Beşiktaş Park Haberleri

SON DAKİKA: Beşiktaş-Fenerbahçe derbisine sayılı günler karar İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan seyirci kararı!

Son dakika... Süper Lig'in 15. haftasında oynanacak olan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi öncesi İl Spor Güvenlik Kurulu derbiye1814 rakip seyircinin de alınmasına karar verdi.

Spor 06-12-2023 14:42

Gruptaki rakipler bile şaşkın! Beşiktaş Club Brugge'a 5-0 yenildi, usta isimler Siyah-Beyazlılar'ı topa tuttu Bir çuval gol yiyen Beşiktaş mı olur?

UEFA Konferans Ligi'nde kendi sahasında Belçika ekibi Club Brugge'a karşı alınan mağlubiyet ile mağlubiyet rekorunu egale eden Beşiktaş'ta moraller hayli bozuk. Siyah-Beyazlılar'ın grupta geldiği durum rakiplerini bile şaşırtırken spor yazarları alınan bu farklı mağlubiyet sonrası oldukça sert ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Spor 01-12-2023 08:48

BEŞİKTAŞ İSTANBULSPOR MAÇ SONUCU! Beşiktaş İstanbulspor maçı kaç kaç bitti?

Beşiktaş İstanbulspor maçı ile ilgili detaylar araştırılıyor. Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında Beşiktaş, İstanbulspor'u konuk etti. Tüpraş Stadyumu'nda oynanan müsabakada Tugay Kaan Numanoğlu düdük çaldı. Maçı yakından takip etmek isteyen futbolseverler Beşiktaş İstanbulspor maçı hakkında detayları sorguluyor. Peki, Beşiktaş İstanbulspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 08-10-2023 18:19

Ahmet Nur Çebi iddialara cevap verdi! Yanlış Onana mı transfer edildi?

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Takım başarılı olsun da bize yapılanları biz kaldırırız. Galatasaray tribünlerinde bana edilen küfürleri unutmadım. Taraftarımızın bana sahip çıkması gerekirken yapılanları anlayamıyorum" dedi.

Spor 26-09-2023 13:56

Beşiktaş'tan Salih Uçan'a cevap! 'Zemin kötü' sözleri sonrası...

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Mondihome Kayserispor'u konuk etti. Siyah - beyazlılar, sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından flaş röportaja gelen isimlerden olan Salih Uçan, "Zeminimiz gitgide kötüye gidiyor. Kim dikkat edecekse, buradan söylemiş olayım." ifadelerini kullanmıştı. Beşiktaş Kulübü'nden bu durum sonrasında açıklama geldi.

Spor 24-09-2023 22:40

MAÇ SONUCU: Beşiktaş, Süper Lig'de 'nefes' aldı! Kara Kartal, Kayserispor karşısında geri döndü...

Son dakika haberleri: Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş ile Mondihome Kayserispor karşı karşıya geldi. İki takımın da büyük bir mücadele sergilediği ve heyecan fırtınasının yaşandığı maçta kazanan taraf Beşiktaş oldu. Karşılaşmada 1-0 geriye düşen siyah - beyazlılar, Vincent Aboubakar ve Alex Oxlade-Chamberlain'in golleriyle sahadan 2-1 galip ayrıldı. İşte müsabakadan detaylar...

Spor 24-09-2023 18:57

Beşiktaş'ın stadyumu TFF tarafından aday gösterildi!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, 5 Eylül tarihinde yaptığı toplantıda daha önce UEFA'ya bildirilen stadyum listesinden Beşiktaş Park Stadyumu'nun, 2026 ve 2027 yıllarında düzenlenecek UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi finallerinden birine ev sahipliği yapılması için aday olarak bildirilmesine karar verdi.

Spor 06-09-2023 12:10

Mircea Lucescu'dan maç sonunda Aboubakar'a sert sözler! 'Eğitim seviyesi bunu gösteriyor!'

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-Off Turu rövanşında Dinamo Kiev deplasmanda Beşiktaş’a 1-0 mağlup olarak Avrupa kupalarına veda etti. Karşılaşmanın ardından Dinamo Kiev Teknik Direktörü Mircea Lucescu, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Spor 01-09-2023 00:31

Beşiktaş'ta Dinamo Kiev karşısında 2 kritik eksik!

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu rövanşında Beşiktaş ile Dinamo Kiev karşı karşıya gelecek.

Spor 30-08-2023 09:57

Türk takımlarının UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki rövanş maçlarının hakemleri belli oldu

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Yukatel Adana Demirspor'un UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 31 Ağustos Perşembe günü oynayacağı play-off turu rövanş maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

Spor 27-08-2023 15:11

MAÇ SONUCU: Beşiktaş, Azerbaycan'da şov yaptı! Tur kapısı ardına kadar aralandı...

Son dakika haberleri: UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Neftçi Bakü ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Bakcell Arena'da oynanan ve futbolseverlerin yoğun ilgi gösterdiği müsabakada siyah - beyazlılar, sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldı. Kara Kartal, bu skorla birlikte rövanş öncesi büyük bir avantajı cebine koydu. İşte maçtan detaylar...

Spor 10-08-2023 21:55