüşeceğim. Esad'dan güvence aldıktan sonra planlama yapıp mültecileri göndereceğiz" açıklamasını yaptı.

Haber 16-05-2022 09:46

Ukrayna ordusu tarafından düşürüldü! Pilotun kimliği belli oldu: Dikkat çeken 'Esad' detayı

Ukrayna'nın Çernihiv kentinde Rus saldırıları sırasında düşürülen Rus savaş uçağının enkazı görüntülendi. Öte yandan düşürülen savaş uçağı pilotu Aleksandr Krasnoyarsk'un ise Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'la çekilmiş fotoğrafları olduğu ortaya çıktı. Pilotun daha önce Suriye'de görev yaptığı öğrenildi.

Haber 07-05-2022 20:23

Demet Akalın Esad haberini görünce... 'Hepiniz dönün artık evinize...'

Beşar Esad'ın Suriye'de genel af ilan ettiği iddia edildi. Bu konuya dair sosyal medyada haber gören Demet Akalın kendini tutamadı. Akalın Türkiye'de Suriyelilere seslendi.

Magazin 01-05-2022 15:17

Korkunç görüntüler! Gözleri bağlı ve kelepçeli sivilleri böyle katlettiler

Suriye'de Esed rejiminin 2013'te az 41 sivili öldürdüğü görüntüler yayımlandı. Paylaşılan görüntülerde, Suriye istihbarat görevlisi olduğu öne sürülen Amjad Youssuf'un, gözleri bağlı ve kelepçeli şekilde gözaltına alınan ve koşmaları söylenen sivilleri vurduğu görülüyor.

Haber 27-04-2022 19:09

NATO Genel Sekreteri dünyanın gözü önünde ilan etti! Esad detayı: 'Tarihte görülmemiş bir şekilde...'

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Buça'daki katliamla ilgili Vladimir Putin'i suçlarken yaşananları ve sivillerin hedef alınmasını savaş suçu olarak nitelendirdi. Tüm dünyanın tarihte görülmemiş bir şekilde Rusya'ya karşı sert önlemler alması gerektiğini ifade eden Stoltenberg, Ukrayna'ya NATO'nun destek verdiğini belirtti. NATO Genel Sekreteri ayrıca konuşmasında kimyasal silah kullanımına değinerek Beşar Esad'ı örnek gösterdi.

Haber 05-04-2022 15:30

Esad’tan 11 Yıl Sonra Arap Ülkesine İlk Ziyaret

İç savaşın başladığı 2011 yılından bu yana ilk kez bir Arap ülkesini ziyaret eden Suriye Cumhurbaşkanı Beşar Esad Birleşik Arap Emirlikleri’ne gitti. Suriye lideri ziyaretle, iç savaş sırasında kendisini devirmek isteyen isyancılara bir dönem destek veren BAE ile iyi ilişkilerin altını çizdi. Suriye Cumhurbaşkanı Esad, Abu Dhabi Veliaht Prensi Şeyh Muhammed bin Zayid El Nahyan’la görüştü.

Haber 19-03-2022 02:09

Ukrayna’da düşürülen Rus uçağının pilotunun Esad ile fotoğrafları ortaya çıktı

Ukrayna’nın Çernihiv kentinde bir Rus savaş uçağı Ukrayna askerleri tarafından vurularak düşürülmesi sırasında uçaktan atlayan Rus pilot, siviller tarafından yakalanmıştı. O pilotla ilgili bugün dikkat çeken fotoğraflar ortaya çıktı. Suriye Devlet Başkanı Esad ile fotoğrafları olan pilotun Suriye’de de görev yaptığı bildirildi.

Haber 06-03-2022 10:22

Esad'dan Putin'e Ukrayna telefonu! 'Hakkınız var'

Suriye'deki rejimin lideri Beşşar Esad, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i telefonla arayarak, Ukrayna'ya askeri müdahale başlatan Moskova yönetimine desteklerini yineledi. Esad, NATO'nun genişlemesine karşı çıkmanın Moskova yönetiminin hakkı olduğunu savundu.

Haber 25-02-2022 17:30

Beşşar Esed'e soğuk duş! ABD'den gelen açıklamayı hiç sevmeyecek: Asla...

Suriye'deki gelişmelere ilişkin ABD'den dikkat çeken bir açıklama geldi. ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Orta Doğu ve Kuzey Afrika Koordinatörü Brett McGurk, Suriye'deki rejimin lideri Beşşar Esed ile ilişkileri "asla normalleştirmeyeceklerini" açıkladı.

Haber 28-01-2022 10:46

Akar'dan Suriye'ye Hatay tepkisi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar beraberindeki TSK komuta kademesi ile sınır hattındaki birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulundu. Ziyaretin Suriye'de Beşar Esad rejiminin sözde halk meclisinin Hatay'ı ve Türkiye'nin bütünlüğünü hedef alan açıklamalarının ardından gerçekleşmesi dikkat çekti. Akar skandal Hatay bildirisiyle ilgili, "Hatay'la alakalı pervasız açıklamalar duyuyoruz, koma halindeki birinin sayıklamasından farkı yok." dedi.

Haber 03-12-2021 17:02

İdlib'te 11 kişinin öldüğü pazar yeri saldırısının kamera görüntüleri ortaya çıktı

Suriye’nin İdlib kentine bağlı Eriha kasabasında bulunan pazar yerine Esad rejimi tarafından düzenlenen topçu saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 11’e yükselirken, düzenlenen saldırıya ait güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Haber 20-10-2021 22:38

İsrail'in Suriye'deki askeri hava üssüne hava saldırısı düzenlediği iddia edildi

Beşar Esad rejimi, İsrail'in, Suriye'nin Humus ilinin doğusundaki T4 Askeri Hava Üssüne hava saldırısı gerçekleştirdiğini öne sürdü.

Haber 08-10-2021 23:53

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın: Rusya ve ABD’ye Suriye’ye girme hakkı tanındıysa biz de bu hakka sahibiz

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Rusya ve ABD’ye Suriye’ye girme hakkı tanındıysa Türkiye'nin de aynı hakka sahip olduğunu söyledi.

Haber 02-10-2021 00:17

Suriyeli savaş suçlusunun Avrupa'da istihbarat örgütlerinin yardımıyla yıllarca yaşadığı ortaya çıktı

Suriye'de Esad rejiminin Rakka bölge İstihbarat Şefi olarak görev yapan Halid el-Halebi'nin Fransa, Avusturya ve İsrail istihbaratıyla temas halinde Avrupa'ya kaçtığı ve Avusturya'da Adalet Bakanlığı ile istihbarat servisinin aşırıcılıkla mücadele biriminden gizlice yaşadığı anlaşıldı.

Haber 19-09-2021 21:19

Esad rejiminden İdlib'e saldırı: 4 sivil öldü

Suriye'deki Esad rejiminin ülkenin kuzeybatısındaki İdlib il merkezine düzenlediği saldırılarda ilk belirlemelere göre 4 sivil öldü, 2 sivil yaralandı.

Haber 08-09-2021 03:14

Esad rejimi ateşkesi bozdu, Dera'da kuşatılan mahalleye yoğun saldırı başlatıldı

Suriye'nin güneyindeki Dera ilinde varılan ateşkesi bozup bölge halkını göçe zorlamak isteyen Beşşar Esed rejimi güçleri, il merkezinde 2,5 aydır kuşatmada tuttuğu Dera el-Beled Mahallesi'ne gece saatlerinde yeniden şiddetli saldırı başlattı.

Haber 05-09-2021 08:15

Esad'dan dikkat çeken hamle: 'Göstermelik' rakibini devlet bakanı olarak atadı

Suriye'deki rejimin lideri Beşşar Esad, onayladığı kabinede, mayısta düzenlenen sözde devlet başkanı seçimindeki göstermelik rakibi Abdullah Sellum Abdullah'ı "Devlet Bakanı" görevine atadı.

Haber 11-08-2021 17:42

Esad rejimi, İsrail'in Suriye'ye hava saldırısı düzenlediğini iddia etti

Suriye'deki Beşar Esad rejimi, Humus ilindeki bazı noktalara İsrail tarafından hava saldırısı düzenlendiğini ileri sürdü.

Haber 22-07-2021 02:47

Suriye'de oyların yüzde 95'ini alan Esad seçimleri kazandı

Suriye'de tartışmalı cumhurbaşkanlığı seçimini Beşar Esad, oyların yüzde 95,1'ini alarak kazandı. Batı ülkeleri ve muhalifler yapılan seçime tepki gösterdi.

Haber 28-05-2021 11:21

Suriye Cumhurbaşkanlığı için 3 aday yarışacak!

Suriye Anayasa Mahkemesi Cumhurbaşkanı Beşar Esad'ın 26 Mayıs'ta yapılması planlanan cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olma başvurusunu onayladı.

Haber 03-05-2021 11:33

Esad, Suriye devlet başkanlığına aday oldu

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, 26 Mayıs'ta düzenlenmesi planlanan başkanlık seçimlerinde yeniden aday oldu.

Haber 21-04-2021 14:52

'Esad rejimi güçleri 2018'de Serakip'te kimyasal silah kullandı'

Kimyasal Silahların Yasaklanması Örgütü'ne göre Suriye'de Esad rejimi güçleri 2018'de Serakip'te kimyasal silah kullandı.

Haber 12-04-2021 15:06

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ve eşi koronayı atlattı

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ve eşi Esma Esad'ın yakalandıkları Covid-19 hastalığını atlattıkları açıklandı.

Haber 31-03-2021 09:33

ABD'den Halep ile İdlib'de Esad rejimi ve Rus hava saldırılarına kınama

ABD Dışişleri Bakanlığı, sivillerin de öldüğü Halep'teki Esad rejiminin top saldırıları ile İdlib'de Rus hava saldırılarını şiddetle kınadı.

Haber 22-03-2021 20:21

İdlib kırsalına hava ve füze saldırısı

Suriye’nin İdlib kenti kırsalı ile Bab al-Hawa geçiş noktasına hava ve füze saldırısı düzenlendi.

Haber 21-03-2021 19:30

Koronaya yakalanan Esad çifti iyileşiyor!

Koronavirüse yakalanan Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile eşi Esma Esad’ın durumunun normale dönmeye başladığı, iyileşme sürecine girdikleri açıklandı.

Haber 17-03-2021 15:00

Koronaya yakalanan Esad apar topar Moskova'da hastaneye kaldırıldı!

Koronavirüse yakalandığı açıklanan Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile eşi Esma Esad'ın, Rusya’nın başkenti Moskova'da bir hastanede tedavi altına alındığı açıklandı.

Haber 11-03-2021 12:28

Son Dakika: Beşar Esad koronavirüse yakalandı

Son dakika haberine göre Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ve eşi Esma Esad koronavirüse yakalandı.

Haber 08-03-2021 15:20

Suriye'de rejimin kontrolündeki Hama'da patlama: 18 ölü

Suriye'de, Beşşar Esad rejiminin kontrolündeki Hama ilinin doğusunda, mayın patlaması sonucu 18 kişinin öldüğü, 3 kişinin yaralandığı belirtildi.

Haber 07-03-2021 18:14

Esad'dan Mısır açıklaması!

Mısır’da ordunun yönetimi devralmasına ilk yorumlardan biri, belki de ilki Suriye lideri Beşar Esad’dan geldi.

Haber 03-07-2013 23:04

AK Parti'den o fotoğraflara açıklama!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Beşar Esad ve ailesinin Başbakan Erdoğan’la daha önceki yıllarda çekilmiş samimi pozları ile ilgili açıklama yaptı.

Haber 29-08-2012 17:49